Ried – Austria 1:3 (kon.) | Rapid Viedeň – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Wacker – Neustadt 1:0 (kon.)
koniec
FC Wacker Innsbruck
1:0 (1:0)
SC Wiener Neustadt
cz Streda 27.02.2013, 20:30 • Tivoli Stadion Tirol (kapacita - 17 400) • Rakúska Bundesliga
     
    Na krásném Tivoli Stadionu, který skýtá kapacitu 17 400 míst, sledovalo dnešní bitvu pouhoupouhých 2600 fanoušků.
     
    90+3
    Protiútok domácích, který skvěle vyhodnotil Saurer. Jeho centr však Roman Wallner svou hlavičkou z bezprostřední blízkosti neusměrnil za záda Siebenhandla!
     
    90
    Přichází taktické střídání. Odchází Wernitznig a na jeho místo nabíhá na minuty nastavení Piesinger.
     
    75
    Hosté naposledy střídají. Dnes zcela neviditelný Martschinko odchází a nahrazuje jej Pollhammer.
     
    74
    Wallner se hnal po přihrávce od Saurera osamocen na Siebenhandla, který však vyhodnotil vše tak, jak měl a včasně vyběhl!
     
    71
    Ihned záhy se domácí záložník objevil v další a nyní v mnohem nebezpečnější situaci! Saurer si sběhl na území malého vápna, kam mu adresoval lobovanou přihrávku Wernitznig. Jeho volej jen tak tak udržel před brankovou čarou hostující gólman!
     
    65
    Domácí přichystali další střídání. Odešel zatím jediný střelec utkání Schütz, na jehož místo nasprintoval Kofler.
     
    59
    Za domácí pak přišel na místo španělského záložníka Merina Schreter.
     
    59
    A Hofbauera vystřídal Terzič.
     
    59
    Hned tři střídání v jednu chvíli přichystali oba trenéři. Dvě hostující kouč a jedno domácí šéf lavičky Löberbauer. za Neustadt odešel Rakowitz, jehož nahradil Bozkurt, první cizinec v hostujícím dresu.
     
    58
    Schilling si přidržel spoluhráče déle, než se líbilo arbitrovi dnešního utkání a dostává žlutou kartu.
     
    55
    Obrovská chyba na domácí straně v rozehrávce! Bosenský obránce Dakovič zcela podcenil přihrávku na Švejnohu, kterou vystihl Rauter, ale, naštěstí pro Innsbruck, včasným vyběhnutím zahasil pohromu brankář Safar!
     
    51
    Hauser teď ostře zajel kolíky svých kopaček napřed do kotníků Rakowitze a po zásluze tak vidí první žlutou kartu v podání hráčů Tirolu.
     
    39
    Roman Wallner se již řítil do samostatného úniku po krásném uvolnění Saurera. Ihned záhy je však zastavil mylný výrok čárového rozhodčího o ofsajdu, který je ze zpomaleného záběru patrný.
     
    35
    Roman Wallner mohl uhánět na branku Siebenhandla podél levé strany, v čemž mu ovšem nedovoleně zabránil jeho jmenovec a protějšek Manuel Wallner a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    34
    Rauter nyní zahodil velmi slibnou šanci na srovnání! Hráči Neustadtu se hnali v přečíslení 3 na 2 a rakouský záložník se rozhodl pro střelu, která zamířila vedle!
     
    31
    Mimm nyní předvedl velmi ostrý zákrok na Tomáše Abraháma, když mu po odehrání míče bez pardónu přejel oba kotníky. Po zásluze za to také inkasuje žlutý kartónek.
     
    28
    Nyní jsem to zakřikl! Maak si vyskočil na zahraný roh ze všech nejvýše a Safar v brance domácích předvedl výborný reflex a ztlumil míč v rukavicích!
     
    25
    Akce domácích jsou opravdu velmi nebezpečné! Stejně jako při první brance to byl nádherně provedený útok, až na zakončení. Wernitznig prostrčil na zabíhajícího Wallnera, rakouský záložník poté hledal svého španělského kolegu Carlose Merina, ale jeho střela z hranice malého vápna skončila kousek nad!
     
    15
    První žlutá karta zápasu pro hostujícího Piermayra, který vytrčil svou nohou až do obličeje Wernitzniga.
     
    8
    Wacker právě vstřelil branku!
    Ukázkový přechod do útoku v podání domácích! Hauser přesprintoval půlku hřiště s míčem na noze a poté jej na zlatém podnose předložil DANIELU SCHÜTZOVI, který střelou podél brankáře Siebenhandla rozjásal domácí tribuny - 1:0!

    Dominik Tobola

    Góly: 8. Schütz

    Karty:   51. Hauser (WCK), 58. Schilling (WCK) - 15. Piermayr (WIE), 31. Mimm (WIE), 35. Wallner (WIE)


    FC Wacker Innsbruck: Safar - Hauser, Švejnoha, Dakovič, Schilling, Abrahám, Saurer, Carlos Merino, Schütz, Wernitznig, R. Wallner.
    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl - Mimm, Piermayr, M. Wallner, Rakowitz, Offenbacher, Maak, Hofbauer, Martschinko, Rauter, Tadič.

    Rozhodca: Grobelnik - Hoxha, Heidenreich.

    Diváci: 2600