Omsk – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 3:4 (po pr.)
Jaroslavľ – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kazaň – Nižnekamsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – A. Mytišči 7:0 (kon.)
D. Moskva – HC Slovan 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.)
koniec
SKA Petrohrad
7:0 (1:0, 2:0, 4:0)
Atlant Mytišči
cz Štvrtok 21.02.2013, 16:30 • Ledový palác, Petrohrad • Play-off KHL
Partner:
     
    35:41
    Nyní to je ale opět Mytišči, kdo se bude bránit. K časoměřičům totiž usedá Dmitrij Kosmačev (MYT) za úmyslné posunutí branky.
     
    32:18
    Tentokrát se dostali až na brankoviště, ale nedopadlo to příliš slavně. Alexej Petrov (MYT) to přehnal s důrazem a za hrubost dostává dvě minuty. Přesilová hra Atlantu je tak u konce, pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    30:29
    Jenže příliš dlouho jim to nevydrželo, Alexej Semjonov (PET) je dalším vyloučeným z kádru Petrohradu. Domácí hráč se tentokrát provinil držením.
     
    27:38
    Hosté nyní budou mít příležitost na snížení stavu. Maxim Čudinov (PET) je totiž odkázán za katr za hrubost.
     
    24:46
    Klimenko (MYT) zastavil unikajícího protihráče nedovoleně a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    19:44
    V závěru první třetiny jsme se ještě dočkali prvního vyloučení, Jurij Alexandrov (PET) si rukama přidržel protihráče a za tento přestupek již sedí na trestné lavici.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 19. Afinogenov (Paparin), 27. Dallman (Martensson, Průcha), 27. Varnakov (Osipov, Tichonov), 44. Burdasov (Fjodorov, Něprjajev), 45. Tichonov (Dallman), 56. Burdasov (pen.), 60. Tichonov (Varnakov)


    SKA Petrohrad: Kasutin (Ježov) - Alexandrov, Dallman, Osipov, Pěrvyšin, Semjonov, Čudinov, Běrďjukov - Martensson, Průcha, Thoresen - Tichonov, Varnakov, Ramstedt - Panarin, Kučerjavenko, Afinogenov - Něprjajev, Fjodorov, Burdasov
    Atlant Mytišči: Galimov (Volkov) - Batyršin, Rukavišnikov, Višněvskij, Ozolinš, Kosmačov, Petrov, Dyblenko, Šmeljov - Gluchov, Kablukov, Kolcov - Engkvist, Majorov, Ševčenko - Michnov, Klimenko, Točickij - Ignatuškin, Kadejkin, Jašin

    Rozhodca: Bělov, Kadyrov - Gorděnko, Tomilov