Granada – Barcelona 1:2 (kon.)
koniec
Granada CF
1:2 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 16.02.2013, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    A je koniec! Hlavný rozhodca píska koniec zápasu, z ktorého napokon víťazne vzišiel tím z Barcelony, po tom čo sa hrdinom zápasu stal kto iný ako Argentínčan Lionell Messi, ktorý dnes dvoma gólmi (50. a 73. minúta) rozhodol o víťazstve svojho tímu. Domáci tím sa ešte v samom závere snažil s výsledkom niečo spraviť, videli sme tak nečakanú drámu v závere zápasu. To sa domácim hráčom napokon nepodarilo a FC Barcelona si tak zapisuje ďalšie 3 body do tabuľky. Po dnešnom zápase je tak na čele Primera Divisón so 65 bodmi. Odomňa je to dnes všetko, prajem Vám pekný zvyšok sobotňajšieho večera. Dovidenia (21:55:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    V samom závere sa do šance dostal Iniesta, ten však pálil iba do bočnej siete.
     
    90+
    Na opačnej strane sa pred osamoteným brankárom ocitol Messi, ktorý vypálil ale domáci brankár vytiahol výborný zákrok a neumožnil tak Messimu zaznamenať ďalší gól, ktorý by preňho znamenal hetrik.
     
    90+
    Obrovskú príležitosť na vyrovnanie na vyrovnanie teraz zahodil striedajúci Brahimi ! po krásnej akcii na jeden dotyk s Ighalom sa dostal až pred brankára Valdésa, Brahmi však zakončuje iba do postrannej siete !
     
    90
    Nadstavovať sa budú 4 minúty nad rámec riadneho hracieho času.
     
    90
    Cez pokutové územie Barcelony teraz lietajú nebezpečné lopty, ani na jednu však nedokázal zareagovať hráč domáceho tímu a Valdésova brána nieje ohrozená.
     
    89
    Zdá sa, že domáci hráči sa rozhodli vydať v dnešnom zápase zo seba všetko a vyzerá to tak, že v závere ešte uvidíme drámu.
     
    88
    Domáci tesne pred koncom riadneho hracieho času ešte pohrozili! po centri do šestnástky sa k zakončeniu hlavou dostal Íñigo López, a Valdés musel pohotovo zakročiť.
     
    87
    Po nedovolenom zákroku pred svojou šestnástkou uvidí Thiago Alcântara žltú kartu.
     
    86
    Hráči Barcelony s prehľadom odvracajú, ďalší center nebude znamenať ohrozenie brány Valdésa, domáci hráč si vo vzduchu počínal nedovolene.
     
    86
    Ešte uvidíme príležitosť pre domácich hráčov, po faule bude priamy kop zahrávať Rico.
     
    85
    Do konca riadneho hracieho času zostáva 5 minút a vyzerá to tak, že si hostia tesné vedenie predsa len udržia.
     
    84
    Thiago sa dostal k ďalšej strele na Toñovú bránu, ako aj tá predchádzajúca letí ponad brvno.
     
    83
    Tello si po pravej strane potiahol loptu a dostal sa takmer až k tyči Toñovej brány odkiaľ posielal spätnú prihrávku naslepo Messimu. Ten ju zrejme moc nečakal a vystrelil veľmi nepresne.
     
    82
    Fábregas to teraz skúšal po ľavej strane, v útoku ho však žiadny spoluhráč výrazne nepodporil a tak sa lopta vracia do strednej časti ihriska.
     
    81
    A tak znova vidíme trend z druhého polčasu, loptu ovládajú hostia, hráčov Granady takmer k ničomu nepúšťajú.
     
    80
    Prvé ohrozenie brány Vladésa v druhom polčase prichádza až v 80. minúte keď sa hlavičkou prezentoval El-Arabi, brankár hostí však pohodlne chytá.
     
    79
    Aj naďalej hráči Barcelony kontrolujú zápas, držia si loptu, nedopúšťajú sa väčších chýb. Zdá sa že tento zápas už dotiahnu do zdárneho konca.

    Andrej Marienka

    Góly: 26. Ighalo - 50. Messi, 73. Messi

    Karty:   34. Siqueira (GRA), 70. Nyom (GRA) - 87. Alcântara (FCB)


    Granada CF: Toño - Nyom, Íñigo López, Mainz, Guilherme Siqueira - Torje, Mikel Rico, Recio, Nolito - Aranda, Ighalo
    FC Barcelona: Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano Correia - Thiago Alcântara, Busquets, Fàbregas - Pedro, Messi, Sánchez

    Rozhodca: Carlos Del Cerro - Teodoro Sobrino, Abraham Álvarez