Ajaccio – Lyon 3:1 (kon.) | Montpellier – Remeš 3:1 (kon.) | Marseille – Nancy 0:1 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
3:1 (0:1)
Stade de Reims
cz Nedeľa 03.02.2013, 17:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Ligue 1 McDonald’s
     
    70
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v laufu, z levé strany vystřelil Utaka, Placide pouze vyrazil k noze YOUNĖSE BELHANDY a ten jednoduše dorazil do odkryté brány.
     
    65
    Montpellier právě vstřelil branku!
    MARCO ESTRADA se s tím nepáral, vypálil prudkou ránu a i když si Placide na míč sáhl, ten skončil pod břevnem! Montpellier otáčí zápas.
     
    48
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se podařil vstup do druhé půle, když potáhli akci po levé straně, zakončovat už mohl Belhanda, ale nakonec se míč odrazil k SOULEYMANE CAMAROVI a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě!
     
    33
    Reims právě vstřelilo branku!
    Tahle akce přišla jako blesk z čistého nebe. Krychowiak rozehrál nakrátko přímý kop od půlící čáry, následoval nakopávaný centr do pokutového území, na který si naběhl GAËTAN COURTET a hlavičkou do protipohybu brankáře Jourdrena otevřel skóre tohoto zápasu.

    Aleš Pur

    Góly: 48. Camara, 65. Estrada, 70. Belhanda - 33. Courtet

    Karty:   56. Courtet (REI), 64. Fofana (REI), 76. Souaré (REI)


    HSC Montpellier: Jourdren - Congré, Bedimo, Estrada, El Kaoutari - Hilton, Camara (79. Charbonnier) - Dabo (51. Marveaux, 74. Martin)), Herrera, Belhanda - Utaka. Trenér: René Girard.
    Stade de Reims: Placide - Fofana, Glombard, Ramaré (42. Devaux), Tacalfred - Souaré, Diego - Krychowiak, Courtet, Bocundji Cá (69. Fauvergue) - Odaïr Fortes (75. Ghilas). Trenér: Hubert Fournier.

    Rozhodca: Amaury Delerue - Fredji Harchay, Guillaume Debart