Real Madrid – Getafe 4:0 (kon.) | Barcelona – Osasuna 5:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (3:1)
Osasuna Pamplona
Nedeľa 27.01.2013, 19:00 • Camp Nou • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    57
    Barcelona dala gól!Ani sme sa nenazdali a hneď je tu ďalší gól. Nedal ho nik iný ako sám veľký futbalový Boh LIONEL MESSI. Nabehol si po krásnom pase od Adriana až pred Fernandéza, ktorého nekompromisne prestrelil.
     
    56
    Barcelona dala gól!Hattrick je dokonaný! Po krásnej narážačke Mess-Villa si dokázal LIONEL MESSI položiť Fernandéza a zakončiť do úplne voľnej brány.
     
    41
    Barcelona dala gól!Po prenesení hry z ľavej strany na pravú sa k lopte dostal David Villa, uvoľnil sa a poslal prihrávku na úplne voľného PEDRA, ktorý zvyšuje skóre.
     
    28
    Barcelona dala gól!LIONEL MESSI oklamal Fernandéza, strieľa gól, keď poslal loptu k pravej tyči, brankár Osasuny sa hodil do druhej strany.
     
    23
    Osasuna Pamplona dala gól!Tak toto je veľmi nečakaná zápletka! Po akcii z pravej strany sa dostal k lopte LOE a ten sa s loptu nehral, vypálil ju z hranici šestnástky a na počudovanie všetkých to tam padlo. Lopta končí vo Valdesovej sieti!
     
    11
    Barcelona dala gól!Aká jednoduchá akcia a ešte jednoduchšie zakončenie. Xavi vyškolil Arribasa, poslal krásnu prihrávku na nabiehajúceho LIONELA MESSIHO, ktorý si prevzal loptu s prehľadom, položil si Fernandzéza, obišiel ho a do prázdnej brány strieľa prvý gól zápasu!

    Jakub Mitter

    Góly: 11. Messi, 28. Messi, 41. Pedro, 56. Messi, 57. Messi - 23. Loe

    Karty:   13. Correia (FCB) - 19. Arribas (OSA), 51. Oier (OSA)   27. Arribas (OSA)


    FC Barcelona: Valdés - Correia, Puyol, Mascherano, Alves, Thiago, Busquets, Xavi, Villa, Messi, Pedro
    Osasuna Pamplona: Fernandéz - Nano, Flano, Arribas, Bertrán, Loe, Lolo, De las Cuevas, Oier, Cejudo, Llorente

    Rozhodca: F. Teixeira