Lipt. Mikuláš – Detva 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (po s.n.)
Prievidza – Senica 1:4 (kon.) | Bardejov – Trebišov 6:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK DOXXbet Detva
Piatok 25.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    40:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Štart do tretej tretiny ako sa patrí, domáci hráči sa hneď po niečo menej ako minúte dostavajú opäť do vedenia o dva góly. Jakub Bača sa najlepšie zorientoval pred Škrečkom, keď odrazený puk dopravil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú Lukáš Paukovček a Peter Bartík.
     
    38:34
    Detva dala gól!
    Radosť medzi divákmi netrvala príliš veľmi dlho, hostia ihneď po inkasovanom góle vracajú zápas do pôvodného stavu, resp. do rozdielu o jeden gól. KAMIL MAHDÁLIK sa dostal k puku medzi kruhmi, odkiaľ poslal presnú strelu ponad lapačku Palka, mikulášsky brankár zasiahol puk jemne, ale aj napriek tomu končí tento pokus v bráne. Asistencie: Matúš Kamzík.
     
    37:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov, po perfektnej prihrávke skúseného Michala Mravca sa pred bránou v tom najlepšom svetle predviedol obranca MICHAL GALKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Michal Mravec.
     
    23:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na úvodný gól diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši čakali až do druhej tretiny, kde sa práve ich hráči dostali do vedenia, autorom gólu je JOZEF FABO, ktorý niečo vyše pred minútou nepremenil nájazd, ale tentokrát v klbu hráčov pred brankárom Škrečkom sa vyznal najlepšie a dotlačil puk do brány. Fabovi to proti tomuto súperovi azda chutí, keď sa v poslednom zápase presne trafil dva krát, na teraz si už pripisuje tretí presný zásah. Asistenciu si píše Peter Bartík.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 24. Fabo (Bartík), 38. Galko, 41. Bača (Paukovček, Bartik) - 39. Mahdálik (Kamzík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DOXXbet Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodca: Píšťanský, Vido, Farkaš

    Diváci: 328