Heerenveen – Heracles 0:1 (kon.) | Twente – Waalwijk 0:0 (kon.) | Breda – Venlo 1:0 (kon.)
Alkmaar – Arnhem 4:1 (kon.)
koniec
AZ Alkmaar
4:1 (0:0)
SBV Vitesse Arnhem
cz Sobota 19.01.2013, 20:45 • DSB Stadion, Alkmaar • Holandská Eredivisie
     
    83
    Arnhem právě vstřelil branku!
    A tentokrát se dokázal obranou prokličkovat i na druhé straně GAEL KAKUTA, kterého nezastavil nikdo z bránících hráčů a Kakuta z bezprostřední blízkosti zakončuje.
     
    77
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelně ledabylá obrana Vitesse! JOZY ALTIDORE zůstal opět nepokrytý a dokázal si zpracovat centr z pravé strany, sklepnout míč na zem a vypálit z malého vápna! Hattrick Altidora!
     
    64
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Krásná hlavička JOZY ALTIDORA, který byl úplně sám na hranici malého vápna, měl dostatek času na připravení si hlavičky a po přesném centru z levé strany Gortera se dokázal položit do hlavičky a dává třetí branku!
     
    62
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Dlouhý nákop na levou stranu, kde si skvěle naběhl Altidore, v pádu centruje před bránu a tam již ROY BEERENS " z první" zakončuje přesně do sítě, jako přes kopírat před několika minutami Altidore!
     
    55
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Tak konečně! Krátkými přihrávkami se domácí dostávají až k šestnáctce hostů, na levé straně si míč zpracovává Johann Berg Gudmundsson, který hned "z první" posílá nadýchaný centr před bránu, kde hlavičkuje JOZY ALTIDORE a dává gól!

    Martin Dvořák

    Góly: 55. Altidore, 62. Beerens, 64. Altidore, 77. Altidore - 83. Kakuta

    Karty:   71. Viergever (ALK) - 31. Cziommer (ARN)


    AZ Alkmaar: Alvarado - Marcellis, Reijnen, Viergever, Gorter - Henriksen, Maher, Elm - Altidore, Beerens (87. Johansson), Gudmundsson
    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen - Kalas (80. van der Struijk), Kashia, van der Heijden, van Aanholt - Ginkel, Janssen, Cziomer (71. Havenaar) - Mina, Reis, Kakuta

    Rozhodca: Wegereef