Bayern – Fürth 2:0 (kon.) | Brémy – Dortmund 0:5 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
2:0 (1:0)
Greuther Fürth
Sobota 19.01.2013, 15:30 • Alianz-Arena, Mníchov • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Aj v druhom polčase hru výrazne ovládli domáci hráči Bayernu Mníchov. Tí boli takmer stále pri lopte a mali niekoľko skvelých gólových šancí, no len jednu z nich dokázali využiť, keď sa v 61. minúte podruhýkrát gólovo presadil Mario Mandžukič, ktorý gólmana Hesla prekonal hlavičkovým zakončením. Niekoľko šancí mali aj hostia, no tie nepatrili do kategórie tých vážnejších.
    Domáci si teda do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a Greuther Fürth odchádza domov bez bodu a ostáva tak na dne tabuľky.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:22:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Tesne pred záverečným hvizdom vidíme dobré prihrávky domáceho Bayernu pred Heslovou bránou. Vyzerá to však tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    90
    Tréner Büskens posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Stiebera nastupuje do hry oddýchnutý Park.
     
    89
    Robben chcel gólmana Hesla prekvapiť strieľaným centrom, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Hesl sa stihol vrátiť a po lopte sa efektívne hodil.
     
    88
    Pri lopte sú opäť Mníchovčania, ktorí si loptu pokojne prihrávajú v okolí stredu ihriska. Snažia sa využiť nejakú nepresnosť hostí, no tá zatiaľ neprichádza.
     
    87
    Hosťujúci tréner Büskens posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Sararera nastúpi do hry oddýchnutý Klaus, ktorý sa bude snažiť zvrátiť výsledok zápasu.
     
    86
    Robben sa dobre presúval po pravej strane a napokon aj tvrdo zakončil! Jeho dôraznú strelu však gólman Hesl v poslednej chvíli vyrazil do bezpečia svojou pravou rukou.
     
    85
    Domáci tréner Heynckes posiela na trávnik aj posledné striedanie. Na posledné minúty nastúpi do hry namiesto dvojgólového Mandžukiča oddýchnutý Gómez.
     
    84
    Začínam mať pocit, že hra sa v Alianz-Arene už len dohráva. Domáci hrajú vo veľmi pokojnom tempe. Hostia sa snažia, no dnes sú na svojho súpera prikrátki.
     
    83
    Robben si vytvoril svojou individuálnou hrou ďalšiu skvelú palebnú pozíciu na pravej strane, no jeho dobrá strela bola napokon zblokovaná pozorným Petsosom do bezepčia!
     
    82
    Z pravej strany tentokrát tvrdo zakončoval Fürstner, no jeho delovka bola napokon neúspešná, keďže minul priestor Neuerovej brány.
     
    81
    Po nepresnej strele od Robbena sa k lopte opäť dostali len hosťujúci obrancovia, ktorí loptu len odkopli na polovicu ihriska. Na rade je teda ďalší útok domáceho Bayernu.
     
    80
    Lopta sa momentálne nechádza prevažne v strede ihriska, kde o ňu tvrdo bojujú oba tímy. Ani jeden z nich nechce poľaviť, a tak sa bojuje ďalej...
     
    79
    Pekovič tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no napokon bol neúspešný. Jeho delovka minula priestor brány gólmana Neuera.
     
    78
    Ribéry sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no v momente jeho zakončenia sa k nemu pristavil Kleine, ktorý loptu zblokoval do bezpečia!
     
    77
    Po dobrej prihrávke od Stiebera sa k zakončeniu na pravej strane dostal Azemi, no gólman Neuer nemal s úspešným zákrokom problém a loptu ukryl vo svojom náručí!
     
    76
    Po ďalšom rohovom kope sa k lopte dostal Martínez, ktorý prihrával na Danteho, no ten nám predviedol len veľmi nepresnú strelu, ktorá letela mimo Heslovej brány.

    Góly: 26. Mandžukič, 61. Mandžukič

    Karty:   45. Martínez (BAY) - 31. Baba (FUR)


    Bayern Mníchov: Neuer - Alaba, Dante, Van Buyten, Lahm - Schweinsteiger, Javi Martínez - Ribéry, Kroos (70. Shaqiri), Müller (70. Robben) - Mandžukič (85. Gómez).
    Greuther Fürth: Hesl - Zimmermann, Sobiech, Kleine, Baba - Pekovič - Fürstner, Petsos - Sararer (87. Klaus), Stieber (90. Park) - Nöthe (67. Azemi).

    Rozhodca: M. Schmidt - W. Walz, K. Voss