Bayern – Fürth 2:0 (kon.) | Brémy – Dortmund 0:5 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
2:0 (1:0)
Greuther Fürth
Sobota 19.01.2013, 15:30 • Alianz-Arena, Mníchov • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Aj v druhom polčase hru výrazne ovládli domáci hráči Bayernu Mníchov. Tí boli takmer stále pri lopte a mali niekoľko skvelých gólových šancí, no len jednu z nich dokázali využiť, keď sa v 61. minúte podruhýkrát gólovo presadil Mario Mandžukič, ktorý gólmana Hesla prekonal hlavičkovým zakončením. Niekoľko šancí mali aj hostia, no tie nepatrili do kategórie tých vážnejších.
    Domáci si teda do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a Greuther Fürth odchádza domov bez bodu a ostáva tak na dne tabuľky.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:22:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Tesne pred záverečným hvizdom vidíme dobré prihrávky domáceho Bayernu pred Heslovou bránou. Vyzerá to však tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    90
    Tréner Büskens posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Stiebera nastupuje do hry oddýchnutý Park.
     
    89
    Robben chcel gólmana Hesla prekvapiť strieľaným centrom, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Hesl sa stihol vrátiť a po lopte sa efektívne hodil.
     
    88
    Pri lopte sú opäť Mníchovčania, ktorí si loptu pokojne prihrávajú v okolí stredu ihriska. Snažia sa využiť nejakú nepresnosť hostí, no tá zatiaľ neprichádza.
     
    87
    Hosťujúci tréner Büskens posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Sararera nastúpi do hry oddýchnutý Klaus, ktorý sa bude snažiť zvrátiť výsledok zápasu.
     
    86
    Robben sa dobre presúval po pravej strane a napokon aj tvrdo zakončil! Jeho dôraznú strelu však gólman Hesl v poslednej chvíli vyrazil do bezpečia svojou pravou rukou.
     
    85
    Domáci tréner Heynckes posiela na trávnik aj posledné striedanie. Na posledné minúty nastúpi do hry namiesto dvojgólového Mandžukiča oddýchnutý Gómez.
     
    84
    Začínam mať pocit, že hra sa v Alianz-Arene už len dohráva. Domáci hrajú vo veľmi pokojnom tempe. Hostia sa snažia, no dnes sú na svojho súpera prikrátki.
     
    83
    Robben si vytvoril svojou individuálnou hrou ďalšiu skvelú palebnú pozíciu na pravej strane, no jeho dobrá strela bola napokon zblokovaná pozorným Petsosom do bezepčia!
     
    82
    Z pravej strany tentokrát tvrdo zakončoval Fürstner, no jeho delovka bola napokon neúspešná, keďže minul priestor Neuerovej brány.
     
    81
    Po nepresnej strele od Robbena sa k lopte opäť dostali len hosťujúci obrancovia, ktorí loptu len odkopli na polovicu ihriska. Na rade je teda ďalší útok domáceho Bayernu.
     
    80
    Lopta sa momentálne nechádza prevažne v strede ihriska, kde o ňu tvrdo bojujú oba tímy. Ani jeden z nich nechce poľaviť, a tak sa bojuje ďalej...
     
    79
    Pekovič tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no napokon bol neúspešný. Jeho delovka minula priestor brány gólmana Neuera.
     
    78
    Ribéry sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no v momente jeho zakončenia sa k nemu pristavil Kleine, ktorý loptu zblokoval do bezpečia!
     
    77
    Po dobrej prihrávke od Stiebera sa k zakončeniu na pravej strane dostal Azemi, no gólman Neuer nemal s úspešným zákrokom problém a loptu ukryl vo svojom náručí!
     
    76
    Po ďalšom rohovom kope sa k lopte dostal Martínez, ktorý prihrával na Danteho, no ten nám predviedol len veľmi nepresnú strelu, ktorá letela mimo Heslovej brány.
     
    75
    Shaqiri sa dobre presúval po ľavej strane a následne sa snažil aj zakončovať, no trafil len Kleineho, ktorý loptu zblokoval za vlastnú bránu.
     
    74
    Domáci získali ďalší rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Ribéry. Ten nám predviedol veľmi dobre rotujúci center, ktorý však v poslednej chvíli gólman Hesl vyrazil do bezpečia!
     
    73
    Pri lopte sú momentálne hráči hosťujúceho Fürthu, ktorí sa snažia gólovo presadiť. Zatiaľ si však loptu prihrávajú len na vlastnej polovici, kde ich domáci veľmi nenapádajú.
     
    72
    Schweinsteiger si loptu nakopol na centrálnu časť, no napokon bol neúspešný, keďže sa jeho nakopnutia zmocnil pozorný Baba, ktorý loptu posiela do bezpečia.
     
    71
    Z centrálnej časti to tentokrát skúšal opäť Mandžukič, no ten bol neúspešný. Jeho nedôraznú strelu gólman Hesl úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    70
    Domáci tréner Heynckes posiela v 70. minúte na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Kroosa nastupuje do hry oddýchnutý Shaqiri.
     
    70
    Na rade je prvé striedanie domáceho celku. Tréner Heynckes posiela na trávnik namiesto Müllera oddýchnutého Robbena.
     
    69
    Po dobrej prihrávke od Schweinstergera sa k lopte dostal Kroos, no ten nám predviedol len veľmi nepresné zakončenie, ktoré končí mimo Heslovej brány.
     
    68
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Müller, no ten bol napokon neúspešný. Jeho nepresnú strelu zblokoval jeden z hosťujúcich obrancov.
     
    67
    Nasleduje prvé striedanie. Hosťujúci tréner Büskens posiela na trávnik namiesto Nötheho oddýchnutého Azemiho, ktorý sa bude snažiť o vsietenie nejakého gólu.
     
    66
    Po skvelom centri od Stiebera sa k lopte dostal Baba, no ten bol napokon odstavený. Zastavil ho hvizd asistenta rozhodcu, ktorý nám avízoval ofsajd.
     
    65
    Hosťujúci hráči sa dostali do útoku, no nevydržali tam veľmi dlho. Pozorná domáca obrana ich od lopty odstavila a nedovolila im ohroziť gólmana Neuera.
     
    64
    Hesl nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Po dobrom centri od Alabu sa snažil hlavičkovo zakončovať Mandžukič, no gólman Hesl skvele vyskočil a loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    63
    Po nebezpečnom centri od Danteho nám gólman Hesl predviedol ďalší úspešný zákrok. Tentokrát dobre vybehol a loptu vyboxoval do bezpečia svojho tímu.
     
    62
    Hráči hosťujúceho celku sa snažia gólovo presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Bayern hrá veľmi dobre a stále sa drží pred Heslovou bránou.
     
    61
    Bayern dal gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Priamy kop Kroosa Hesl vyrazil za vlastnú bránu. Následný center z rohového kopu v podaní Kroosa sa však dostal na hlavu MARIA MANDŽUKIČA, ktorý nezaváhal a nekompromisným hlavičkovým zakončením prekonáva bezmocného gólmana Hesla.
     
    60
    Petsos nám predviedol tvrdý faul na Mandžukiča na hranici pokutového územia! Domáci Mníchovčania tak majú šancu vsietiť ďalší gól z priameho kopu zo vzdialenosti približne 18 metrov!
     
    59
    Po zaujímavom centri od Kroosa sa loptu snažil odhlavičkovať Ribéry, no ten bol napokon neúspešný, keďže v hlavičkovom súboji dominoval pozorný Zimmermann.
     
    58
    Po nepresnej prihrávke od Schweinsteigera z ľavej strany sa k lopte mal dostať Kroos, no napokon to bol len hosťujúci Stieber, ktorý zakladá ďalší útok hostí.
     
    57
    Loptu majú v moci opäť Mníchovčania, ktorí nám predvádzajú veľmi opatrné prihrávky v okolí stredu ihriska. V týchto miestach vyčkávajú na chybu súpera, ktorá však zatiaľ nechodí.
     
    56
    Po dobrom centri od Kroosa sa snažil loptu odhlavičkovať Martínez, no gólman Hesl zasahovať nemusel, keďže Martínezova hlavička smerovala len vysoko nad jeho bránu.
     
    55
    Neuer nám predviedol dobrý zákrok. Po dobrej prihrávke od Sararera sa k zakončeniu z ľavej strany dostal Nöthe, no jeho tvrdá strela gólmana Neuera nezastrašila a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    53
    Z ľavej strany to tentokrát skúšal Mandžukič, no ten bol napokon neúspešný. Jeho delovka letela len mimo priestoru Heslovej brány!
     
    52
    Alaba sa z pravej strany snažil prihrávať na Ribéryho, no napokon sa mu to nepodarilo. K lopte sa skôr dostal pozorný Kleine, ktorý ju odkopáva do bezpečia.
     
    51
    Domáci nám opäť predviedli zbytočný útočný faul, po ktorom prichádzajú o loptu. Nie je to však nadlho, keďže hostia sa pri lopte dlho nevedia udržať.
     
    50
    Kroos prihrával na pravú stranu na Ribéryho, no ten bol od lopty veľmi ďaleko a nestihol k nej dobehnúť. Následne teda bez teču končí za Heslovou bránou.
     
    49
    Po ľavej strane sa tentokrát dobre presúval Alaba. Následne sa snažil zakončovať, no jeho nepresnú prihrávku zblokoval pozorný obranca Zimmermann.
     
    48
    Schweinsteiger nám predviedol hru rukou, a tak je útok Bayernu Mníchov okamžite pozastavený. Pri lopte sú na malú chvíľu hostia, ktorí sa snažia presadiť.
     
    47
    Po nepresnej prihrávke od Kroosa z pravej strany sa k lopte dostal pozorný Sararer, ktorý ju okamžite rozohráva do útoku na Nötheho. Ten však loptu nezvládol spracovať.
     
    46
    V druhom polčase začínajú hráči Bayernu Mníchov len veľmi opatrne. Zatiaľ si loptu prihrávajú len v okolí stredu ihriska a čakajú na chybu súpera.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase mali jasnú ofenzívnu prevahu a jasné držanie lopty na svojej strane domáci hráči Bayernu Mníchov, ktorí sú favoritom tohto zápasu. Svoju ofenzívnu aktivitu napokon dokázali aj gólovo premeniť, keď sa presným zásahom v 26. minúte presadil Mario Mandžukič. Pod tento gól sa však jasne pripísal aj gólman Hesl, ktorý zakročil veľmi zle a loptu od svojích rukavíc poslal do siete svojho tímu.

    Podarí sa Fürthu v druhom polčase aspoň vyrovnať alebo si tri body odnesú domáci Mníchovčania?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Prvú žltú kartu v tomto zápase získal aj domáci hráč. Je ním Javi Martínez, ktorý bol už niekoľkokrát napomínaný, no opäť fauloval. Tentokrát nekompromisne zneškodnil Stiebera.
     
    44
    Ribéry nám predviedol ďalší skvelý prienik pred Heslovu bránu, keď na seba naviazal troch hráčov a následne ich obalamútil prihrávkou na Kroosa.
     
    43
    Schweinsteiger nám predviedol ďalší dobrý center, ktorým našiel Van Buyena, no ten túto loptu nedokázal využiť a svoj projektil umiestnil len vysoko nad Heslovu bránu.
     
    42
    Ribéry loptu dobre zaviezol pred Heslovu bránu po ľavej strane, no jeho následný center bol len veľmi nepresný. Dostal sa k nemu obranca Sobiech, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    41
    Schweinsteiger veľmi dobre zakončil z pravej strany, no napokon bol neúspešný! Jeho delovka skončila na jednom z hosťujúcich obrancov, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    40
    Alaba nám predviedol dobrý strieľaný center na bránu hostí, no gólman Hesl bol v strehu a loptu zachytil vo svojom pozornom náručí! Následne ju odkopáva do útoku.
     
    39
    A ďalší faul... Alabu tentorkát nekompromisne fauloval Kleine. Domáci majú teda k dispozícii priamy kop z pravej strany, ktorý je vo vzdialenosti približne 25 metrov od brány hostí.
     
    38
    Po nepresnej prihrávke od Schweinsteigera sa k lopte dostal Sararer, no ten ďaleko nezašiel. Následne ho od lopty odstavil pozorný Dante, ktorý posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    37
    Hra sa nám poriadne vyostruje. Hráči Fürthu sú očividne poriadne nervózni a predvádzajú nám veľké množstvo zbytočných faulov, ktoré spomaľujú hru.
     
    36
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Mandžukič, ktorý získal skvelú prihrávku od Müllera! Napokon však nedokázal skórovať, keďže loptu umiestnil len tesne vedľa Heslovej brány!
     
    35
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Ribéryho sa k lopte v strede dostal Müller, ktorý tvrdo zakončil z prvej, no jeho delovka napokon letela len nad bránu gólmana Hesla!
     
    33
    Domáci získali ďalší priamy kop zo vzdialenosti približne 27 metrov! Zahrávať ho odišiel Ribéry, no jeho tvrdá delovka bola napokon zblokovaná do bezpečia hosťujúceho celku.
     
    32
    Domáci nevyužívajú ani tento voľný kop, ktorý im bol poskytnutý po faule od Babu. Po peknom centri od Kroosa sa k lopte dostal gólman Hesl, ktorý ju úspešne ukryl vo svojom náručí.
     
    31
    Po tvrdom faule na pravej strane, po ktorej sa presúval Ribéry zinkasoval hosťujúci hráč Baba prvú žltú kartu. Ribéryho nepríjemne zhodil na zem za pomoci svojich rúk.
     
    30
    Po dobrej prihrávke od Kroosa sa k lopte na pravej strane dostal Schweinsteiger, no ten svojou volejovou delovkou napokon nerozvlnil sieť v bráne hostí! Jeho strela smerovala len mimo Heslovej brány.
     
    29
    Ribéry loptu odcentroval veľmi dobre na Kroosa, no jeho následné zakončenie bolo len veľmi nepresné. Po malej chvíli sú teda pri lopte opäť hráči hosťujúceho Fürthu.
     
    28
    Nasledovať bude ďalší rohový kop pre domáci celok. Po tvrdej strele od Kroosa loptu zblokoval za Heslovu bránu pozorný Sobiech. Rohový kop bude zahrávať Ribéry.
     
    27
    Hosťujúci futbalisti sa snažia rýchlo odpovedať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Stieber nám predviedol veľmi nepresnú prihrávku na Sararera.
     
    26
    Bayern dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávkovej kombinácii cez Müllera sa k lopte na pravej strane dostal MARIO MANDŽUKIČ. Ten tvrdo vypálil, zdalo sa, že gólman Hesl jeho projektil chytí, no svoje ruky položil veľmi zle a náslende sa lopta od nich odrazila pomalým pohybom do siete hosťujúceho Fürthu.
     
    25
    Domáci sa nikam neponáhľajú. Loptu si opäť dobre prihrávajú na vlastnej obrannej polovici. Hostia sa snažia napádať rozohrávku, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    24
    Mandžukič sa dostal do skvelej gólovej šance! Jeho tvrdú delovku však v poslednej chvíli zblokoval pozorný Baba, ktorý posiela svojích spoluhráčov do útoku!
     
    23
    Alaba vybojoval pre Ribéryho dobrú loptu, no ten si ju následne posunul príliš ďaleko a nestihol ju. Následne ju získal pozorný Zimmermann, ktorý oslobodzuje svoj tím spod tlaku.
     
    22
    Následný rohový kop Bayernu opäť mierne nevyšiel. Po nepresnom centri sa k lopte dostal Kleine, ktorý ju odkopáva k stredu ihriska.
     
    21
    Po nebezpečnom odraze lopty sa k zakončeniu na pravej strane dostal Dante, no do dráhy lopty sa dobre hodil Baba, ktorý ju zblokoval za vlastnú bránu!
     
    20
    Pri lopte sú opäť hráči Bayernu Mníchov. Tím sa však stále nedarí gólovo sa presadiť. Obrana Fürthu hrá zatiaľ bezchybne a nepúšťa svojích súperov do vyložených šancí.
     
    19
    Baba nám predviedol tvrdé zakončenie z centrálnej pozície, no jeho delovku zblokoval Van Buyten, ktorý okamžite posiela svojích spoluhráčov do rýchleho protiútoku.
     
    18
    Z pravej strany sa snažil prihrávať Schweinsteiger, no jeho prihrávku zblokoval do bezpečia pozorný Zimmermann, ktorý však loptu poslal len na kopačky domácich hráčov.
     
    17
    Dante loptu veľmi dobre odcentroval na pravú stranu na Ribéryho. Pri tom sa však bleskovo pristavil Baba, ktorý loptu odkopol za vlastnú bránu. Nasledovať bude rohový kop Mníchova.
     
    16
    Z pravej strany nám dobrý center predviedol Alaba. Ten našiel Mandžukiča, no ten bol tvrdo tiesnený, a tak musel prihrať len na svojích zadných spoluhráčov.
     
    15
    Lopta sa momentálne nachádza na obrannej polovici Bayernu Mníchov. Tam si ju domáci futbalisti prihrávajú a snažia sa nájsť medzeru v zatiaľ dobrej obrane hostí.
     
    14
    Oba tímy tvrdo bojujú o loptu, no zatiaľ majú mierne navrch domáci. Tí to však zatiaľ nevedia využiť, a tak sa hostia veľmi jednoduchým spôsobom oslobodzujú.
     
    13
    Pri lopte sú opäť hráči Bayernu Mníchov. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí. Hosťujúca obrana je v strehu a zatiaľ veľmi dobre pokrýva priestor pred bránou Fürthu.
     
    12
    Z centrálnej časti hlavou nebezpečne zakončoval Javi Martínez, no gólman Hesl napokon zasahovať nemusel, keďže lopta letela len tesne vedľa jeho brány!
     
    11
    Z pravej strany to opäť skúšal Ribéry, no ten bol napokon neúspešný. Jeho tvrdú delovku zblokoval za svoju bránu obranca Kleine. Nasledovať bude rohový kop.
     
    10
    Dobré zakončenie z pravej strany nám predviedol Müller, no gólman Hesl bol v strehu. Dobre vyskočil a loptu následne ukryl vo svojom náručí.
     
    9
    Rohový kop rozohrali domáci len veľmi zle a hostia sa stihli rýchlo vrátiť. Momentálne nám predvádzajú veľmi dobrú defenzívnu hru s veľkým množstvom prihrávok.
     
    8
    Ribéry nám predviedol poriadny závar pred Heslovou bránou! Jeho strieľaný center však bol zblokovaný a bude z toho rohový kop pre domáci Bayern!
     
    7
    Sararer nám predviedol ďalší dobrý obranný zákrok. Tentokrát zneškodnil nabiehajúceho Manžukiča, ktorý sa snažil presadiť sa z pravého krídla.
     
    6
    Hosťujúci celok nám predvádza dobré napádanie, no to zatiaľ domáci celok nerozhodilo. Hráči Bayernu si loptu veľmi dobre prihrávajú a snažia sa niečo vykúzliť.
     
    5
    Alaba sa dobre presúval po ľavej strane, no napokon bol tvrdo faulovaný. Od lopty ho odstavil Sararer, ktorý si pri obrannom zákroku pomohol rukou.
     
    4
    Z pravej strany sa pred bránu hostí snažil prihrávať Ribéry, no obranca Sobiech nám predviedol reflexívny obranný zákrok, po ktorom loptu zblokoval za postrannú čiaru.
     
    3
    Domáci Mníchovčania sa stále držia na súperovej polovici, kde si loptu dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nepredvádzajú nám žiadne nebezpečné zakončenia, ale len prihrávky.
     
    2
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Müller, no hosťujúci gólman Hesl zasahovať nemusel. Lopta letela len o poriadny kus pôdy mimo jeho brány.
     
    1
    Od úvodného výkopu sú aktívnejší hráči Bayernu Mníchov, no zatiaľ sa im nedarí presadiť sa proti pozornej obrane hosťujúceho Fürthu. Domáci sú však stále pri lopte.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Bayern Mníchov: Neuer - Alaba, Dante, Van Buyten, Lahm - Schweinsteiger, Javi Martínez - Ribéry, Kroos, Müller - Mandžukič.

    Greuther Fürth: Hesl - Zimmermann, Sobiech, Kleine, Baba - Pekovič - Fürstner, Petsos - Sararer, Stieber - Nöthe.

    Rozhodca: M. Schmidt - W. Walz, K. Voss.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 18. kole najvyššej futbalovej súťaže v Nemecku - Bundesliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z mníchovského štadióna Alianz-Arena, kde si od 15:30 v súboji prvého s posledným zmeria sily domáci celok Bayern Mníchov, ktorý na svojej pôde privíta tím Greuther Fürth.

    Domáci Mníchovčania hrajú v tejto sezóne veľmi dobrý futbal. Po časti, ktorá sa hrala pred zimnou prestávkou (17 zápasov) sú jasne na čele tabuľky so 42 bodmi a fantastickým gólovým skóre +37. Za nimi je so stratou deviatich bodov Bayer Leverkusen a so stratou 12 bodov aktuálny majster - Borussia Dortmund. Aktuálna zápasová bilancia Bayernu Mníchov, výhra - výhra - remíza - výhra - remíza, nám jasne hovorí o tom, že Mníchovčania v tejto sezóne budú pomýšľať nad titulom a zatiaľ im to vychádza. V poslednej pätici zápasov sa najskôr predviedli na vlastnej pôde, kde zdolali tím Hannover 96 vysoko 5:0. O kolo neskôr dominovali aj na pôde súpera, keď si z Freiburgu odniesli tri body za výhru 2:0. V ďalšom kole sa odohral poriadny šláger kola, keď Bayern na svojej pôde privítal aktuálneho majstra - Borussiu Dortmund. Tento zápas sa skončil nerozhodne - 1:1. Mníchovčania následne dominovali opäť aj na pôde súpera, keď zdolali výber Augsburgu v pomere 2:0. V poslednom zápase minulého roka si na domácej pôde zmerali sily s tímom Borussia M'gladbach. Aj tento zápas skončil remízou 1:1. Domáci sa určite budú snažiť po dvoch remízach v Alianz-Arena domácim naplno zabodovať, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Futbalový tím Greuther Fürth je na tom oveľa horšie ako jeho dnešný súper z Mníchova. Hráči Fürthu sa po sedemnástich odohraných zápasoch nachádzajú na dne tabuľky - osemnásta priečka so ziskom deviatich bodov a gólového skóre -17. S rovnakými štatistikami je pred Fürthom Augsburg a o tri body viac ako Fürth má šestnásty Hoffenheim. Aktuálna zápasová bilancia Fürthu, remíza - prehra - prehra - prehra - remíza, nám jasne hovorí o tom, že tento tím toho v tejto sezóne asi veľa neuhrá a bude sa báť o zostup do nižšej súťaže. V poslednej pätici zápasov sa futbalisti Fürthu najskôr predviedli na domácej pôde, kde sa im podarilo získať bod za bezgólovú remízu proti Nürnbergu. O kolo neskôr svoje sily ukázali na pôde Hannoveru 96, ktorý ich však zdolal v pomere 2:0. V ďalšom domácom zápase sa zrodila veľmi tesná prehra, keď hráči Fürthu prehrali proti Stuttgartu v tesnom pomere 0:1. Rovnaká prehra Fürthu sa zrodila aj v ďalšom kole, keď tento celok hral na pôde Freiburgu, teda opäť prehra 0:1. V poslednom zápase pred zimnou prestávkou privítali Fürthania na svojej pôde Augsburg, proti ktorému uhrali jeden bod za remízu 1:1. Fürth sa určite bude snažiť získať aj z tohto zápasu aspoň bod, no uvidíme, či sa mu to proti silnému Bayernu podarí.

    Jasným favoritom v tomto zápase sú Mníchovčania, ktorí v tejto sezóne prehrali len raz. Hostia naopak v tejto sezóne vyhrali len raz.
    Získajú domáci tri body alebo si Fürth pre nás pripraví prekvapenie?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:30.

    Góly: 26. Mandžukič, 61. Mandžukič

    Karty:   45. Martínez (BAY) - 31. Baba (FUR)


    Bayern Mníchov: Neuer - Alaba, Dante, Van Buyten, Lahm - Schweinsteiger, Javi Martínez - Ribéry, Kroos (70. Shaqiri), Müller (70. Robben) - Mandžukič (85. Gómez).
    Greuther Fürth: Hesl - Zimmermann, Sobiech, Kleine, Baba - Pekovič - Fürstner, Petsos - Sararer (87. Klaus), Stieber (90. Park) - Nöthe (67. Azemi).

    Rozhodca: M. Schmidt - W. Walz, K. Voss