Chelsea – Southampton 2:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
2:2 (2:0)
Southampton FC
Streda 16.01.2013, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    85
    Torres získal skvelú prihrávku od Matu, následne si zbehol na stred a tvrdo zakončil, no jeho prízemná delovka napokon skončila len tesne mimo Borucovej brány.
     
    84
    Ramírez sa dobre presúval cez stred, no napokon bol nekompromisne odstavený domácim Davidom Luizom. Hlavný rozhodca si to však všimol a pre Luiza vytiahol prvú žltú kartu v tomto zápase.
     
    80
    Nasledovať bude aj prvé striedanie na strane domáceho celku Chelsea FC. Tréner Rafael Benítez posiela na trávnik namiesto Lamparda dobre známeho Torresa.
     
    75
    Southampton dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Po dobrej prihrávke od Ramíreza sa k lopte na pravej strane dostal JASON PUNCHEON! Ten si loptu nadhodil na volejové zakončenie a nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Čecha, ktorý nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    74
    Nasleduje aj posledné striedanie hosťujúceho Southamptonu. Namiesto Guilhermeho nastúpi do hry oddýchnutý Ramírez.
     
    72
    Priamy kop odišiel zahrávať Lampard, no ten napokon loptu umiestnil celkom dobre, no len asi o jeden meter vedľa brány gólmana Boruca. Nasledovať bude útok hostí.
     
    71
    Mata sa musí pozviechať! Po tvrdom faule od Yoshidu ostal ležať na trávniku a vyzerá to na nejaký problém s pravým kotníkom/pravou holeňou!
     
    70
    Yoshida nám predviedol tvrdý faul na Matu! Nasledovať bude priamy kop zo vzdialenosti približne 21 metrov! Domáci futbalisti majú teda veľkú šancu na vsietenie gólu!
     
    67
    Nasledovať bude aj druhé striedanie Southamptonu. Tréner Adkins posiela na trávnik namiesto Davisa oddýchnutého Chaplowa, ktorý sa bude snažiť o vyrovnanie.
     
    58
    Southampton dal gól!
    Hostia vsieťujú kontaktný gól! Po pravej strane sa veľmi dobre presúval Clyne. Ten loptu následne odcentroval na stred, kde bol RICKIE LAMBERT, ktorý nekompromisným hlavičkovým zakončením loptu umiestnil k ľavej žŕdke domácej brány! Čech nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    55
    Nasleduje prvé striedanie hosťujúceho Southamptonu. Tréner Adkins posiela na trávnik namiesto Rodrigueza oddýchnutého Lamberta.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    Chelsea dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke sa k lopte dostal Ramires, no ten ju napálil len do brvna brány hostí! Následne sa však odrazila k EDENOVI HAZARDOVI, ktorý už nezaváhal a nekompromisne prekonal gólmana Boruca.
     
    44
    Pred bránou hostí tentokrát nebezpečne pohrozil Hazard! Ten zinkasoval skvelú prihrávku od Ba-a a loptu strieľaným centrom poslal len na konštrukciu brány. Následne ju však gólman Boruc vyrazil za vlastnú bránu.
     
    43
    Domáci hráči tentokrát poriadne zatlačili! Po skvelej prihrávke od Azpilicuetu bola lopta pripravená pre Lamparda, no ten svojou delovkou napokon loptu umiestnil len tesne vedľa brány hostí!
     
    42
    Lampard tentokrát nekompromisne zakončoval z centrálnej pozície, no jeho delovka napokon trafila len dobre postaveného Yoshidu, ktorý loptu odkopol do bezpečia!
     
    41
    Demba Ba sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance po centri od Colea! Gólman Boruc však proti lopte bleskovo vybehol a následne ju odkopol za postranú čiaru!
     
    25
    Chelsea dala gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvelom centri od Lamparda z pravej strany loptu zblokoval ešte obranca Hooiveld! Ten ju poslal presne pred hráča DEMBA BA, ktorý sa za Chelsea presadil prvým gólom v Premier League! Loptu umiestnil za Borucov chrbát tvrdým zakončením z otočky!
     
    9
    Po skvelej prihrávke od Ramiresa sa k lopte dostal Ba. Ten ju následne odcentroval z pravje strany na Hazarda! Hazard tvrdo zakončil, no napokon trafil len jedného z hosťujúcich obrancov, ktorý loptu zblokoval za vlastnú bránu.
     
    7
    Po fantastickej prihrávke od Davida Luiza stál pred bránou hostí osamotený Lampard, no ten bol napokon neúspešný! Loptu nespracoval ideálne a mal ju len na päty... Hostia sa teda ubránili.

    Góly: 25. Ba, 45. Hazard - 58. Lambert, 75. Puncheon

    Karty:   84. Luiz (CHE)


    Chelsea FC: Čech - Cole, Cahill, David Luiz, Azpilicueta, Lampard (80. Torres), Ramires, Hazard, Oscar, Ba, Mata.
    Southampton FC: Boruc - Yoshida, Hooiveld, Clyne, Shaw, Davis (67. Chaplow), Guilherme (74. Ramírez), Cork, Schneiderlin, Puncheon, Rodriguez (55. Lambert).

    Rozhodca: M. Oliver - S. Burt, P. Kirkup

    Diváci: 38484