Chelsea – Southampton 2:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
2:2 (2:0)
Southampton FC
Streda 16.01.2013, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    75
    Southampton dal gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať! Po dobrej prihrávke od Ramíreza sa k lopte na pravej strane dostal JASON PUNCHEON! Ten si loptu nadhodil na volejové zakončenie a nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Čecha, ktorý nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    58
    Southampton dal gól!
    Hostia vsieťujú kontaktný gól! Po pravej strane sa veľmi dobre presúval Clyne. Ten loptu následne odcentroval na stred, kde bol RICKIE LAMBERT, ktorý nekompromisným hlavičkovým zakončením loptu umiestnil k ľavej žŕdke domácej brány! Čech nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    45
    Chelsea dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke sa k lopte dostal Ramires, no ten ju napálil len do brvna brány hostí! Následne sa však odrazila k EDENOVI HAZARDOVI, ktorý už nezaváhal a nekompromisne prekonal gólmana Boruca.
     
    25
    Chelsea dala gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvelom centri od Lamparda z pravej strany loptu zblokoval ešte obranca Hooiveld! Ten ju poslal presne pred hráča DEMBA BA, ktorý sa za Chelsea presadil prvým gólom v Premier League! Loptu umiestnil za Borucov chrbát tvrdým zakončením z otočky!

    Góly: 25. Ba, 45. Hazard - 58. Lambert, 75. Puncheon

    Karty:   84. Luiz (CHE)


    Chelsea FC: Čech - Cole, Cahill, David Luiz, Azpilicueta, Lampard (80. Torres), Ramires, Hazard, Oscar, Ba, Mata.
    Southampton FC: Boruc - Yoshida, Hooiveld, Clyne, Shaw, Davis (67. Chaplow), Guilherme (74. Ramírez), Cork, Schneiderlin, Puncheon, Rodriguez (55. Lambert).

    Rozhodca: M. Oliver - S. Burt, P. Kirkup

    Diváci: 38484