Chelsea – Southampton 2:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
2:2 (2:0)
Southampton FC
Streda 16.01.2013, 20:45 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase hosťujúci hráči poriadne zabrali a pripravili pre svojho súpera poriadne prekvapenie. Najskôr sa v 58. minúte presadil vystriedaný Rickie Lambert, ktorý hlavičkovým zakončením prekonal bezmocného gólmana Čecha. Následne sa gólovo presadil aj Jason Puncheon, ktorý Čecha prekvapil delovkou z pravej strany v 75. minúte. V závere zápasu sa domáci snažili zvíťaziť, no už sa im to nepodarilo, keďže hostia sa bránili priam ukážkovo.
    Na štadióne Stamford Bridge sa teda po remíze 2:2 rozdajú len dva body. Jeden bod pre každý tím...

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský s poprianím pekných športových snov. (22:40:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Do konca zápasu ostáva už len niekoľko sekúnd a pri lopte sú síce domáci hráči, no v posledných sekundách nám predviedli ofsajd. Nasledovať bude záverečný hvizd.
     
    90+3
    Torres loptu odcentroval z pravej strany, no napokon bol neúspešný. Snažil sa ju dostať k Baovi, no to sa mu napokon nepodarilo. Obranca Shaw bol aj tentokrát v strehu.
     
    90+2
    Cole loptu dobre odcentroval z ľavej strany, no pozorný Clyne bol dobre postavený a loptu zblokoval do bezpečia tesne pred Baom, ktorý si robil na loptu chúťky.
     
    90+1
    Hráči Southamptonu nám predvádzajú veľmi dobré a vysoké napádanie. Chelsea má momentálne veľké problémy s rozohrávkou a bude pre nich ťažké a možno nemožné vsietiť víťazný gól.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Domáci "the Blues" sa snažia, no zatiaľ sa im naozaj nedarí. Hostia nám predvádzajú skvelú prácu v defenzíve, ktorá výrazne znemožňuje šance domáceho celku.
     
    89
    Shaw nám predviedol tvrdý faul na Ramiresa, no druhá žltá karta v tomto zápase sa zatiaľ neudeľuje. Shaw sa ospravedlňuje a následne sa sťahuje do obrany.
     
    88
    Puncheon nám predviedol dobrý obranný zákrok, ktorým zastavil prihrávku od Cahilla, ktorá smerovala na Ramiresa. Nasledovať bude rozohranie od gólmana Čecha.
     
    87
    Tentokrát to skúšala dvojica Torres - Mata, no ani táto kombinácia domáceho celku neuspela. Ich tvrdé zakončenia neohrozili gólmana Boruca.
     
    86
    Lopta sa opäť mierne presunula smerom k stredu ihriska. Tam ju majú v moci hráči hosťujúceho Southamptonu, ktorí sa snažia gólovo presadiť.
     
    85
    Torres získal skvelú prihrávku od Matu, následne si zbehol na stred a tvrdo zakončil, no jeho prízemná delovka napokon skončila len tesne mimo Borucovej brány.
     
    84
    Ramírez sa dobre presúval cez stred, no napokon bol nekompromisne odstavený domácim Davidom Luizom. Hlavný rozhodca si to však všimol a pre Luiza vytiahol prvú žltú kartu v tomto zápase.
     
    83
    Domácim rohový kop veľmi nevyšiel, no následne sa do zakončenia dostal aj Ba aj Fernando Torres, no obaja svoje tvrdé zakončenia nasmerovali len do tiel obrancov Southamptonu.
     
    82
    Fernando Torres sa dobre presúval po pravej strane, keď získal prihrávku od Matu. Následne sa však pri ňom pristavil Shaw, ktorý loptu odkopol za vlastnú bránu.
     
    81
    Torres sa snažil získať loptu, no napokon sa mu to nepodarilo. Dvojica hosťujúcich hráčov ho odstavila a následne nám Fernando Torres predviedol útočný faul.
     
    80
    Nasledovať bude aj prvé striedanie na strane domáceho celku Chelsea FC. Tréner Rafael Benítez posiela na trávnik namiesto Lamparda dobre známeho Torresa.
     
    79
    Shaw nám predviedol dobrý center pred gólmana Čecha, no tam stál pozorný David Luiz, ktorý loptu odkopol do bezpečia. Pri lopte sú však stále hráči Southamptonu.

    Góly: 25. Ba, 45. Hazard - 58. Lambert, 75. Puncheon

    Karty:   84. Luiz (CHE)


    Chelsea FC: Čech - Cole, Cahill, David Luiz, Azpilicueta, Lampard (80. Torres), Ramires, Hazard, Oscar, Ba, Mata.
    Southampton FC: Boruc - Yoshida, Hooiveld, Clyne, Shaw, Davis (67. Chaplow), Guilherme (74. Ramírez), Cork, Schneiderlin, Puncheon, Rodriguez (55. Lambert).

    Rozhodca: M. Oliver - S. Burt, P. Kirkup

    Diváci: 38484