Třinec – Zlín 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – Slavia 0:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (po s.n.) | Sparta Praha – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:4 (kon.)
po s.n.
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 04.01.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Střelcem rozhodujícího nájezdu se stává JAKUB SVOBODA, jenž podobně jako Huna dosáhl druhé branky zápasu.
     
    59:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra a hra bez brankáře končí brankou RUDOLFA HUNY. Svačina jej krásnou křižnou přihrávkou našel u levé tyče a Huna i s tečí o beton Trvaje vsítil svoji druhou branku zápasu. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman
     
    47:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Marek Malík si nyní myslel, že v pohodě uhlídá hráče, jenž se rozjel do útoku zároveň s ním, ale nevěděl, že je to brněnský rychlík JAKUB SVOBODA. Když útočník Komety vycítil, že má šanci, šlápl do kroku, zbavil se Malíka, z levé strany najel před Šindeláře a švihem zamířil do levé šibenice. Krásná branka. Asistence: Tomáš Divíšek, Tomáš Svoboda.
     
    10:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    RUDOLF HUNA ukázal parádní schopnosti střelce. Najížděl zpoza brány před brankoviště, odkud mu vycouval bek Kováčik. Huna si počíhal, otočil se čelem k Trvajovi a zamířil přesně do pravého horního růžku. Asistence: Karol Sloboda.
     
    01:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou rychle do vedení. Po krátkém závaru před branou Šindeláře nahrál z levého kruhu na pravý Zohorna a JAN HRUŠKA na nic nečekal. Příklepem propálil Šindeláře. Asistence: Hynek Zohorna, Leoš Čermák.

    Tomáš Čekal

    Góly a asistencie: 2. Hruška J. (Zohorna H., Čermák), 48. Svoboda J. (Divíšek, Svoboda T.), 65. Svoboda J. - 11. Huna (Sloboda), 60. Huna (Svačina, Roman)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Švrček, Valach, Malec, Dujsík – Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub – Zohorna Hynek, Čermák, Hruška Jan – Holec, Petrovický, Dlouhý – Dočekal, Koreis, Erat – Burian. Trenér: Zdeněk Venera.
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář – Barinka, Kudělka, Ondrušek, Sloboda, Malík, Stehlík, Voráček, Rehák – Káňa Jan, Burger (C), Klimek – Huna, Roman, Svačina – Ujčík, Hruška Radim, Strapáč – Šedivý, Kucsera, Szturc. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Lhotský, Bádal.