Košice – Nitra 5:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:0 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 4:2 (kon.)
Skalica – Martin 7:1 (kon.) | Piešťany – Žilina 5:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
7:1 (2:0, 1:0, 4:1)
HK VITAR Martin
Nedeľa 30.12.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Martin dal gól!
    Skalica stratila puk v strednom pásme desať sekúnd pred koncom, JAROSLAV MARKOVIČ nedovolil, aby si Miro Lipovský udržal čisté konto, prekonáva ho strelou pomedzi betóny.
    Asistencia: Marek Mikušovič.
     
    58:48
    Bude sa vylučovať za hákovanie v strednom pásme, odchádza Thémár.
     
    54:23
    Igor Bobček odchádza na trestnú lavicu za faul v obrannom pásme. Martin hrá presilovku.
     
    53:32
    Skalica dala gól!
    Po skrumáži pred bránou sa odhodlal k strele ŽIGMUND PÁLFFY, puk sa odrazil až do odkrytej brány, v ktorej nestál Volentier, pretože ležal na ľade vďaka predchádzajúcim zákrokom.
    Asistencia: Michal Šátek, Martin Vyrúbalík.
     
    51:22
    Skalica dala gól!
    Skaličania rozkladajú martinský tím, Stieler má obrovský prehľad na ľade, posiela prihrávku cez celé ihrisko, kde preberá puk rozbehnutý MIROSLAV LAŽO, ten si položil Volentiera a svoju akciu zakončuje nádherným blafákom!
    Asistencie: David Stieler, Peter Gula.
     
    49:40
    Skalica dala gól!
    Tak toto bol nádherný gól! JURAJ JURÍK si vzal puk v strednom pásme, nakorčuľoval si k ľavému kruhu odkiaľ pohotovo vypálil, puk prestrelil Volentierovu lapačku a vymietol ľavý horný roh brány!
    Bez asistencii.
     
    48:02
    Na trestnú lavicu odchádza Gabriš, ktorý bol až príliš tvrdý v jednom zo súbojov pri bránkovisku.
     
    45:51
    Skalica dala gól!
    Klejna si prevzal puk v strednom pásme, poľahky si nakorčuľoval za modrú čiaru, zbavil sa protihráča, prihral rozbehnutému Bezúchovi, ktorý sa kľučkou dostal pred Volentiera, neulakomil sa a prihral na volného JURAJA JURÍKA, ktorý triafa do poloprázdnej brány!
    Asistencie: Juraj Bezúch, Michal Klejna.
     
    39:23
    Skalica dala gól!
    Máme tu ďalší gól do šatne, od Zošiaka dostal Žigo najprv bodyček, rýchlo sa však postavil, puk sa dostal k Šátekovi, ktorý prihral rozbehnutému ŽIGMUNDOVI PÁLFFYMU, ten sa s pukom nemaznal, vystrelil štipľavú strelu, ktorá prepadla až do Volentierovej brány!
    Asistencie: Michal Šátek, René Školiak.
     
    33:47
    Školiakove zakončenie bekhendom zlikvidoval čarodejník v martinskom drese Viktor Volentier!
     
    32:10
    Hľadiskom to len tak zahučalo, najprv spoza brány prekvapil Volentiera jeden zo Skaličanov a následne sa črtalo prečíslenie 2 na 1, no Petruška neprekonal stopercentného Lipovského.
     
    29:02
    Vyrúbalíkova strela nebola pre Volentiera žiadny problém. Viktor Volentier sa ukázal počas tejto oslabovky, vychytal Školiaka, Holoviča či Pálffyho. Skrumáž pred jeho bránou končí až hvizdom rozhodcu.
     
    28:17
    Tupý si odsedí 2 minúty za úder do hlavy a krku, Skalica má výhodu dvoch hráčov!
     
    27:39
    Za zákrok v obrannom pásme si pôjde sadnuť Hollý.
     
    27:23
    Miro Lažo sa rútil sám na Volentiera, bola to situácia kto z koho, Lažovu strelu vykryl ľavý betón, Miro následne Viktora sekol, za čo sa mu neskôr ospravedlnil.
     
    26:45
    Mal som pravdu, Pálffy našiel Šátka, ktorý si nakorčuloval na ľavý kruh, škoda, že netrafil bránu. Pálffy si prevzal puk a teraz pre zmenu skúsil prekvapiť sprava, jeho pokus končí len vo Volentierovom výstroji.
     
    21:27
    Hollý sa dostal k puku po odraze od mantinelu, poslal ho pred bránu, kde číhal Thémár, ktorý zasunul puk do brány, gól však po analýze s videorozhodcom neplatí, Andrej hral som zdvihnutou hokejkou.
     
    19:58
    Skalica dala gól!
    Vyzeralo to tak, že sa v prvej tretine už nič nestane, no opak sa stal skutočnosťou. Pravý gól do šatne začal Stieler, keď sa uvoľnil a obtočil okolo pravého kruhu, prihral na druhú stranu úplne voľnému MIROSLAVOVI LAŽOVI, ktorý si poľahky poradil, keď nadvihol puk a jeho strela preletele nad ležiacim Volentierom.
    Asistencia: David Stieler, Martin Sloboda.
     
    07:43
    Skalica dala gól!
    Tak a máme tu prvý gól, ktorý padol z presilovej hry, Pálffy nabil Školiakovi, ktorý švihom prepálil všetko čo mu stálo v ceste, puk tečoval MARCEL HOLOVIČ, ktorý ho umiestnil do ľavého horného rohu.
    Asistencie: René Školiak, Žigmund Pálffy.
     
    04:42
    Martin je v útočnom pásme, kde sa snaží prekvapiť domácich, jeden z nich však stráca puk a dostáva do šance domácich, strela švihom z ľavého kruhu opečiatkovala Volentierovu tyč!

    Jakub Mitter


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Holovič (Školiak, Pálffy), 20. Lažo (Stieler, Sloboda), 40. Pálffy (Šátek, Školiak), 46. Jurík (Bezúch, Klejna), 50. Jurík, 52. Lažo (Stieler, Gula), 54. Pálffy (Šátek, Vyrúbalík) - 60. Markovič (Mikušovič)


    HK Skalica: Lipovský (Trenčan) - Vyrúbalík, Jankovič, Gula, Bobček, Barák, Jaborník, Mikésa, Gabriš - Pálffy, Školiak, Šátek - Lažo, Stieler, Sloboda - Kutálek, Holovič, Konečný - Jurík, Bezúch, Klejna
    HK VITAR Martin: Volentier (Šúrek) - Novotný, Zošiak, Tupý, Hriňa, Zukal, Perniš, Slávik, Dvořák - Petruška, Markovič, Važan - Thémár, Hollý, Mikušovič - Raček, Vilkoits, Murček - Hús, Dírer, Kentoš

    Rozhodca: Lokšík, M. Junek, Výleta, M. Vrančík

    Diváci: 2310