Chomutov – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Liberec – Zlín 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Piatok 21.12.2012, 18:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    61:26
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MILAN MICHÁLEK vzal zodpovědnost za sebe a po individuální akci se prosazuje z mezikruží. Asistence: Martin Hanzal, František Ptáček.
     
    46:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání. Ve druhé minutě početní výhody se puk dostal na modrou ke kapitánovi RADIMU BIČÁNKOVI, který napřáhnul a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    33:43
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Valábik ztratil puk v obranném pásmu a vybídl tak hostujícího TOMÁŠE KNOTKA k samostatnému úniku. Ten před Trvajem zpomalil a zametl mu po pěkné kličce puk kolem levé tyče. Obrat je na světě. Asistence: Jakub Suja.
     
    28:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají, když trestají malý důraz před Trvajem. Domácí gólman vyrazil střelu Deje jen před sebe, k volnému puku se dostal LUKÁŠ KVĚTOŇ, který již neměl mnoho problémů doklepnout puk do horní části brněnské brány. Asistence: Rastislav Dej.
     
    23:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita a Kometa se ujímá vedení. Po pěkné souhře na jeden dotek našel Čermák před bránou volného RÓBERTA PETROVICKÉHO, který jednoduše doklepl puk za záda Kováře. Hostující obránci nestíhali sledovat kombinace brněnských útočníků.Asistence: Leoš Čermák, Radek Dlouhý.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 24. Petrovický (Čermák, Dlouhý), 47. Bičánek (T. Svoboda) - 29. Květoň (Dej), 34. Knotek (Suja), 62. Michálek (Hanzal, Ptáček)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Valach, Žižka, Bičánek (C), Švrček, Malec, Valábik – T. Svoboda, Divíšek, J. Hruška - Dlouhý, Čermák, Petrovický - Holec, Dočekal, H. Zohorna - Erat, Koreis, Němec - Hořava.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář – Ptáček, Jank, Vráblík, Ference, Kolarz, Vydarený – Dej, Langhammer, Květoň - Prospal, Hanzal, Michálek - Kohn, Šimánek (C), Kotalík - Suja, Mertl, Knotek.

    Rozhodca: Fraňo, Wagner – Kis, Rozlílek