Lipt. Mikuláš – Prievidza 5:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 7:0 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 3:0 (kon.)
Bardejov – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 1:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trebišov 3:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
MšHK Prievidza
Piatok 14.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:11:58)
     
    Skončil sa zápas 30. kola medzi Liptovským Mikulášom a Prievidzou výsledkom 5:2, domáci hráči vstupovali ako favoriti do dnešného zápasu, čo sa aj potvrdilo. Prvá tretina síce skončila výsledkom 1:1, ale v tých ostatných dvoch už naplno ťažili domáci hráči, ktorí tak rozhodli o celkom triumfe v dnešnom zápase v pomer 5:2.
     
    59:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V oslabení, resp. odvolanie brankára využil po buly vo vlastnom obrannom pásme JAKUB BAČA, ktorý vyhodil puk cez všetky čiary a trafil sa naozaj presne, presnou strelou medzi tyče zrejme uzavrel na konečných 5:2. Asistenciu si pripísal Michal Mravec, do pozornosti dám, že to je jeho štvrtá asistencia.
     
    59:00
    Na presilovku prichádza Prievidza už so šiestimi hráčmi, Volentier ostáva na striedačke.
     
    59:00
    Bartik minútu pred koncom zápasu oslabuje svoj tím a odchádza na trestnú lavicu, pred presilovkou si tréner hostí zobral aj oddychový čas.
     
    57:40
    Raček si dobre prebral puk do útočného pásma, ale vzápätí ho dobre zovrela obrana domácich, tá sa po chvíli spolu s útočníkmi presunula do pásma súpera, ale ani tam nespôsobili veľký rozruch.
     
    56:49
    Pred pár sekundami boli v útočnom pásme domáci, ale tým to dlho nevydržalo po dobrom zákroku obrany hostí.
     
    54:26
    Hra je v posledných sekundách taká suchšia, oba tímy to skúšajú, ale zakončenie neprichádza.
     
    51:54
    Dobrá šanca na strane Prievidze, o zníženie sa v týchto sekundách mohol postarať Jasinský, ktorý strelou spomedzi kruhov minul horný roh Palkovej brány len tesne vedľa.
     
    50:32
    Po buly v útočnom pásme domácich sa dostal do zakončenia obranca Kledrowetz, jeho pokus skončil iba na vyrážačke Volentiera.
     
    49:04
    Aj po buly v útočnom pásme vyhadzujú cez všetky čiary hostia, opäť sa nám opakuje situácia spred pár sekúnd.
     
    48:47
    Rozohrávka Dígera z pravej strany, resp. zo stredného pásma skončila až za bránou Palka, rozhodca píska zakázané uvoľnenie, takže hra sa nám prenesie do útočného pásma Liptákov.
     
    47:32
    Domáci sú natlačený v útočnom pásme, pred brankárom to po pár sekundách vyskúšal Mravec, ktorý však nezakončil.
     
    46:39
    Domáci hráči zatiaľ kombinujú okolo modrej čiary, po chvíli tvrdou strelou ohrozil bránu hostí Devečka, jeho pokus brankár hostí vyrazil, následne sa k dorážke nedostal Macík.
     
    46:19
    Opäť sa vylučuje, presilovku 4 na 3 si zahrajú domáci hráči po tom ako odchádza na trestnú Beláň.
     
    45:19
    Domáci sa usadili v útočnom pásme, už to vyzeralo na ďalší gól, ale zverenci Dušana Halahiju, teraz zaváhali pred bránou Prievidze.
     
    44:56
    Presilovka domácim dlho netrvala, po pár sekundách odchádza na trestnú Kledrowetz.
     
    44:50
    Vylúčenia na strane hostí, na trestnú odchádza Adamec.
     
    44:25
    Puk opäť putuje ponad všetky čiary, mikulášsky obranca teraz vyhadzuje skoro ponad všetko.
     
    42:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali do vedenia o dva góly, všetko zariadil PATRIK KUBÁŇ, ktorý prekonal brankár hostí. Asistenciu si pripisujú: Michal Mravec, Lukáš Paukovček.
     
    42:00
    Už to vyzeralo, že Prievidza zaútočí, Holúbek sa pretláčal do samostatného nájazdu, avšak všetko vyriešila obrana domácich.
     
    40:50
    Liptovský Mikuláš tak aj trošku očakávane v útočnom pásme, puk sa mení niečo pred modrou, po pár sekundách sa pred brankárom dostal do zakončenia Macík, jeho pokus skončil na betónoch.
     
    40:28
    Na trestnú odchádza v tejto chvíli Beláň za úmyselné vyhodenie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:59
    Prievidza dala gól! Tak toto je gól do šatne ako sa patrí, do konca druhej tretiny ostávalo možno niečo menej ako jedna sekunda, keď strela spomedzi kruhov z hokejky IGORA BÁTORA prekonala brankára domácich. Asistencia: Radoslav Slávik, Roman Hús.
     
    39:40
    Pár sekúnd po presilovke sa hostia dostali do zakončenia, od modrej to skúsil Šimo, jeho pokus skončil medzi betónmi Palka.
     
    39:16
    Do konca druhej tretiny ostáva niečo menej ako 44. sekúnd, na trestnú odchádza v tejto chvíli Devečka.
     
    38:46
    Perfektá prihrávka z hokejky Bartika našla Poliačeka, ten sa dostal so samostatného nájazdu a po blafáku sa snažil prekonať brankára hostí, avšak jeho pokus v páde skončil niekde okolo brankára, vzápätí rozhodca prerušil hru.
     
    37:30
    Kuric sa dostal pred brankára, jeho zakončenia skončilo na jeho betóne, následne sa obrana Prievidze ubránila.
     
    37:00
    Po kombinácii sa puk z ničoho nič dostal pred bránu, na dorážku sa už chystal Holiga, ale ešte pred ním zasahoval obranca súpera.
     
    36:32
    Domáci sa dostali do útočného pásma, zatiaľ si iba vymieňajú puky.
     
    36:16
    Liptovský Mikuláš nejako nevie využiť posledné presilovky, obrana hostí sa dokázala aj tentokrát dobre ubrániť a vyhodila cez všetky čiary.
     
    35:46
    Hneď po buly v útočnom pásme sa hostia oslobodili.
     
    35:36
    Liptovský Mikuláš bude mať aj teraz výhodu o jedného hráča, na tresnú odchádza za hákovanie Adamec.
     
    34:48
    Domáci sa previnili aj teraz, po obrannom zákroku puk preletel ponad všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    34:17
    Liptovský Mikuláš si dlho prihrával v útočnom pásme, viac krát si vymenili puk medzi sebou Holiga a Mravec, žiadne zakončenie na bránu sme neregistrovali.
     
    33:36
    Domáci začínajú útok z vlastného pásma, po chvíli sa už dostali aj do útoku, pri puku Holiga.
     
    32:39
    Aktuálne sa bude vhadzovať medzi kruhmi, Liptovský Mikuláš nespôsobil vážne problémy v tejto presilovke.
     
    32:15
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí, tento krát je to za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, resp. šestica sa pohybovala niekde medzi kruhmi.
     
    30:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľká radosť na domácej tribúne, Liptovský Mikuláš sa dostáva do vedenia o dva góly, keď najskôr zaváhal Kubáň, keď neskóroval ani na dva krát, po chvíli sa puk odrazil na modrú odkiaľ sa tvrdou strelou do dolného rohu nemýlil JURAJ KLEDROWETZ. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.
     
    29:47
    Rýchla akcia domáceho tímu, na prihrávku z kraja ihriska naviazal presnou strelou Kuric, jeho pokus však skoro skončil gólom, ale v hodine dvanástej zasiahol betón Volentiera, ktorý vyrazil puk do bezpečia.
     
    29:04
    Po buly v strednom pásme sa puk dostal do obranného pásma domácich, tam po boji pri mantinely obrana Liptákov dokázala poslať puk do bezpečia.
     
    27:44
    Kapitán Kuric mal možnosť z trestného nájazdu zvýšiť, po blafáku prekonal Volentiera, ale čo prerušilo jeho radosť je horná tyč. Pokračujeme za stavu 2:1.
     
    27:44
    Prichádza trestné strielanie po faule na Kurica!
     
    26:51
    Domáci hráči sa v úvode presilovky dostali do dobrej šance, po strele od modrej sa puk odrazil na hokejku Macíka, ktorý to skúšal potiahnutím si brankára a následne zakončiť, toto všetko sa aj podarilo, ale na konci bola pozorná lapačka Volentiera, ktorá opäť zachraňovala.
     
    26:41
    Vylúčenia na strane hostí, na tresnú odchádza za podrazenie Beláň.
     
    26:20
    Poliaček prešiel s pukom na hokejke do útočného pásma, snažil sa prihrávkou nájsť Piatku, ale jeho pokus ostal na hokejke súpera.
     
    25:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa pár minút po začatí druhej tretiny dostávajú opäť do vedenia rozdielom jednéhogólu. Liptovskému Mikulášu pri druhom góle pomohla aj presilovka, strela od modrej sa odrazila medzi kruhy, následne z otočky prekonal brankára Volentiera MICHAL MRAVEC. Juraj Kuric.
     
    24:57
    Mezovský naťahoval hru po modrej s pukom na hokejke, jeho následný pokus o prihrávku skončil na hokejke protihráča, od ktorého sa odráža mimo hraciu plochu.
     
    24:07
    Mezovský teraz vypálil od modrej, obrana Prievidza Šimo to dostal niekde okolo tváre, ale zachoval sa ako naozajstný bojovník, chytil sa za tvár, ale hlavnému rozhodcovi ukázal, že je všetko v poriadku, následne sa v tichosti presunul na striedačku.
     
    23:46
    Dobrá šanca domácich v presilovke, strela Bartika končí iba na tyči.
     
    23:32
    Vylúčenia na strane hostí, na tresnú odchádza Beláň.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    Skončila sa prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Prievidzou výsledkom 1:1, úvodný gól sme videli už v 10. minúte, keď sa po prihrávke spoza brány presadil Bartik. Gól na druhej strane prišiel po pár minútach, keď vyrovnával na 1:1 Dírer.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:35
    V závere stretnutia sa domáci dostali do šance, Macík si obhodil brankára, ktorý už bol aj mimo brány, no do zakončenia sa už však nedostal vďaka dobrému zásahu obrany.
     
    18:44
    Piatka z ľavej strany nahodil puk to útočného pásma, akcia Liptovského Mikuláša však končí u obrancu hostí, ktorý nahodený pokus zachytil do náručia.
     
    17:31
    Obrovská šanca pre domácich! Radoslav Macík sa dostal do samostatného nájazdu, kde zoči-voči brankárovi Volentierovi pohorel, skúšal ho strelou obhodiť a poslať puk ponad jeho lapačku, stalo sa to však úplne opačne. Jeho strela skončila na konci lapačky brankára hostí, ktorý teraz perfektne podržal svoj tím.
     
    17:08
    Nepríjemne pohrozili teraz v útoku hostia, strela z hokejky Račeka preletela tesne okolo Palkovej tyče.
     
    16:43
    Domáci hráči sa teraz snažili pohroziť po buly v útočnom pásme, puk sa dostal na hokejku Bartika, ktorý z prvej vypálil na bránu, ešte pred tým však prišiel teč obrancu, od ktorého sa odráža puk na ochrannú sieť.
     
    16:23
    Poliaček zachytil puk v rohu ľadovej plochy, snažil sa vybojovať puk pre svojich spoluhráčov, ale jeho snaha skončila tak isto ako rýchlo začala.
     
    15:32
    Domáci si prihrávali, resp. bojovali o puk v útočnom pásme, tam to vyzeralo tak všeliako, raz ho mali na hokejkách domáci, inokedy hostia. K vážnemu ohrozeniu brány sa však diváci nedostali.
     
    14:41
    Do dobrej šance sa teraz dostali domáci hráči, po brejku 2 na 1 sa odhodlal k strele Mravec, ktorý poblíž brankára mieril na pravý horný roh, ale jeho pokus skončil skoro na ochrannej sieti, pokračujeme za stavu 0:0.
     
    13:40
    Prievidza teraz robila menšie problémy sa bránou domácich, tam to však obrancovia ustrážili a nedovolili k priamemu zakončeniu na bránu, následne sa do útoku dostal Bača, ktorý pálil iba do betónov brankára.
     
    12:32
    Liptovský Mikuláš začína útok z vlastného pásma, v strednom pásme to však zachytil Paulik, ktorý sa už pomaly chystal zakončiť pred brankárom Palkom, z ničoho nič prichádza "semafor" v podaní Kledrowetza, ktorý ho pred bránou domácich doslova zrušil. Obrana Liptovského Mikuláša kontroluje situáciu.
     
    11:14
    Prievidza dala gól! Domáci sa z jednogólového vedenia dlho netešili, ich radosť studenou sprchou schladil MATEJ DÍRER, ktorý môže ďakovať aj domácej obrane, ktorá ho trestuhodne pustila pred bránu, následne tento hráč nedal šancu domácemu brankárovi. Bez asistencie.
     
    09:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia už v prvej tretine. Za vlastnou bránou sa tvrdo bojovalo o puk, Michal Mravec si obhodil obrancu, prihrávkou našiel PETRA BARTIKA, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.
     
    -94:-39
    Nepresnú prihrávku z obranného pásma v podaní Paukovčeka zachytili hráč Prievidze, tam sa už, už skoro dostal do zakončenia, ale jeho snahu na úvodný gól prerušil rozhodca, ktorý píska ofsajd.
     
    07:33
    Tvrdá strela Klepáča z ľavej strany, tá šla príliš vysoko nad bránou hostí, navyše Volentier ju zasiahol lapačkou, puk sa následne obtrel od mantinela späť do hry.
     
    06:57
    Zatiaľ je to také opatrné, hlavne zo strany hostí, ktorí dobre bránia a môžme si dovoliť aj povedať, že bránu Palka nejako vážne neohrozili, ak vôbec. Uvidíme čo prinesie nasledujúci priebeh, na teraz sa s určitosťou vhadzuje v strednom pásme.
     
    06:34
    Buly po pravici Volentiera, do zakončenia sa dostali domáci hráči, ale tí nastrelili iba obrancov pred brankárom hostí.
     
    05:35
    Po vyhodení Prievidze musia domáci opäť začínať útok spoza vlastnej brány, dlhá prihrávka od Kledrowerza sice skončila v útočnom pásme, ale tam Macík nič také nevyprodukoval, puk sa opäť dostal do stredného pásma.
     
    04:55
    Domáci sa v presilovke síce usadili v útočnom pásme, ale tam zatiaľ veľký rozruch nespravili, Duriš dlho držal puk na hokejke a na záver to všetko skončilo nepresnou prihrávkou, ktorá skončila po dotyku s hokejkou súpera mimo útočného pásma.
     
    04:33
    Milí priaznivci, na štadióne v Liptovskom Mikuláši sme sa dočkali aj prvého vylúčenia, na trestnú lavicu odchádza Bátora za podrazenie.
     
    03:44
    Buly v strednom pásme, po vyhratom vhadzovaní domácich sa dostal do zakončenia obranca Liptákov Kledrowetz, ktorý bez prípravy napálil puk rovno do brankára Prievidze, následne všetko prerušuje hostí.
     
    02:51
    Liptovský Mikuláš to strelecky skúša aj po druhý krát v dnešnom stretnutí, z pravej strany sa oprel do hokejky Paukovček, ktorý rýchlo iba zasiahol betónom.
     
    01:58
    Prievidza začína svoj útok z vlastého pásma, strelou z ľavej strany sa prezentoval Paulik, ktorý nastrelil iba obrancu domácich, puk sa odráža do bezpečia.
     
    01:10
    Kurci popri mantinely vyhodil puk až do útočného pásma, tam sa domáci aj presadili po prvý krát strelecky, strelou od modrej sa prezentoval Kledrowetz, ktorý zatiaľ pálil iba do betónov brankára.
     
    00:15
    Hneď po úvodnom buly sa nám hra stiahla do obranného pásma Liptovského Mikuláša, veľký rozruch to však nespôsobilo pretože sú to práve obrancovia domácich s pukom na hokejkách.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítam vás pri dnešnom online prenose, v ktorom si priblížime zápas 30. kola medzi Liptovským Mikulášom a Prievidzou.

    Liptovský Mikuláš v poslednom zápase "vyhorel" na zimnom štadióne v Detve, kde prehral rozdielom troch gólov v pomere 6:3. Detva si zaistila trojgólové vedenie už v prvej tretine, druhá časť hry bola o niečo vyrovnaná, i keď do 26. minúty vyhrávali domáci už 5:0. V 37. minúte sa presadil prvý krát za Liptákov Holiga a o pár sekúnd znižoval aj Bartik. Aký taký konečný verdikt stanovil v 52. minúte Mahdálik ,v posledných sekundách upravil na konečných 6:3 kapitán domácich Kuric.

    Prievidzi sa v poslednom zápase taktiež nedarilo, na pôde prvého tímu zo zahoria - Senici, prehrala rozdielom triedy, keď im domáci hráči "nasúkali" až šesť gólov, pričom si Prievidza nezavoňala o gólové korenie ani jeden krát. Po prvej tretine sa do šatní odchádzalo za stavu 0:0. Veľký zlom v stretnutí prišiel hlavne v druhej a tretej tretine, kde si to Seničania rozdelili v oboch prípadoch po tri krát.

    Vzájomné zápasy:

    8. kolo 09.10.2012 Lipt. Mikuláš - Prievidza 5:3
    19. kolo 16.11.2012 Prievidza - Lipt. Mikuláš 1:4
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Bartik (Mravec), 26. Mravec (Kuric), 31. Kledrowetz (Mravec), 60. Bača (Mravec) - 12. Dírer , 40. Bátora (Slávik, Hús)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    MšHK Prievidza: Volentier (Belák) - Chromý, Bátora, Liška, Adamec, Šimo, Jonák, Jasinský, Hús, Buraľ, Holúbek, Raček, Slávik, Herda, Paulik, Dírer, Tonhauser, Beláň, Kováč, Mach, Mendel.