Lipt. Mikuláš – Prievidza 5:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 7:0 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 3:0 (kon.)
Bardejov – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 1:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trebišov 3:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
MšHK Prievidza
Piatok 14.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V oslabení, resp. odvolanie brankára využil po buly vo vlastnom obrannom pásme JAKUB BAČA, ktorý vyhodil puk cez všetky čiary a trafil sa naozaj presne, presnou strelou medzi tyče zrejme uzavrel na konečných 5:2. Asistenciu si pripísal Michal Mravec, do pozornosti dám, že to je jeho štvrtá asistencia.
     
    59:00
    Na presilovku prichádza Prievidza už so šiestimi hráčmi, Volentier ostáva na striedačke.
     
    59:00
    Bartik minútu pred koncom zápasu oslabuje svoj tím a odchádza na trestnú lavicu, pred presilovkou si tréner hostí zobral aj oddychový čas.
     
    51:54
    Dobrá šanca na strane Prievidze, o zníženie sa v týchto sekundách mohol postarať Jasinský, ktorý strelou spomedzi kruhov minul horný roh Palkovej brány len tesne vedľa.
     
    46:19
    Opäť sa vylučuje, presilovku 4 na 3 si zahrajú domáci hráči po tom ako odchádza na trestnú Beláň.
     
    44:56
    Presilovka domácim dlho netrvala, po pár sekundách odchádza na trestnú Kledrowetz.
     
    44:50
    Vylúčenia na strane hostí, na trestnú odchádza Adamec.
     
    42:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali do vedenia o dva góly, všetko zariadil PATRIK KUBÁŇ, ktorý prekonal brankár hostí. Asistenciu si pripisujú: Michal Mravec, Lukáš Paukovček.
     
    40:28
    Na trestnú odchádza v tejto chvíli Beláň za úmyselné vyhodenie.
     
    39:59
    Prievidza dala gól! Tak toto je gól do šatne ako sa patrí, do konca druhej tretiny ostávalo možno niečo menej ako jedna sekunda, keď strela spomedzi kruhov z hokejky IGORA BÁTORA prekonala brankára domácich. Asistencia: Radoslav Slávik, Roman Hús.
     
    39:16
    Do konca druhej tretiny ostáva niečo menej ako 44. sekúnd, na trestnú odchádza v tejto chvíli Devečka.
     
    38:46
    Perfektá prihrávka z hokejky Bartika našla Poliačeka, ten sa dostal so samostatného nájazdu a po blafáku sa snažil prekonať brankára hostí, avšak jeho pokus v páde skončil niekde okolo brankára, vzápätí rozhodca prerušil hru.
     
    35:36
    Liptovský Mikuláš bude mať aj teraz výhodu o jedného hráča, na tresnú odchádza za hákovanie Adamec.
     
    32:15
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí, tento krát je to za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche, resp. šestica sa pohybovala niekde medzi kruhmi.
     
    30:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľká radosť na domácej tribúne, Liptovský Mikuláš sa dostáva do vedenia o dva góly, keď najskôr zaváhal Kubáň, keď neskóroval ani na dva krát, po chvíli sa puk odrazil na modrú odkiaľ sa tvrdou strelou do dolného rohu nemýlil JURAJ KLEDROWETZ. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.
     
    27:44
    Kapitán Kuric mal možnosť z trestného nájazdu zvýšiť, po blafáku prekonal Volentiera, ale čo prerušilo jeho radosť je horná tyč. Pokračujeme za stavu 2:1.
     
    27:44
    Prichádza trestné strielanie po faule na Kurica!
     
    26:51
    Domáci hráči sa v úvode presilovky dostali do dobrej šance, po strele od modrej sa puk odrazil na hokejku Macíka, ktorý to skúšal potiahnutím si brankára a následne zakončiť, toto všetko sa aj podarilo, ale na konci bola pozorná lapačka Volentiera, ktorá opäť zachraňovala.
     
    26:41
    Vylúčenia na strane hostí, na tresnú odchádza za podrazenie Beláň.
     
    25:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa pár minút po začatí druhej tretiny dostávajú opäť do vedenia rozdielom jednéhogólu. Liptovskému Mikulášu pri druhom góle pomohla aj presilovka, strela od modrej sa odrazila medzi kruhy, následne z otočky prekonal brankára Volentiera MICHAL MRAVEC. Juraj Kuric.
     
    23:32
    Vylúčenia na strane hostí, na tresnú odchádza Beláň.
     
    17:31
    Obrovská šanca pre domácich! Radoslav Macík sa dostal do samostatného nájazdu, kde zoči-voči brankárovi Volentierovi pohorel, skúšal ho strelou obhodiť a poslať puk ponad jeho lapačku, stalo sa to však úplne opačne. Jeho strela skončila na konci lapačky brankára hostí, ktorý teraz perfektne podržal svoj tím.
     
    14:41
    Do dobrej šance sa teraz dostali domáci hráči, po brejku 2 na 1 sa odhodlal k strele Mravec, ktorý poblíž brankára mieril na pravý horný roh, ale jeho pokus skončil skoro na ochrannej sieti, pokračujeme za stavu 0:0.
     
    12:32
    Liptovský Mikuláš začína útok z vlastného pásma, v strednom pásme to však zachytil Paulik, ktorý sa už pomaly chystal zakončiť pred brankárom Palkom, z ničoho nič prichádza "semafor" v podaní Kledrowetza, ktorý ho pred bránou domácich doslova zrušil. Obrana Liptovského Mikuláša kontroluje situáciu.
     
    11:14
    Prievidza dala gól! Domáci sa z jednogólového vedenia dlho netešili, ich radosť studenou sprchou schladil MATEJ DÍRER, ktorý môže ďakovať aj domácej obrane, ktorá ho trestuhodne pustila pred bránu, následne tento hráč nedal šancu domácemu brankárovi. Bez asistencie.
     
    09:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia už v prvej tretine. Za vlastnou bránou sa tvrdo bojovalo o puk, Michal Mravec si obhodil obrancu, prihrávkou našiel PETRA BARTIKA, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Asistencie: Michal Mravec, Patrik Kubáň.
     
    04:33
    Milí priaznivci, na štadióne v Liptovskom Mikuláši sme sa dočkali aj prvého vylúčenia, na trestnú lavicu odchádza Bátora za podrazenie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Bartik (Mravec), 26. Mravec (Kuric), 31. Kledrowetz (Mravec), 60. Bača (Mravec) - 12. Dírer , 40. Bátora (Slávik, Hús)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    MšHK Prievidza: Volentier (Belák) - Chromý, Bátora, Liška, Adamec, Šimo, Jonák, Jasinský, Hús, Buraľ, Holúbek, Raček, Slávik, Herda, Paulik, Dírer, Tonhauser, Beláň, Kováč, Mach, Mendel.