B. Bystrica – Nitra 2:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (kon.) | Poprad – Košice 4:5 (kon.)
Skalica – Piešťany 4:5 (kon.) | Martin – Trenčín 6:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:5 (1:2, 0:2, 3:1)
HC Košice
Nedeľa 09.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Košice dali gól!
    Hlavný rozhodca Daniel Konc napokon po telefonovaní videorozhodcovi ukázal jasný verdikt! Gól platí. Po peknej prihrávke od Novotného nám svoje individuality predviedol PATRIK SVITANA, ktorý pekným švihom z medzikružia priniesol bleskovú odpoveď. Asistenciu si pripisuje Štepán Novotný.
     
    56:14
    Poprad dal gól!
    Domáci nám predviedli svoju bojovnosť v plnej paráde! Je vyrovnané! Košická obrana mierne zaváhala a po skvelej prihrávke od Koskinena sa k puku na pravej strane dostal LUKÁŠ HVILA! Ten ho skvelým švihom umiestnil povedľa Hylákovej ľavej ruky do košickej siete. Asistenciu si pripisuje Joonas Petri Koskinen.
     
    48:18
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa nevzdávajú a ako môžeme vidieť, tak v tomto derby zápase bojujú aj ďalej! Po skvelej prihrávke od Vandasa sa k puku v medzikruží dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý ho už len jemne doťukol do košickej siete. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Branislav Takáč.
     
    43:32
    Poprad dal gól!
    Popradským hráčom sa podarilo znížiť v presilovej hre! Po skvelej prihrávke od modrej čiary z hokejky Fabiana sa na ľavom kruhu veľmi dobre zorientoval ROMAN TOMAS, ktorý využil svoju rýchlosť a nepremiestneného Hyláka úspešne prekonal! Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Dávid Buc.
     
    37:04
    Košice dali gól!
    Košičania úspešne využívajú aj túto presilovú hru. Už po deviatich sekundách sa gólovo presadzuje GABRIEL SPILÁR, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Haščáka na ľavej strane a bez problémov prekonal gólmana Westlunda. Asistenciu si pripisuje Marcel Haščák.
     
    30:00
    Košice dali gól!
    Košičania sa gólovo presadzujú aj potretíkrát! Po peknej individuálnej akcii v podaní MARCELA HAŠČÁKA na pravej strane si tento košický útočník počínal proti Jáchymovi veľmi tvrdo, no dovolene a napokon skvelým backhandom vymietol pravý horný roh popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Matúš Chovan.
     
    18:12
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú do vedenia! V oslabení popradská obrana mierne zaspala a poriadne ju vycvičil ŠTEPÁN NOVOTNÝ! Ten si nakorčuľoval po pravej strane, urobil si sťahovačku a následne prekonal gólmana Westlunda pekným nadhodením puku ponad jeho pravú ruku - backhandový blafák ako vyšitý. Bez asistencií.
     
    14:32
    Košice dali gól!
    Košičanom sa v tejto dlhej početnej výhode napokon podarilo vyrovnať (12 sekúnd pred koncom). Po skvelej prihrávkovej kombinácii popradská obrana pozabudla na TOMÁŠA BULÍKA, ktorý stál na pravej strane. Ten zinkasoval presnú krížnu prihrávku od Haščáka a nemal problém doťuknúť puk do odkrytej brány. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Haščák a Gabriel Spilár.
     
    04:57
    Poprad dal gól!
    Popradský ofenzívny tlak vyústil k prvému gólu domácich! Po niekoľkých pekných prihrávkach sa k zakončeniu od modrej čiary dostal RADOSLAV SUCHÝ, ktorý nekompromisnou delovkou prekonal košického gólmana Hyláka! Ten bol veľmi dobre clonený a puk nemohol vidieť. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Dávid Buc.

    Góly a asistencie: 5. Suchý (Klouda, Buc), 44. Tomas (Fabian, Buc), 49. Hvila (Vandas, Takáč), 57. Hvila (Koskinen) - 15. Bulík (Haščák, Spilár), 19. Novotný, 30. Haščák (Chovan), 38. Spilár (Haščák), 58. Svitana (Novotný)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Fabian, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Gríger, Koskinen, Jabrocký - Paločko, Samuel Takáč, Homa.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Milan Takáč, Novák - Deyl, Kolba ("C") - Šeda, Cebák - Macejko, Martin Chovan - Spilar, Bulík, Haščák ("A") - Matúš Chovan, Slovák, Novotný - Svitana, Jenčík ("A"), Jokeľ - Hinďoš, Pašek, Gmitter.

    Rozhodca: Daniel Konc - Gajan, Smrek

    Diváci: 1611