B. Bystrica – Nitra 2:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (kon.) | Poprad – Košice 4:5 (kon.)
Skalica – Piešťany 4:5 (kon.) | Martin – Trenčín 6:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:5 (1:2, 0:2, 3:1)
HC Košice
Nedeľa 09.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V závere zápasu získal dve plus dve minúty popradský útočník Lukáš Hvila - za hrubosť. K nemu sa pridal aj Michal Šeda - dve minúty za hrubosť.
     
    50:38
    Popradčania si vypýtali ďalšiu presilovú hru a svojou útočnou aktivitou to aj dokázali. Na trestnú lavicu za seknutie si odchádza sadnúť Dušan Pašek.
     
    43:13
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode! Po držaní hokejky si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Tomáš Bulík. Ten je s verdiktom síce nespokojný, no nemá na výber.
     
    39:19
    Do skvelého zakončenia na ľavej strane sa tentokrát dostal Dávid Buc! Hylák ho však veľmi dobre vychytal, no pred košickou bránou bol faulovaný Tomas a na trestnú lavicu si sadne Gmitter za držanie.
     
    36:55
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za hrubosť si na tresntú lavicu odchádza sadnúť útočník Roman Tomas.
     
    25:54
    Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť Patrik Svitana.
     
    22:53
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolené si na trestnú lavicu Popradu odchádza sadnúť Ondrej Homa.
     
    16:53
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie si na trestnú lavicu Košíc odchádza sadnúť Dušan Pašek.
     
    12:13
    Hostia majú k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu si na dve minúty odišiel sadnúť Marcel Šterbák, ktorý nám predviedol zovretie puku v ruke.
     
    10:44
    Presilovú hru budú mať k dispozícii aj Košičania. Na popradskú trestnú lavicu si na 2 plus 2 minúty odchádza sadnúť Dávid Gríger.
     
    06:01
    Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za faul lakťom si na trestnú lavicu Košíc odchádza sadnúť Marek Slovák.

    Góly a asistencie: 5. Suchý (Klouda, Buc), 44. Tomas (Fabian, Buc), 49. Hvila (Vandas, Takáč), 57. Hvila (Koskinen) - 15. Bulík (Haščák, Spilár), 19. Novotný, 30. Haščák (Chovan), 38. Spilár (Haščák), 58. Svitana (Novotný)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Fabian, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Gríger, Koskinen, Jabrocký - Paločko, Samuel Takáč, Homa.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Milan Takáč, Novák - Deyl, Kolba ("C") - Šeda, Cebák - Macejko, Martin Chovan - Spilar, Bulík, Haščák ("A") - Matúš Chovan, Slovák, Novotný - Svitana, Jenčík ("A"), Jokeľ - Hinďoš, Pašek, Gmitter.

    Rozhodca: Daniel Konc - Gajan, Smrek

    Diváci: 1611