Augsburg – Bayern 0:2 (kon.) | Dortmund – Wolfsburg 2:3 (kon.)
koniec
FC Augsburg
0:2 (0:1)
Bayern Mníchov
Sobota 08.12.2012, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Aj domáci tréner Weinzierl posiela do hry posledné striedanie. Namiesto Musonu príde na trávnik oddýchnutý český reprezentant Petržela.
     
    86
    Mníchovský tréner Heynckes posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Kroosa nastupuje do hry oddýchnutý Rafinha.
     
    78
    Tréner Bayernu Mníchov - Heynckes posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Müllera nastúpi do hry ukrajinský stredopoliar Tymoshchuk.
     
    71
    Domáci tréner Weinzierl posiela na trávnik aj druhé striedanie. Tentokrát sa namiesto Sankoha predstaví v tomto zápase oddýchnutý Hain.
     
    66
    Aj domáci tréner Weinzierl sa rozhodol striedať. Ako prvú výmenu posiela na trávnik namiesto Möldersa oddýchnutého útočníka Bancého.
     
    61
    Tréner Bayernu Mníchov - Heynckes posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto nie veľmi výrazne hrajúceho Mandžukiča posiela do hry oddýchnutého Gómeza.

    Góly: 40. Müller (pen.), 63. Gómez


    FC Augsburg: Amsif - de Jong, Klavan, Sankoh (71. Hain), Vogt - Baier, Callsen-Bracker - Werner, Ja-Cheol Koo, Musona - Mölders (66. Bancé).
    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Müller (78. Tymoshchuk), Kroos (86. Rafinha), Ribéry - Mandžukič (61. Gómez).

    Rozhodca: J. Drees - T. Christ, F. Assmuth

    Diváci: 30660