Augsburg – Bayern 0:2 (kon.) | Dortmund – Wolfsburg 2:3 (kon.)
koniec
FC Augsburg
0:2 (0:1)
Bayern Mníchov
Sobota 08.12.2012, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu boli aktívnejšími domáci hráči, no svoje snaženie nedokázali priviezť do víťazného konca. Naopak v 63. minúte sa gólovo presadil Mario Gómez, ktorý vystriedal Mandžukiča a už po necelých dvoch minútach vsietil gól. Od tohto momentu sa Mníchovčania začali brániť a podarilo sa im to. Do tabuľky si tak z Augsburgu odnášajú ďalšie tri body a upevnili si tak svoje vedenie v tabuľke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:25:04)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Štandardnú situáciu odišiel zahrávať Baier, no jeho strieľaný center bol napokon veľmi nepresný! Gólman Neuer nemusel zasahovať.
     
    90
    Nadstavovať sa bude dve minúty!
     
    90
    Aj domáci tréner Weinzierl posiela do hry posledné striedanie. Namiesto Musonu príde na trávnik oddýchnutý český reprezentant Petržela.
     
    90
    Po nekompromisnom faule od Tymoshchuka na Haina uvidíme štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 32 metrov!
     
    89
    Na druhej strane nám rýchly prienik a následné tvrdé zakončenie predviedol Koo! Gólman Neuer však napokon nemusel zasahovať, keďže lopta letela mimo jeho brány.
     
    88
    Rafinha nám predviedol svoje individuality, no napokon bol neúspešný. V poslednej chvíli ho veľmi dobre od lopty odstavil obranca Alaba.
     
    87
    Hráči Bayernu Mníchov sa usadili pred pokutovým územím domácich, kde si loptu veľmi dobre prihrávajú a získavajú tak dôležitý čas v tomto stretnutí.
     
    86
    Mníchovský tréner Heynckes posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Kroosa nastupuje do hry oddýchnutý Rafinha.
     
    85
    Domáci si vytvorili ďalšiu gólovú šancu. Po peknom centri od Baiera sa snažil zakončovať de Jong, no ten bol napokon len veľmi nepresný! Loptu umiestnil mimo brány hostí.
     
    84
    Rohový kop odišiel zahrávať Musona, no napokon bol len veľmi neúspešný. Jeho tvrdý center napokon skončil len na hlavách obrancov Bayernu.
     
    83
    Po dobrej strele od Vogta sa k lopte dostal obranca Boateng, ktorý ju napokon poslal len za vlastnú bránu. Nasledovať bude rohový kop pre domácich.
     
    82
    Po peknom centri od Amsifa sa k zakončeniu z prvej chcel dostať Bancé, no obranca Dante jeho šance zničil dobrým sklzom.
     
    81
    Hráči Augsburgu sa snažia zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Obrana Bayernu hrá veľmi dobre a očividne nechce inkasovať. Momentálne je pri lopte Tymoshchuk.
     
    80
    Po peknej individuálnej hre de Jonga na ľavej strane prišiel center do malého vápna, kde sa však dobre zorientoval obranca Dante, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia!
     
    79
    Po peknej prihrávke od Kroosa na Tymoshchuka sa k lopte dostal dobre brániaci Hain, ktorý loptu schmatol a poslal ju do útoku!
     
    78
    Tréner Bayernu Mníchov - Heynckes posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Müllera nastúpi do hry ukrajinský stredopoliar Tymoshchuk.
     
    77
    Na druhej strane sa znovu snažil zakončovať Bancé, no jeho tvrdá strela z hranice pokutového územia napokon letela len mimo brány hostí.

    Góly: 40. Müller (pen.), 63. Gómez


    FC Augsburg: Amsif - de Jong, Klavan, Sankoh (71. Hain), Vogt - Baier, Callsen-Bracker - Werner, Ja-Cheol Koo, Musona - Mölders (66. Bancé).
    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Müller (78. Tymoshchuk), Kroos (86. Rafinha), Ribéry - Mandžukič (61. Gómez).

    Rozhodca: J. Drees - T. Christ, F. Assmuth

    Diváci: 30660