Real Madrid – Dortmund 2:2 (kon.) | Manchester City – Amsterdam 2:2 (kon.) | AC Miláno – Malaga 1:1 (kon.)
Schalke – Arsenal 2:2 (kon.)
koniec
Manchester City
2:2 (1:2)
Ajax Amsterdam
Utorok 06.11.2012, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť enormnú útočnú aktivitu domácich hráčov, ktorí dokázali v 74. minúte zásluhou Agüera, ktorý síce veľa vyložených šancí zahodil, no tentokrát nepohorel, vsietiť domáci hráči a upravili tak konečný stav tohto stretnutia skupiny E na remízovom stave 2:2.
    Oba tímy si tak do tabuľky pripisujú po jednom bode a domáci hráči Citiziens tak nedokázali oplatiť nepríjemnú prehru z Amsterdamu v pomere 3:1.
    Aj druhý dnešný zápas skupiny E, v ktorom sa stretli tímy Real Madrid a Borussia Dortmund skončil nerozhodne 2:2, čo znamená, že poradie sa nemení, len si každý tím pridá po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Ligy Majstrov - už zajtra exkluzívne na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V posledných sekundách sa do skvelej gólovej šance dostal Balotelli, no v pokutovom území bol zastavený na hranici faulu!
    Hlavný rozhodca však pískať nebude.
    Balotelli sa okamžite ide hádať a pridáva sa k nemu aj tréner Mancini!
     
    90+3
    Hosťujúci tréner de Boer sa rozhodol využiť aj posledné striedanie! Namiesto Boerrigtera posiela na trávnik na posledné sekundy oddýchnutého Sanu!
     
    90+2
    Eriksen nám predviedol nádherné zakončenie spoza domáceho pokutového územia! Gólman Hart však skvele vyskočil a loptu spod brvna vyrazil za svoju bránu! Nasledovať bude rohový kop hostí!
     
    90+1
    Do rýchleho úniku po ľavej strane sa dostal de Jong, no jeho následné zakončenie bolo len veľmi nedôrazné a loptu poslal len do bočnej siete Hartovej brány.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Útočná aktivita domácich hráčov pokračuje a zatiaľ sa im darí veľmi dobre. Ajax musí ustrážiť aspoň remízu, ak chce pomýšľať o vyraďovacích bojoch.
     
    88
    Domáci opäť vsietili gól, no neradovali sa príliš dlho! Po skvelej prihrávke od Balotelliho sa k lopte dostal Agüero, ktorý loptu poslal za Vermeerov chrbát. Asistent rozhodcu však videl offsajd!
     
    87
    Aj hosťujúci tréner de Boer sa rozhodol striedať podruhýkrát. Na trávnik posiela namiesto Poulsena oddýchnutého Denswila.
     
    86
    Domáci hráči sa dostali do ďalšej nádhernej šance! Po skvelej prihrávke od Tourého sa k lopte dostal Džeko, ktorý však míňa Vermeerovu bránu o pár centimetrov!
     
    85
    Tréner Roberto Mancini využíva aj svoje posledné striedanie. Na trávnik posiela Kolarova, ktorý nahradí dobre hrajúceho Barryho.
     
    85
    Hlavný rozhodca udeľuje aj druhú žltú kartu v tomto stretnutí. Obdarený je ňou tentokrát Poulsen, ktorý nám predviedol nekompromisný faul na nabiehajúceho Balotelliho.
     
    84
    Po peknom zakončení od Eriksena bola lopta zblokovaná za bránu domáceho tímu a nasledoval rohový kop! Ten odišiel zahrávať Eriksen, loptu síce odcentroval dobre, no v hlavičkovom súboji jasne dominoval domáci Kompany.
     
    83
    Yaya Touré nám predviedol len veľmi nepresný center, po ktorom lopta skončila len na dobre postavenom múre hráčov Ajaxu Amsterdam, ktorí vzápätí útočia.
     
    82
    Agüero bol veľmi tvrdo faulovaný naľavo od pokutového územia Ajaxu Amsterdam a vypýtal si tak ďalšiu štandardnú situáciu! Zahrávať ju odchádza opäť Yaya Touré!
     
    81
    De Jong sa mohol dostať do ďalšej nebezpečnej palebnej pozície, no napokon sa rozhodol prihrávať, čo bolo miernou chybou. Jeho nepresnú prihrávku schmatol pozorný obranca van Rhijn.
     
    80
    Gólman Vermeer nám tentokrát predviedol priam kúzlo! Naozaj nádherným zákrokom zneškodnil delovku od Tourého, ktorá smerovala opäť k žŕdke jeho brány!
     
    79
    Domáci hráči získali po tvrdom faule od Blinda výhodu priameho kopu zo vzdialenosti približne 22 metrov! Zahrávať ho odchádza Yaya Touré!

    Góly: 22. Y. Touré, 74. Agüero - 10. de Jong, 17. de Jong

    Karty:   46. Blind (AJA), 85. Poulsen (AJA)


    Manchester City: Hart - Clichy, Nastasič, Kompany, Zabaleta - Barry (85. Kolarov), Javi Garcia (46. Balotelli) - Agüero, Y. Touré, Nasri - Tévez (66. Džeko).
    Ajax Amsterdam: Vermeer - van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - de Jong, Poulsen (87. Denswil) , Schøne (78. Enoh) - Boerrigter (90+3. Sana) , Eriksen, Babel.

    Rozhodca: P. Rasmussen - H. Sonderby, N. Høg (všetci Dáni)

    Diváci: 44222