Real Madrid – Dortmund 2:2 (kon.) | Manchester City – Amsterdam 2:2 (kon.) | AC Miláno – Malaga 1:1 (kon.)
Schalke – Arsenal 2:2 (kon.)
koniec
Manchester City
2:2 (1:2)
Ajax Amsterdam
Utorok 06.11.2012, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    74
    Manchester city dal gól!
    Domácim sa podarilo vyrovnať! Po nádhernom centri od Clichyho sa lopta dostala k Agüerovi! Balotelli mu urobil skvelý priestor a SERGIO AGÜERO už nezaváhal. Tvrdou delovkou umiestnil loptu presne k pravej žŕdke Vermeerovej brány.

     
    22
    Manchester city dal gól!
    Domáci hráči vsieťujú kontaktný gól! Po nádhernom centri od Nasri sa k lopte dostal Tévez, ten hlavičkou prihral na nebráneného YAYA TOURÉHO, ktorý nádhernou delovkou prekonáva gólmana Vermeera! Počas svojho zakončenie bol k nemu otočený chrbtom a jeho halfvolej bol proste dokonalý!
     
    17
    Ajax Amsterdam dal gól!
    Hosťujúci hráči sa opäť presadzujú z rohového kopu! Po nádhernom centri Eriksona sa k lopte dostal opäť SIEM DE JONG, ktorý pridáva za Hartov chrbát už druhý gól a našliapol si k hat-tricku! Jeho zakončenie hlavičkou bolo jednoducho nechytateľné!
     
    10
    Ajax Amsterdam dal gól!
    Hosťujúci hráči sa dostávajú do vedenia! Po skvele zahranom rohovom kope sa lopta dostala k Moisanderovi, ktorý skvelou prihrávkou uvoľnil SIEMA DE JONGA, ten stál tesne pri ľavej žŕdke domácej brány a nemal žiaden problém doťuknúť loptu za Hartov chrbát.

    Góly: 22. Y. Touré, 74. Agüero - 10. de Jong, 17. de Jong

    Karty:   46. Blind (AJA), 85. Poulsen (AJA)


    Manchester City: Hart - Clichy, Nastasič, Kompany, Zabaleta - Barry (85. Kolarov), Javi Garcia (46. Balotelli) - Agüero, Y. Touré, Nasri - Tévez (66. Džeko).
    Ajax Amsterdam: Vermeer - van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - de Jong, Poulsen (87. Denswil) , Schøne (78. Enoh) - Boerrigter (90+3. Sana) , Eriksen, Babel.

    Rozhodca: P. Rasmussen - H. Sonderby, N. Høg (všetci Dáni)

    Diváci: 44222