Düsseldorf – Bayern 0:5 (kon.) | Dortmund – Schalke 1:2 (kon.)
koniec
Fortuna Düsseldorf
0:5 (0:2)
Bayern Mníchov
Sobota 20.10.2012, 15:30 • Esprit Arena, Dusseldorf • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Bayern dal gól!

    Domáci fans už len pískajú a povedzme si oprávnene. Ribery našiel úplne voľného a nepokrytého MÁRCIA RAFAELA FERREIRU DE SOUZU alias RAFINHU a ten sa presadil elegantne k ľavej tyči !
     
    86
    Bayern dal gól!

    Rafinha rýchlo rozhoral standartku na Alabu, ktorý ako na podnose predložil loptu THOMASOVI MULLEROVI a ten sa popri rozhodenej obrane domácich nemal problem trafiť presne k tyči.
     
    55
    Bayern dal gól!

    THOMAS MULLER dostal prihrávku do šestnástky, tesne k Riberymu a nekomprimisnou strelou do pravého horného rohu zvyšuje na 0:3. Je vymaľované !
     
    36
    Bayern dal gól!

    Tak toto bolo zo strany hostí hodné úsmevu. domáci sú určite proti. Center našiel hlavu Kroosa, ktorý odhlavičkoval presne ku vzdialenejšej tyči, kde sa od nohy LUIZA GUSTAVA odrazila lopta do hlavy Giefera, ktorý bol na zemi a potom už bez tečov až za bránkovú čiaru. Fakt toto sa nevidí často !
     
    28
    Franck RIbéry perfektným centrom našiel pred bránkou voľného MARIA MANDZUKICA, ktorý loptu krásne usmernil. To bola akcia !

    Martin Platko

    Góly: 28. Mandžukić, 36. Gustavo, 55. Müller, 86. Müller, 87. Rafinha

    Karty:   38. Levels (DUS), 40. Lambertz (DUS), 42. Van den Berg (DUS) - 67. Dante (BAY)


    Fortuna Düsseldorf: Giefer - van den Bergh, Langeneke, Juanan, Levels (46. Bellinghausen) - Lambertz, Bodzek, Kruse, Ilso (46. Voronin), Cha - Schahin (82. Rafael)
    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Schweinsteiger (82. Rafinha), Gustavo, Muller, Kroos (70. Martinez), Ribery - Mandzukic (77. Alaba)

    Rozhodca: F. Zwayer-T. Christ,S. Lupp,F. Willenborg