Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 5:0 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
5:0 (2:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 29.09.2012, 18:30 • Signal-Iduna-Park, Dortmund • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Dortmund dal gól! Domáci sa dokázali z rýchleho protiútoku opäť presadiť! Po skvelej prihrávke od Gündogana sa v ľavej časti pokutového územia skvele uvoľnil JAKUB BLASZCZYKOWSKI, ktorý svojím zakončením vymietol pravý horný roh brány hostí!
     
    79
    Dortmund dal gól! Aj vystriedaný gólman Heimeroth kapituluje! A pomerne rýchlo. Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Blaszczykowskeho si k lopte nabehol nebránený ILKAY GÜNDOGAN, ktorý nemal v strede pokutového územia s umiestnením lopty do siete žiaden problém!
     
    70
    Dortmund dal gól! Po dvoch krátkych prihrávkach sa rozhodol na pravej strane hosťujúceho pokutového územia zakončiť MARCO REUS! To sa mu aj vyplatilo! Svojou strelou umiestnil loptu nechytateľne pod brvno hosťujúcej svätyne. Ter Stegen nemal šancu na túto strelu úspešne zareagovať.
     
    40
    Dortmund dal gól! Po fantasticky zahranom rohovom kope od Blaszczykowskeho nám predviedla dvojica domácich hráčov bleskovú hlavičkovú kombináciu, z ktorej prišlo následné hlavičkové zakončenie v podaní NEVENA SUBOTIĆA! Ten zakončil priam famózne a ani on nedal ter Stegenovi šancu na úspešný zákrok!
     
    35
    Dortmund dal gól! Po fantastickej krížnej prihrávke od Schiebera sa na ľavej strane pokutového územia najlepšie zorientoval MARCO REUS! Ten loptu z prvej ihneď zasunul za chrbát gólmana ter Stegenea, ktorý tentokrát jednoducho nemal šancu.

    Góly: 35. Reus, 40. Subotić, 70. Reus, 79. Gündogan, 85. Blaszczykowski


    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Hummels, Piszczek, Subotić, Schmelzer, Kehl (83. Felipe Santana), Blaszczykowski, Gündogan, Götze (71. Großkreutz), Schieber, Reus (75. Bender).
    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen (77. Heimeroth) - Daems, Nordtveit, Brouwers, Álvaro Domínquez, Arango, Herrmann (75. Ring), Xhaka, Hanke (62. Hrgota), De Camargo.

    Rozhodca: W. Stark - J. Salver, M. Pickel