D.Kyjev – Feyenoord 2:1 (kon.) | Motherwell – Panathinaikos 0:2 (kon.)
koniec
FK Dynamo Kyjev
2:1 (0:0)
Feyenoord Rotterdam
cz Utorok 31.07.2012, 19:00 • Olympijský stadion • Liga majstrov (predkolá)
     
    90
    Hosté naposledy střídají. Terence Kongolo nahradí na závěrečné vteřiny na hřišti Classieho.
     
    84
    A ani teď! Brown ve velké šanci po geniálním pasu Velosa pálí další možnost do výborného Erwina Muldera! A dorážka Huseva končí stejně tak. Střelec druhé branky si zpracoval dlouhý míč za obranu na prsa, ale poté napálil pouze brankáře Feyenoordu.
     
    76
    První kartu utkání vidí hostující Immers za faul ve středu hřiště.
     
    79
    A prišla šance jako hrom! Ideye Brown si narazil s Milevským a v pokutovém území si ještě dovolil udělat kličku. Ta mu vyšla dokonale, ale zakončení chybělo pár centimetrů, když míč z jeho kopačky končí na horní tyči!
     
    71
    Hosté střídají. Vormera nahradí na place Tony Trindade de Vilhena.
     
    70
    Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj utkání a po nádherné brance vede dvacet minut před koncem 2:1! Husev z pravé strany našel na hranici ofsajdu se pohybujícího IDEYE BROWNA, který se do míče parádně položil a prudkou hlavičkou přesně k tyči nedal gólmanovi Erwinu Mulderovi šanci.
     
    56
    Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Přímý kop Miguela Velosa hostující brankář Mulder vyboxoval nešťastně do zad LEXE IMMERSE, který s tímto míčem nemohl opravdu nic dělat, a ten se mu od zad odráží do prázdné branky Feyenoordu.
     
    55
    Milevskij se jako druhý nový hráč domácích dostává na hřiště. Útočník střídá defenzivního záložníka Vukojeviće.
     
    50
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Rychlá akce končí úspěšným zakončením, když centr z levé strany v podání blonďatého Immerse proměnil v první branku utkání RUBEN SCHAKEN, který propálil Kovala ránou k levé tyči!
     
    46
    Dynamo do druhého poločasu střídá. Husev nahradí Nika Kranjčara.
     
    42
    Dynamo se následně dostalo do rychlého protiútoku, který se dostal až na levou stranu na Jarmolenka, který propálil Muldera, ale branka uznána není. V ofsajdu je totiž načapán domácí hrot Ideye Brown.
     
    32
    Janmaat pro dnešek dohrál, když ho zranění do hry již nepustí. Jeho místo zaujme Singh.
     
    23
    Pěkná akce hostů! Rychlá nahrávka středem hřiště od Leerdama našla na levé straně Cissého. Ten si míč posunul do pokutového území, ale z těžkého úhlu na Kovala nevyzrál. Domácí brankář prudký pokus chytá.
     
    5
    Velká šance Dynama! Martins Indi nepřesně odvrátil útok domácích a málem z toho byla první branka duelu. Jarmolenko totiž nelenil a okamžitě centroval do vápna. Na Browna se sice míč nedostal, ale teč De Vrije skončila jen díky dobrému zákroku Muldera těsně vedle branky.

    Martin Mišovec

    Góly: 56. Immers (vla.), 70. Brown - 50. Schaken

    Karty:   76. Immers (FEY)


    FK Dynamo Kyjev: Koval - Mychalyk, Betao, Danilo Silva, Popov - Veloso, Vukojević (55. Milevskij) - Jarmolenko, Kranjčar (46. Husev), Ninković - Ideye Brown.

    Trenér: Jurij Sjomin

    Feyenoord Rotterdam: Mulder - Janmaat (32. Singh), De Vrij, Martins Indi, Nelom - Leerdam, Vormer (71. Vilhena), Clasie (90. Kongolo), Immers - Schaken, Cissé.

    Trenér: Ronald Koeman

    Rozhodca: Marriner - Long, Bankes (všichni ENG)