Španielsko – Taliansko 4:0 (kon.)
koniec
Španielsko
4:0 (2:0)
Taliansko
Nedeľa 01.07.2012, 20:45 • Olympijský štadión, Kyjev • Majstrovstvá Európy
Predzápasové kurzy
     
    88
    Španielsko dalo gól!
    Vynikajúci ťah španielského trénera Vicente del Bosqueho. Sergio Busquets krásne našiel prihrávkou Fernanda Torresa, ktorý sa mohol stať najlepším strelcom majstrovstiev Európy. Nestalo sa však tak a loptu poslal na svojho spoluhráča z FC Chelsea JUANA MATU, ten už nemal problém poslať loptu do prázdnej brány.
     
    84
    Španielsko dalo gól!
    Tretí španielský gól je na svete. Xavi Hernández posiela podobnú prihrávku, ako pri druhom góle, tentokrát však na FERNANDA TORRESA a ten už nezaváhal a poslal loptu vedľa ľavej nohy Gianluigiho Buffona.
     
    41
    Španielsko dalo gól!
    Xavi Hernández sa dostal k lopte a pohotovou prihrávkou vysunul JORDIHO ALBU, ktorý nemal problém so spracovaním a stačili mu dva dotyky s loptou na to, aby prekonala Gianluigiho Buffona.
     
    14
    Španielsko dalo gól!
    Pred chvíľou som povedal, že futbal sa začína rozbiehať a moje slová sa potvrdili. Iniesta krásne vysunul Cesca Fabregasa, ten si prešiel popri čiare cez Giorgia Chielliniho a poslal prihrávku na DAVIDA SILVU, ktorý strelou z piatich metrov prekonal talianského brankára.

    Ján Sárközi

    Góly: 14. Silva, 41. Alba, 84. Torres, 88. Mata

    Karty:   25. Piqué (ESP) - 45. Barzagli (ITA)


    Španielsko: Casillas (C) - Alba, Ramos, Piqué, Arbeola - Alonso, Busquets, Hernández - Fàbregas - Iniesta, Silva
    Taliansko: Buffon (C) - Chiellini, Bonucci, Barzagli, Abate - Pirlo - De Rossi, Montolivo, Marchisio - Cassano, Balotelli

    Rozhodca: Proença - Miranda, Santos (POR)