Rusko – Nemecko 4:1 (kon.)
koniec
Rusko
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Nemecko
cz Sobota 21.04.2012, 14:00 • KAJOT ARENA • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    48:03
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Třináct sekund po třetí brance Rusové opět zvyšují. Aktivní bek ADNREJ MIRONOV mocně napřáhl na modré čáře a prudkou bombou propálil Marvina Cuppera, který se zdá být zbavený svého kouzla. Asistence: Alexej Běreglazov, Anton Slepyšev.
     
    47:50
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Dlouhou přesilovku Rusko využívá po devíti sekundách. Fillipov našel pasem skrz brankoviště volného VALERI NIČUŠKINA, který hbitě zametl puk do odkryté branky Cuppera. Asistence: Alexej Filippov, Alexander Delnov.
     
    36:20
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Doteď bezchybný Cupper dělá velkou chybu a Rusko jde do vedení. ARSENI CHACEJ vypálil nepříliš důrazně z mezikruží a už to vypadalo, že má Cupper puk pod kontrolou. Německému brankáři však touš vypadl z výstroje a mimo jeho pozornost se pomalu dokutálel za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    24:51
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Trocha štěstí přispěla k ruskému vyrovnání. Kupcovovi vůbec nesedla střela z pravé strany, puk se však opět vrátil k němu a ruský forvard jej před prázdnou branku přiťukl spoluhráči ARESNI CHACEJOVI, který už měl snadnou práci poslat puk po ledu do prázdné branky. Asistence: Sergej Kupcov.
     
    15:49
    Německo právě vstřelilo branku!

    Obrovská chyba brankáře Nalimova posouvá Němce do vedení. Sudí signalizovali ruský faul, Němci chtěli odevzdat puk a tak jej FREDERIK TIFFELS napálil z vlastního obranného pásma směrem na branku Ruska. K obrovskému překvapení všech Nalimov pustil kotouč za svá záda a dlouze se styděl. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Góly a asistencie: 25. Chacej (Kupcov), 37. Chacej, 48. Ničuškin (Filippov, Delnov), 49. Mironov (Běreglazov, Slepyšev) - 16. Tiffels F.


    Rusko: Nalimov – Mironov, Běreglazov, Lisov, Zadorov, Maslov, Malenkich, Garejev, Galin – Slepyšev (C), Jakimov, Barabanov – Filippov, Osnovin, Ničuškin – Žarkov, Kamajev, Delnov – Kupcov, Chacej, Lebeděv.
    Nemecko: Cupper - Bender, Moser, Quinlan, Schmid, Tiffels D., Stephan, Koberger, Schwarz - Kurth, Palausch, Tiffels F. - Herpich (C), Ziegler, Kaefer - Kahun, Draisaitl, Eisenchsmid - Zientek, Shevyrin, Klopper.

    Rozhodca: Konc (SVK), Sjoqvis - Yletyinen (ova SWE), Dalgleis (GBR)

    Diváci: 310