Philadelphia – Pittsburgh 3:10 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Vancouver – LA Kings 3:1 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
3:10 (3:4, 0:5, 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 19.04.2012, 01:30Play-off NHL
Partner:
     
    44:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A magická hranice deseti branek byla právě dosažena! Chris Kunitz zachytil kotouč a vypálil ho po Bobrovskim, jenž vyrazil před najíždějícího JEVGENIJE MALKINA a ten zavěsil! Kdo ví, jakým stylem se platí desátý gól v utkání NHL v Pittsburghu. Asistence: Chris Kunitz.
     
    36:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velmi kritický stav vyhlašuje Philadelphia! Po prostrčení od Cooka se do úniku dostal JORDAN STAAL, jenž vystřelil nad rameno Bobrovskeho a zkompletoval tak svůj první hattrick ve Stanley Cupu ve své kariéře! Asistence: Matt Cooke.
     
    34:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale hned po šanci Philadelphie se Pitts ujímají již pětibrankového vedení! Malkinovo skvělé napadání Coburna využil Kunitz k přihrávce na zcela volného PASCALA DUPUISE před brankou a ten zavěsil po stylu velkých střelců. Asistence: Chris Kunitz,.
     
    30:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to už je s Flyers velice kritické! STEVE SULLIVAN vzal kotouč za bránou a doslova projel celé hřiště jako nůž máslem. Asistence: Marc-André Fleury.
     
    27:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A Penguins zvyšují svůj náskok již na tři branky! Neal dostal přihrávku od Letanga a zkušeně si počkal na najíždějícího JORDANA STAALA, který střelou z první dává svůj druhý gól v zápase! Asistence: James Neal, Chris Letang.
     
    23:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo jen několik sekund na využití přesilové hry a zvyšují svůj náskok na dvě branky! Sullivan přihrál na Crosbyho, jenž našel připraveného CHRISE LETANGA a ten ranou zápěstím trefil přesně šibenici branky Bryzgalova! Asistence: Sidney Crosby, Steve Sullivan.
     
    17:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To snad není možné! Další, již třetí obrat v utkání! Po strkanici před brankou Flyers se nejlépe orientoval JORDAN STAAL, který zasunul přesně pod padajícím Bryzgalovem. Asistence: Eric Tangradi, Matt Cooke.
     
    16:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak nevím, zda jsme na utkání házené či hokeje! MATT NISKANEN svoji druhou brankou v zápase opět srovnává stav. Rozhodčí se ještě museli poradit, zda kotouč trefil zadní konstrukci. Asistence: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin.
     
    15:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Philadelphia za necelou minutu otáčí stav utkání! Český útočník JAKUB VORÁČEK se po střele Simmondse dostal nejrychleji k odraženému kotouči a neomylně zakončil! Asistence: Wayne Simmonds, Scott Hartnell.
     
    15:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A přece jen se po velkém tlaku Flyers postarali o vyrovnání. Briere přehrál na Girouxa, který viděl připraveného KIMMA TIMOMENA a ten propálil vše, co mu stálo v cestě! Pokračuje přesilovka 5 na 4. Asistence: Claude Giroux, Daniel Briere.
     
    08:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A máme tady obrat v utkání! Po rychlé přesilovkové akci se prosazuje střelou z první MATT NISKANEN a dává tak svému týmu jednobrankové vedení! Asistence: Sidney Crosby.
     
    03:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Avšak JEVGENIJ MALKIN ihned po svém návratu vykonstruoval akci a po střele Dupuise ji sám dorazil a srovnává tak stav na 1:1! Asistence: Pascal Dupuis, Richard Park.
     
    01:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Jágr vybojoval kotouč v rohu, vyvezl ho před branku a nabil na gólovou střelu CLAUDEMU GIROUXOVI, který nedal ranou z první Fleurymu šanci! Asistence: Jaromír Jágr, Wayne Simmonds.

    Dominik Tobola

    Góly a asistencie: 2. Giroux (Jágr, Simmonds), 16. Timonen (Giroux, Briere), 16. Voráček (Simmonds, Hartnell) - 4. Malkin (Dupuis), 9. Niskanen (Crosby), 17. Niskanen (Crosby, Malkin), 18. Staal (Tangradi, Cooke), 24. Letang (Crosby, Sullivan), 28. Staal (Neal, Letang), 31. Sullivan (Fleury), 35. Dupuis (Kunitz), 37. Staal (Cooke), 45. Malkin (Kunitz)


    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (24. Bobrovsky) - Carle, Timonen, Grossmann, Coburn, Bourdon, Lilja - Jágr, Giroux, Hartnell, Voráček, Briere, Schenn, Simmonds, Wellwood, Read, Rinaldo, Couturier, Talbot.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Johnson) - Z. Michálek, Orpik, Letang, Martin, Engelland, Strait - Neal, Malkin, Kunitz, Kennedy, Staal, Cooke, Sullivan, Crosby, Dupuis, Adams, Vitale, Asham.