Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
3:4 (3:0, 0:1, 0:2 - 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Štvrtok 12.04.2012, 01:35 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Play-off NHL
Partner:
     
    62:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAKUB VORÁČEK rozhoduje o vítězi zápasu! Po zmatku v brankovišti Penguins se český útočník zjevil vedle dvou hráčů domácích a před jejich zraky poslal puk do odkryté brány Fleuryho. Bez asistence.
     
    52:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Jágr zavezl puk do útočné třetiny, nahrál ho Hartnellovi na modrou čáru, který vypálil. Jeho střelu úspěšně tečoval BRAYDEN SCHENN. Asistence: Scott Hartnell, Jaromír Jágr.
     
    49:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je tu drama! Když se neprosadil první útok Flyers, střílí svou druhou branku v utkání DANNY BRIERE. Nevysoký forvard tentokrát uspěl střelou od levého mantinelu. Gólu nechtěně pomohl Crosby, který před Fleurym tečoval. Asistence: Brayden Schenn
     
    26:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers snižují! DANNY BRIERE se dostal do samostatného úniku, který vyřešil střelou do horní části branky přes padajícího Fleuryho. Ten zřejmě čekal, že se ho Briere pokusí překonat kličkou. Asistence: Brayden Schenn.
     
    19:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins drželi útočnou třetinu tak dlouho, až z toho vytěžili gól. Prvotní hru podél mantinelu vystřídala nahrávka před bránu, kde přesně střílel PASCAL DUPUIS. Asistence: Steve Sullivan, Sidney Crosby.
     
    07:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další branku Penguins střílí TYLER KENNEDY. Flyers se snažili uspět v útočném pásmu, jenže zapomněli na obranu. Ujelo jim duo Staal – Kennedy, přičemž zakončoval druhý hráč. Asistence. Jordan Staal, Kris Letang.
     
    03:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins dostali Flyers pod tlak, čehož využil SIDNEY CROSBY, který si našel vyražený puk a těsně před bránou Bryzgalova ho bekhendem poslal do sítě. Asistence: Pascal Dupuis, Kris Letang.

    Daniel Poláček

    Góly a asistencie: 4. Crosby (Dupuis, Letang), 8. Kennedy (Staal, Letang), 20. Dupuis (Sullivan, Crosby) - 27. Briere (Schenn), 50. Briere (Schenn), 53. Schenn (Hartnell, Jágr), 63. Voracek


    Pittsburgh Penguins: Fleury - Orpik, Michálek, Martin, Letang, Lovejoy, Engelland - Kunitz, Malkin, Neal - Sullivan, Crosby, Dupuis - Cooke, Staal, Kennedy - Asham, Vitale, Adams
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov - Coburn, Grossmann, Carle, Timonen, Bourdon, Lilja - Hartnell, Giroux, Jágr - Schenn, Briere Simmonds - Wellwood, Read, Voráček - Talbot, Couturier, Rinaldo

    Rozhodca: Leggo, Watson