Dánsko – Kanada 1:6 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:6 (kon.) | Fínsko – USA 0:4 (kon.)
Nemecko – Švédsko 1:8 (kon.)
koniec
Fínsko
0:4 (0:0, 0:0, 0:4)
USA
cz Štvrtok 12.04.2012, 20:00 • KAJOT ARÉNA, Brno • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    48:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Nedáš - dostaneš platí opět. Lane z rychlého protiútoku vystřelil z mezikruží. Finskému gólmanovi však puk vypadl, toho se zmocnil CONNOR CARRICK a jednoduše ho doklepnul do brány. Asistence: Matt Lane, Daniel O Regan.
     
    44:24
    USA právě vstřelilo branku!
    Třetí branka ve čtvrté minutě třetí třetiny. Nejistého Korpisala prostřelil od modré QUENTIN SHORE. Gól jde hodně na vrub finskému gólmanovi, který na střelu celou dobu viděl a propadla mu těsně kolem výstroje do brány. Finové na vzniklou situaci reagují oddechovým časem, Korpisalo však v bráně zůstává. Asistence: Riley Barber, Kyle Osterberg.
     
    43:04
    USA právě vstřelilo branku!
    Druhá americká branka v rychlém sledu. Z pravého rohu se s pukem vymotal MATT LANE, nabruslil si před brankoviště , obkroužil povyjetého Korpisala a pohodlně zasunul puk do finské brány. Asistence: J T Compehr, Frank Vatrano.
     
    40:54
    USA právě vstřelilo branku!
    První branka zápasu je tu a ihned probouzí ospalou brněnskou arénu. O Regan našel před bránou volného NICOLASE KERDILESE, který se ve skrumáži zorientoval jako první a nasměroval puk mezi betony gólmana Korpisala. Američané využívají přesilovou hru. Asistence: Daniel O Regan, Ryan Hartman.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 41. Kerdiles (O Regan, Hartman), 44. Lane (Compher, Vatrano), 45. Shore (Barber, Osterberg), 49. Carrick (Lane, O Regan)


    Fínsko: Korpisalo (Auren) – Pokka, Tikkinen, Ristolainen, Lindell, Lehtonen, Vainonen (C) – Barkov, Antonen, Lehkonen – Mustonen, Haapala, Kulmala – Markkula, Salminen, Ikonen – Makinen, Huovinen, Juutinen.
    USA: Olson (Rutledge) – Jones (C), Skjei, Trouba, Sieloff, Grzelcyk, Carrick, Butcher, Osterberg – Compher, Vatrano, Lane – O Regan, Kerdiles, Hartman – Barber, Shore, Louis – Dipauli, Darcy, Copp.

    Rozhodca: Konc (SVK), St Jacques (CAN) - Shikhanov (RUS), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 1500