Slovinsko U18 – Francúzsko U23 2:4 (kon.) | Nórsko U18 – Taliansko U18 3:6 (kon.) | SR 18 – Japonsko U18 4:1 (kon.)
koniec
Slovinsko U18
2:4 (2:2, 0:2, 0:0)
Francúzsko U23
Štvrtok 12.04.2012, 12:00 • Zimný štadión Piešťany • Majstrovstvá sveta do 18 rokov - I. divízia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    37:44
    Francúzsko dalo gól!
    Rýchly prienik do pásma, bek už sa vrhol za ROMAINOM CARPENTIEROM, ale nemal nárok ani on, ani brankár. Asistencia Malo Ville.
     
    21:55
    Francúzsko dalo gól!
    Carpentier to skúsil a padlo to tam! Vlastne len nahadzovaná strela zápästím smerom k bráne, pred ktorou ju tečoval MALO VILLE a Trelcovi puk prepadol cez ruku! Asistencia Romain Carpentier.
     
    15:28
    Slovinsko dalo gól!
    NEJC KOZAR pripravený pred bránou mal uľahčenú prácu, dostal prihrávku od a poslal puk z prvej kolmicou do prázdnej brány. Asistencia Luka Petelin.
     
    12:10
    Francúzsko dalo gól!
    P a r á d i č k a !!! FABIEN KAZARINE dostal puk, prekorčuľoval si k bráne, kde si prehodil blafákom puk na bekhend a prehodil ho ponad Trelcov natiahnutý betón do siete. Asistencie Jordann Perret a Lou Bogdanoff.
     
    10:59
    Slovinsko dalo gól!
    ALJAŽ UDUČ prechádzal popred bránkovisko a dokázal prekabátiť brankára! Asistencia Nik Pem.
     
    01:49
    Francúzsko dalo gól!
    Perret za bránou získal puk od ľahkovážneho obrancu, prihral pred bránu na LOUA BOGDANOFFA, ktorý z prvej otvára skóre zápasu! Asistencia Joradnn Perret.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 11. Uduč (Pem), 16. Kozar (Petelin) - 2. Bogdanogg (Perret), 13. Kazarine (Perret, Bogdanoff), 22. Ville (Carpentier), 38. Carpentier (Ville)


    Slovinsko U18: Trelc - Stan, Logar, Kraigher, Repe, Kozar, Jeklič, Potocnik - Uduč, Pem, Podrekar - Snoj, Bernik, Drozg - Jazbec, Petelin, Hadžič - Knez, Ograjenšek, Kelc - Vinčec.
    Francúzsko U23: Bonvalot - Crinon, N. Leclerc, Dorey, Sanchez, Cannizzo, Lanvers, Montenoise Oudot - Plaire-Coudrier, Metais, Douay - Carpentier, G. Leclerc, Ville - Chapuis, Boulianne, Didio Balsamo - Bogdanoff, Kazarine, Brugiere - Perret.

    Rozhodca: Šír (CZ) - Kaspar (AUT), J. Tvrdoň (SVK)

    Diváci: 123