Philadelphia – NJ Devils 4:6 (kon.) | Boston – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 2:3 (po s.n.)
koniec
Boston Bruins
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Pittsburgh Penguins
cz Sobota 04.02.2012, 19:00 • TD Garden (Boston) • NHL
Partner:
     
    46:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bergeron přidržel puk, poslal ho na modrou JOEOVI CORVOVI, jehož nahození švihem skončilo za zády brankáře Fleuryho. Bostonu se tak podařilo rychle zkorigovat stav. Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
     
    41:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins zužitkovali tlak, který si vytvořili na začátku třetí třetiny. Po dorážce se na brankovišti prosadil důrazný MATT COOKE, jenž střelou do takřka opuštěné klece zaznamenal svůj devátý gól v sezoně. Asistence: Dustin Jeffrey, Pascal Dupuis.
     
    19:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh nakonec svoji přesilovou hru využil. Malkin předložil puk Nealovi, jenž z voleje vypálil. Thomas si s jeho ranou poradil, stejně jako s dorážkou Kunitze, puk se však odrazil k volnému JEVGENIJI MALKINOVI, který do poloodkryté brány vstřelil svůj 28. gól v sezoně. Asistence: Chris Kunitz, James Neal.

    Tereza Švandová

    Góly a asistencie: 47. Corvo (Bergeron, Marchand) - 20. Malkin (Kunitz, Neal), 42. Cooke (Jeffrey, Dupuis)


    Boston Bruins: Thomas - Boychuk, Chára, Corvo, Ference, Seidenberg, McQuaid - Campbell, Lucic, Seguin, Paille, S. Thornton, Kelly, Bergeron, Krejčí, Peverley, Hamill, Marchand, Pouliot.
    Pittsburgh Penguins: Fleury - Orpik, Letang, Niskanen, Z. Michálek, Engelland, Martin - Dupuis, Park, Kunitz, Jeffrey, Neal, Cooke, O'Reilly, Sullivan, Adams, Vitale, Kennedy, Malkin.

    Rozhodca: Devorski, Watson - Cameron, Heyer

    Diváci: 17 565