S.Moskva – Lev 4:2 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Lev Praha
Sobota 04.02.2012, 14:00 • Arena Sokolniki • KHL
Partner:
     
    Lev Poprad dal gól!
    (20:59:54)
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    S prianim príjemného zvyšku soboty sa s Vami lúči Valerián Lukačko.
     
    Mužstvo Leva nastúpilo kvôli odchodom, hosťovaniam a zraneniam v oklieštenej zostave plnej juniorov. Len pre zaujímavosť, priemerný vek popradských útočníkov, ktorí zasiahli do zápasu bol tesne nad 22 a pol roka, a tak sa niet čomu čudovať, že nakoniec na ľade Spartaku podľahli 2:4.

    Zverenci trénera Radima Rulíka, ktorý dnes opäť experimentoval zo zostavami, sa tak touto prehrou už definitívne lúčia zo šancou zahrať si play-off v premiérovej sezóne.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:29
    A na ľade sa strhla potyčka, vzájomné dvojminútové tresty si idú do konca zápasu odsedieť Hunkes a Michajlov. Nič to nemení na tom, že zápas sa už len bude dohrávať.
     
    59:29
    Spartak Moskva dal gól! A je rozhodnuté. 31 sekúnd pred koncom zápasu prináša definitívne 3 body pre domáce mužstvo svojim gólom ALEX ZAVARUHIN do opustenej brány, keď hral HC LEV v šestici. Bez asistencie
     
    58:00
    Dve minúty do konca zápasu sa hokejisti popradského mužstva nevedia usadiť v pásme a urobiť kolotoč.
     
    57:12
    Na trestnú lavicu putuje Ivan Baranka a dáva tak Levom poslednú šancu na vyrovnanie v tomto zápase.
     
    56:34
    Rasťo Špirko sa nechce zmieriť z výsledkom a opäť zatiahol puk do obranného pásma Spartaka, kde aj sám zakončil, no brankár Borisov odhadol jeho úmysel, a jeho strelu do hornej časti brány dokázal zlikvidovať.
     
    55:02
    HC LEV vrhá všetky sily do útoku a mohol na to doplatiť, keď sa teraz strela Fabriciusa nešťastne odrazila od brankára a do prečíslenia sa tak dostali Junkov s Gubinom, no druhý menovaný mieril vedľa brány.
     
    54:12
    Levi sa však nevzdávajú, do obranného pásma sa dostal teraz druhý útok Levov, keď Mráz presne prihrával na Špirka, ktorému však v zakončení zabránil jeden z domácich obrancov.
     
    52:30
    Hráči Spartaku Moskva teraz združujú čas, prihrávajú si v strednom pásme a momentálne tak sú brankári bez práce.
     
    51:02
    Ján Laco stále drží popradský celok nad vodou a na dostrel jedného gólu, keď tentoraz zlikvidoval nebezpečnú strelu Budkina z priestoru medzi kruhmi, kde mal nikým nebránený šancu vystreliť na bránu.
     
    50:28
    Domáci v plnom počte.
     
    49:22
    Vyrovnať sa teraz delovkou od modrej pokúšal Branislav Mezei, no bez väčšieho úspechu, jeho strelu Borisov videl, a tak nemal problém chytiť ju do lapačky.

    Valerián Lukačko

    Góly a asistencie: 3. Bodrov (Gubin), 37. Nikontsev (Komaristy), 47. Junkov (Ružička, Gubin), 60. Zavaruhin - 28. Špirko (Novotný, Mráz), 33. Lundberg


    Spartak Moskva: Borisov (Kudlajev) – Budkin, Baranka, Makarov, Antonovskij, Bodrov, Benua, Pokrovsky – Michajlov, Nikoncev, Růžička, Voronin, M. Junkov, A. Junkov, Gubin, Berdnikov, Zavaruhin, Komaristy, Ljudyčin, Kostičkin.
    Lev Praha: Laco (Marek) - Sigalet, Hellström, Mezei, Hunkes, Lewis, Štrbák - Novotný, Sekáč, Lundberg - Špirko, Šaršok, Mráz - Matai, Fabricius, Ježek

    Rozhodca: Zacharov, Kadyrov - Dedjulja, Goljak

    Diváci: 1800