Catania – Parma 1:1 (kon.) | Juventus – Udinese 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (1:0)
Udinese Calcio
cz Sobota 28.01.2012, 20:45Talianska Seria A
     
    90+2
    Ani emoce neustávají. Spor u rohového praporku je ukončen žlutou kartou pro Antonia Di Nataleho.
     
    89
    Pablo Armero ostře zajel do Vidala. Rozhodčí nenechal tento zákrok bez povšimnutí a uděluje hráči Calcia žlutou kartu.
     
    85
    Nyní přichází střídání na hostující straně. Dohrál Isla, na pár minutek zahřeje svůj organismus také Pereyra, bude to právě on, kdo zdramatizuje dnešní střetnutí?
     
    83
    Poslední střídání domácího kouče. Místo Lichtsteinerho posílá na trávník De Ceglieho.
     
    74
    To byl také poslední kontakt s míčem Domizziho. Ten je totiž střídán, na hřiště se naopak podívá Battocchio. Přinese to oživení hry Udinese?
     
    64
    Další střídání v podání Antonia Conteho. Ten na hřiště posílá Pepeho, který zaujme pozici po Estigarribim.
     
    62
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí tým opět strhl vedení na svoji stranu! Tohle večer Matriho! Skvostná akce v podání Juventusu! Nový muž na hřišti Claudio Marchisio pohotově sklepl míč na ALESSANDRA MATRIHO. Ten si kolem sebe udělal prostor, parádně obešel protihráče a přízemní střelou rozjásal dnes již podruhé stadionu v Turíně!
     
    61
    Domácí tým se odhodlal ke střídání. Na hřiště přichází Marchisio, do kabin putuje Quagliarella.
     
    56
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Je tu vyrovnání! Udinese to před malou chvílí nevyšlo, nyní už ano! Velké zaváhání domácí obrany! Isla rozjel přečíslení tři na dva, posunul míč na levou stranu, kde se nacházel střídající žolíček ANTONIO FLORO FLORES, který si míč zpracoval, podíval se a bezprecedentně zakončuje technickou střelou, čímž nedává Buffonovi sebemenší šanci na úspěch!
     
    54
    Rychlý brejk v podání Calcia táhl Di Natale! Zmiňovaný forvard napřáhl zpoza pokutového území a jeho křižná střela přes obránce na zadní tyčku skončila taktéž o pár centimetrů vedle!
     
    53
    Zdálo se, že Udinese celou situaci přečká bez úhony, opak byl málem pravdou! Arturo Vidal se ujal ve středu hrací plochy míče. Dlouhou dobu přemýšlel, komu nahraje, nakonec se rozhodl vystřelit sám a jeho tvrdá pumelice mířila jen o pár centimetrů nad branku Handanoviče!
     
    51
    Giaccherini postupoval před, přičemž byl ostře poslán k zemi Damianem Ferronettim, který vidí za svůj ostrý zákrok žlutou kartu.
     
    46
    Do druhého poločasu přichází Udinese se změnou. Dolů se poroučel Abdi, na plac se naopak podívá Antonio Floro Flores.
     
    42
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí jsou odměněni za svou snahu a dostávají se do vedení! Estigarribia nacentroval z pravé strany na Quagliarellu. Hlavičku druhého jmenovaného hráče ještě Handanovič zlikvidoval, míč však vyrazil přímo před ALESSANDRA MATRIHO, před nímž už stál velmi jednoduchý úkol – poslat míč do odkryté branky.
     
    34
    Rychlý brejk Udinese raději zastavuje taktickým faulem Giaccherini, za což vidí od hlavního rozhodčího kartu barvy žluté.
     
    33
    Další velká šance domácích! Quagliarella vybojoval míč pro Stephana Lichtsteinera, jenž před sebou měl doslova dálnici. Se střelou však dlouho otálel, což se mu stalo osudným a poté napálil míč ze slibné pozice do dobře vracejícího se obránce Calcia.
     
    29
    Šanci střídá šance! Fabio Quagliarella je i se svou maskou velmi nebezpečný! Obtočil se kolem protihráče, čímž si udělal prostor a poté vypálil těsně nad!
     
    25
    Arturo Vidal si v následném souboji počínal nedovoleným způsobem a inkasuje tak žlutou kartu.
     
    23
    Další obrovská příležitost domácího mužstva! Po levé straně se sám na Handanoviče řítil Marti. Hostující brankář má ale dnes zatím svůj den, připisuje si totiž již druhý, velmi cenný a perfektní zákrok! Marti se snažil přehodit gólmana Udinese, to se mu nepovedlo, Handanovič totiž vytáhl zákrok jako z učebnice!
     
    19
    Domácí se hnali do rychlého kontru, v tom ale celou akci zastavil Fernandes, ten totiž fauloval nedovoleným způsobem Pirla. První jmenovaný hráč dostává žlutou kartu.
     
    16
    A z něj se Calcio mohlo dostat také do vedení! To byla ještě větší příležitost, než ta předchozí! Pablo Armero totiž napálil míč přímo z voleje a ten mířil k pravé tyčce Buffona, který neuvěřitelně zasahuje a vyráží míč na roh!
     
    15
    Málem ano! Almen Abdi se totiž dostal na hranici pokutového území, odkud vyslal nebezpečnou střelu, Buffon stihl včas zasáhnout a bude z toho jen roh pro hosty!
     
    13
    A málem z toho byla branka! Velký závar se totiž zrodil před brankou Udinese. Handanovič si vyskočil nejvýše a vyboxoval balón do bezpečí. Ještě předtím však pomezní rozhodčí odmával trošku nepochopitelně ofsajd. Juventusu to ale vadit nemusí, balón mezi tři tyče nedostal.
     
    2
    Tak to je začátek! Juventus se mohl dostat do vedení! Marcelo Estigarribia se hnal do samostatného úniku, dokázal totiž přesprintovat hned trojici hráčů. Tváří v tvář Handanovičovi však neuspěl, hostující brankář se totiž blýskl parádním zákrokem!

    Sanny Muharem

    Góly: 42. Matri, 62. Matri - 56. Floro Flores

    Karty:   25. Vidal (JUV), 34. Giaccherini (JUV) - 19. Fernandes (UDI), 51. Ferronett (UDI), 89. Armero (UDI), 90+2. Di Natale (UDI)


    Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Bonucci – Vidal, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia – Quagliarella, Matri
    Udinese Calcio: Handanovič – Ferronetti, Danilo, Domizzi, Pasquale – Basta, Isla, Fernandes, Armero – Abdi, Di Natale

    Rozhodca: Paolo Valeri