Catania – Parma 1:1 (kon.) | Juventus – Udinese 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (1:0)
Udinese Calcio
cz Sobota 28.01.2012, 20:45Talianska Seria A
     
    62
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí tým opět strhl vedení na svoji stranu! Tohle večer Matriho! Skvostná akce v podání Juventusu! Nový muž na hřišti Claudio Marchisio pohotově sklepl míč na ALESSANDRA MATRIHO. Ten si kolem sebe udělal prostor, parádně obešel protihráče a přízemní střelou rozjásal dnes již podruhé stadionu v Turíně!
     
    56
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Je tu vyrovnání! Udinese to před malou chvílí nevyšlo, nyní už ano! Velké zaváhání domácí obrany! Isla rozjel přečíslení tři na dva, posunul míč na levou stranu, kde se nacházel střídající žolíček ANTONIO FLORO FLORES, který si míč zpracoval, podíval se a bezprecedentně zakončuje technickou střelou, čímž nedává Buffonovi sebemenší šanci na úspěch!
     
    42
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí jsou odměněni za svou snahu a dostávají se do vedení! Estigarribia nacentroval z pravé strany na Quagliarellu. Hlavičku druhého jmenovaného hráče ještě Handanovič zlikvidoval, míč však vyrazil přímo před ALESSANDRA MATRIHO, před nímž už stál velmi jednoduchý úkol – poslat míč do odkryté branky.

    Sanny Muharem

    Góly: 42. Matri, 62. Matri - 56. Floro Flores

    Karty:   25. Vidal (JUV), 34. Giaccherini (JUV) - 19. Fernandes (UDI), 51. Ferronett (UDI), 89. Armero (UDI), 90+2. Di Natale (UDI)


    Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Bonucci – Vidal, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia – Quagliarella, Matri
    Udinese Calcio: Handanovič – Ferronetti, Danilo, Domizzi, Pasquale – Basta, Isla, Fernandes, Armero – Abdi, Di Natale

    Rozhodca: Paolo Valeri