Třinec – Liberec 1:0 (kon.) | Litvínov – K. Vary 4:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 3:0 (kon.) | Slavia – Berani Zlín 2:1 (po pr.) | Sparta Praha – Plzeň 4:3 (po s.n.)
koniec
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HC Kometa Brno
cz Utorok 17.01.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    50:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Patera za brankou obral jednoho z hostujících beků o puk a okamžitě ho naservíroval před branku, kde už číhal JIŘÍ BICEK, který zblízka překonal Trvaje. Asistence: Pavel Patera, Jiří Kuchler.
     
    39:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hrubku v obraně předvedli domácí a místo aby zvýšili náskok, přichází o něj úplně. Kováčik našel na útočné modré Petrovického, ten na sebe natáhl dva beky a vyslal do brejku MIROSLAVA HOLCE, který se trefil přesně pod břevno. Asistence: Róbert Petrovický, Jozef Kováčik.
     
    26:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    ROMAN ERAT zvolil střelu a mířil přesně k tyči. Hosté snižují.
     
    22:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pouze 43 sekund uplynulo a Kladno vede o dvě branky. Valský zavezl do pásma a předal Lukáčovi, jehož ránu Trvaj vyrazil před PETRA KAFKU, který dorazil do prázdné branky. Asistence: Michal Lukáč, Jakub Valský.
     
    21:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Tato branka patří Jaroslavu Kallovi, který svým typickým způsobem udržel na zádech Bičánka, obtočil se kolem branky a zkusil vypálit. Knotek jeho pokus dorážel a v ponechané výhodě se domácí dostali ještě ke třetí střele, kterou vyslal MAREK HOVORKA a mířil přesně. Hostům se ještě cosi nelíbí, nicméně branka je potvrzena. Asistence: Tomáš Knotek, Jaroslav Kalla.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 22. Hovorka (Knotek, Kalla), 23. Kafka (Lukáč, Valský), 51. Bicek (Patera, Kuchler) - 27. Erat, 40. Holec (Petrovický, Kováčik)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Posmyk, Drtina, Toman, Lepine, Procházka, Piskáček, Kameš - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Knotek, Kalla - Valský, Lukáč, Látal - Eberle, Melka, Bílek - Kafka.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Sova, Bilčík - Dlouhý, Čermák, Jar. Svoboda - T. Svoboda, Jak. Svoboda, Zohorna - Holec, Petrovický, Erat - Balej, Koreis, Křivohlávek - Káňa.

    Rozhodca: Šindler, Kalivoda - Rozlílek, Horinek

    Diváci: 2136