Zvolen – Trenčín 3:0 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.) | Poprad – Nitra 2:1 (kon.)
HC Slovan – Skalica 7:3 (kon.) | Košice – B. Bystrica 2:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
7:3 (2:2, 1:1, 4:0)
HK Skalica
Piatok 25.11.2011, 18:00 • Arena Ondrea Nepelu • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    56:21
    Slovan dal gól!
    Strela Ďatelinku pred bránku, ktorá si našla až cestu ku Kukumbergovi. Ten ešte hľadal spoluhráča v útoku pred ktorým však stál jeden z obrancov Skalice a aj vďaka nemu končí puk v bránke.
     
    48:35
    Slovan dal gól!
    Gólová poistka domácich hráčov. Buc odobral puk brankárovi Lakosilovi, ktorý ho neudržal. Prešiel s ním okolo bránky a prihral strelcovi gólu - Bulíkovi, ktorý strieľa dôležitý gól domáceho tímu. Asistencie: Buc a Preisinger.
     
    42:53
    Slovan dal gól!
    Využitá presilová hra domácich, ktorí sa po druhýkrát v stretnutí dostávajú do vedenia o dva góly. Šatan osvedčil svoje zakončovateľské schopnosti a prekonáva Lakosila, ktorý už nestihol vložiť do tejto strely lapačku. Asistencie: Bakoš a Švarný.
     
    41:06
    Slovan dal gól!
    Slovan sa opäť dostáva v stretnutí do vedenia. Tentoraz sa oň pričinil strelou z ľavej strany Preisinger. Asistencie: Jass a Bulík.
     
    30:34
    Slovan dal gól!
    Nedorozumenie hosťujúcej obrany, ktorú dokázal perfektne rozložiť domáci útok. Šatan najskôr prihrával z rohu klziska, puk prešiel cez Bakoša, ktorý ho pristavil Lipianskemu a pre toho už nebolo problémom vyrovnať. Asistencie: Bakoš a Šatan.
     
    23:51
    Skalica dala gól!
    Druhá využitá presilová hra hostí v stretnutí a Skalica otáča skóre vo svoj prospech. Vyrúbalík sa prezentoval tvrdou strelou, ktorú Konrád neudržal a pohotový Pálffy príležitosť dokonale využil. Asistencie: Vyrúbalík a Šmach.
     
    18:31
    Skalica dala gól!
    Po obrovskom tlaku hostí prichádza chyba domácej obrany, ktorú potrestal Školiak. Asistencie: Hruška a Šmach.
     
    11:31
    Skalica dala gól!
    Využitá presilová hra hostí. Výborne zahratá presilová hra, domáci už nestihli vyhodiť puk včas pred obrancom Šmachom, ktorý znižuje na rozdiel jediného gólu. Asistencie: Vyrúbalík a Pálffy.
     
    9:31
    Slovan dal gól!
    Preisinger dokázal uvoľniť Kukumberga, ktorý oklamal Lakosila a pohodlne dáva druhý gól domácich. Asistencie: Preisinger a Frühauf.
     
    8:57
    Slovan dal gól!
    Domácim sa podarilo zakončiť po tlaku na hosťujúcu bránku. Lakosil len vyrazil Bakošovu strelu pred Bulíka, ktorý pohotovo otvára skóre stretnutia. Asistencie: Bakoš a Bartánus.

    Daniel Modrovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Bulík (Bakoš, Bartánus), 10. Kukumberg (Preisinger, Frühauf), 31. Lipiansky (Bakoš, Šatan), 42. Preisinger (Jass, Bulík), 43. Šatan (Bakoš, Švarný), 49. Bulík (Buc, Preisinger), 57. Kukumberg (Ďatelinka) - 12. Šmach (Vyrúbalík, Pálffy), 19. Školiak René (Hruška Jan, Šmach), 24. Pálffy (Vyrúbalík, Šmach)


    HC Slovan Bratislava: Konrád - Bohunický, Dobroň, Švarný, Jass, Ďatelinka, Frühauf, Janík - Skokan, Kukumberg, Preisinger - Hudáček, Lipiansky, Šatan - Bakoš, Bulík, Bartánus - Cíger, Buc, Sloboda
    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Jankovič, Srnec, Magušin, Karlíček, Bučka, Gula - Pálffy, Školiak, Hruška - Obdržálek, Lušňák, Višňovský - Kutálek, Klejna, Šátek - Jurík, Holovič, Konečný

    Rozhodca: M. Gašparík - M. Valach, M. Orolin, V. Kontšek

    Diváci: 6 821