Zvolen – Trenčín 3:0 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.) | Poprad – Nitra 2:1 (kon.)
HC Slovan – Skalica 7:3 (kon.) | Košice – B. Bystrica 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Piatok 25.11.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:08:05)
     
    59:31
    Banská Bystrica hrá bez brankára.
     
    58:27
    Košice dali gól!
    MICHEL MIKLÍK teraz potešil skoro 6000 divákov v Steel aréne, keď zmaril približujúce sa predĺženie a 33 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času pridáva druhý gól svojho mužstva v zápase!
     
    59:18
    Ešte kúsok nádeje, že domáci hokejisti stihnúť pridať druhý gól ešte pred predĺžením - na trestnú lavicu si sadá Joni Haverinen.
     
    58:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia v závere počas presilovej hry 6 na 4 dokázali využiť početnú výhodu a vyrovnávajú po úspešnej strele CEBÁKA.
     
    58:26
    Hostia hrajú bez brankára ! 6 na 4!
     
    58:26
    Na trestnú lavicu teraz odchádza domáci kapitán Peter Bartoš, ktorý v obrannom pásme priľahol puk, domáci budú mať teraz čo robiť v závere.
     
    Hra je momentálne prerušená, keď na hracej ploche leží otrasený jeden z domácich hráčov.
     
    57:01
    Tri minúty do konca riadneho hracieho času sa oceliarom stále darí držať svojho súpera ďaleko od vlastnej brány a baranom sa kráti čas na ohrozenie zatiaľ 100%ného Hyláka.
     
    55:02
    Bystrica otvorila hru a zabúda na zadné vrátka, mám však pocit, že dnes domáci hokejisti nedajú gól ani do prázdnej brány.
     
    53:40
    Tak toto je už veľa aj na koňa, domáci hokejisti si zmarili vlastnou nemohúcnosťou dve tri čisté gólové šance, hlavne Haščákov pokus asi z 10tich centrimetrov dvíhal divákov zo sedadiel.
     
    52:40
    Obrovskú šancu pred hosťujúcou bránou mal teraz mám pocit, že Zálešák, ktorý mal pred sebou odkrytú bystrickú bránu no ani to nestačilo košickému útočníkovi na strelenie druhého upokojujúceho gólu.
     
    52:02
    Domácim hokejistom sa nedarí a nedarí v početnej výhode, minimum šancí pred súperovou bránou.
     
    50:19
    Prepáčte menší výpadok spojenia, na trestnú lavicu si momentálne odchádza sadnúť Michal Kokavec, ktorý sa previnili hákovaním.
     
    45:19
    Banská Bystrica hrá v početnej výhode aktívne, stále sa jej však nedarí na dlhšie usadiť v útočnom pásme a vytvoriť si pred Hylákom väčší tlak.
     
    44:04
    Vylúčenie domáceho tímu - za hákovanie si odchádza sadnúť na trestnú lavicu Tomáš Petruška.
     
    42:32
    Domáci hokejisti stále hrajú aktívnejšie, snažia sa streliť upokojujúci druhý gól no hlavné slovo proti tomu plánu má naďalej brankára Banskej Bystrice.
     
    40:34
    Vladimír Dravecký mal po peknej strele na dosah druhý gól v tomto zápase, po jeho strele puk bystrickému brankárovi vypadol z lapačky no gumový projektil nakoniec smeroval mimo brány.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 23. Dravecký (Zálešák, Petruška), 59. Miklík - 59. Cebák


    HC Košice: Hylák - Homér, Tabaček, Šeda, Kolba, Slimák, Novák, Takáč, Fabuš - Petruška, Zálešák, Dravecký - Bartoš, Gron, Miklík - Pašek, Jenčík, Haščák - Vorel, Mlynarovič a Gmitter.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Kostúr - Haverinen, Cebák, Huba, Grman, Cuník, Kubka, Brňák, Bambúch - Hričina, Jokila, Tománek - Kútny, Češík, Novák - Kokavec, Heizer, Kristoffersson - Petro, Paľov a Marcinek.