HC Slovan – B. Bystrica 3:4 (po s.n.) | Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.)
Zvolen – Martin 2:3 (kon.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 20.11.2011, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    52:54
    Poprad dal gól!
    Po tom ako sa popradčania dostali zo zovretia vymysleli prekrásnu akciu, keď Vandas od mantinelu poslal ľahký puk na Koskinena, ten len posunul na voľného MARTINA KUĽHU, ktorý sám pred Kováčom bekhendom vymietol pravý horný roh brány. Asistencie: Jooanas Koskinen, Michael Vandas.
     
    38:14
    Poprad dal gól!
    Napokon rýchle rozhodnutie hlavného rozhodcu a Trenčín je zrelý na uterák. Pred Hiadlovským sa z ničoho nič presadil MARTIN KUĽHA a Poprad už vyhráva štvorgólovým rozdielom. Asistencie: Michael Vandas, Radoslav Suchý.
     
    35:48
    Poprad dal gól!
    Škovira vymyslel akciu od modrej, keď prihral do rohu Vaicovi, ten z prvej poslal puk medzi kruhy na SABAHUDINA KOVAČEVIČA, ktorý švihom prepálil všetkých pred sebou a zavesil. Asistencie: Ľubomír Vaic, Miroslav Škovira.
     
    26:08
    Poprad dal gól!
    Popradu to vyšlo v hre 4 proti 3. puk sa dostal od modrej pred Hiadlovského, tam ho pod ležiaceho brankára hostí nepretlačil Vandas, ani Rapáč, ale RADOSLAV SUCHÝ sa vybral pred bránu a zaregistroval puk vedľa tyče a poslal ho do siete. Navyše pri tom utŕžil úder hokejkou do tváre. Asistencia: Richard Rapáč.
     
    19:43
    Poprad dal gól!
    Koskinen sa dostal k puku, ktorý bol práve po jeho pokuse odrazený k mantinelu, obišiel bránu a zo strany ho poslal z otočky pred Hiadlovského. Tam sa puk odrazil od korčule jedného z Trenčanov priamo k MICHAELOVI VANDASOVI, ktorý sa po puku ohnal a ten putoval na prekvapenie brankára Trenčína medzi jeho betónmi rovno do siete. Asistencia: Jooanas Koskinen.

    Marek Vaščura

    Góly a asistencie: 20. Vandas (Koskinen), 27. Suchý (Rapáč), 36. Kovačevič (Vaic, Škovira), 39. Kuľha (Vandas, Suchý), 53. Kuľha (Koskinen, Vandas)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - D. Brejčák, Suchý (C) - Novotný, Kovačevič - Šterbák, Hellström - Fabian, Kramár - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira, Kmiť, Vaic - Svitana, Hult, Ri. Rapáč - Kraft, Gellerstedt, Takáč. Tréner: Ladislav Svozil.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) - Chovan, Trefný - Hlubuček, Gabriš - Bobček, Bednár - Bolf, Štindl - Mikula, Sojčík, Šťastný - Tybor, Daňo, Tvrdoň (C) - Melichárek, Kopecký, Filo - Koložváry, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor.

    Rozhodca: P. Grečko - Gajan, Mi. Grečko