HC Slovan – B. Bystrica 3:4 (po s.n.) | Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.)
Zvolen – Martin 2:3 (kon.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
MsHK Žilina
Nedeľa 20.11.2011, 17:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:16:16)
     
    59:02
    Osem sekúnd pred koncom košický brankár zachytil puk vo svojej lapačke a tak sa bude pokračovať vhadzovaním po jeho pravici.
     
    koniec oddychového času.
     
    59:33
    Košice oddychový čas.
     
    59:00
    Minútu pred koncom riadneho hracieho času je puk momentálne v strednom pásme pod kontrolou hostí.
     
    Hostia hrajú bez brankára! 6 na 4.
     
    oddychový čas Žilina.
     
    58:24
    1:36 pred koncom riadneho hracieho času si na trestnú lavicu odchádza sadnúť autor dvoch dnešných domácich gólov Stanislav Gron, hostia tak majú ideálnu príležitosť na otočenie nepriaznivého skóre.
     
    57:26
    Zvýšená aktivita domácich hokejistov zatiaľ slávi úspech, oceliari sa dostali do vedenia a momentálne to vyzerá, že to domáci zvládnu a necelé tri minúty pred koncom si náskok ustrážia.
     
    56:07
    Košice dali gól!
    STANISLAV GRON si zobral zodpovednosť na svoju hokejku, v útočnom pásme sa pekne zbavil obrancu aby následnou strelou z bekhendu vymietol pravý horný roh žilinskej brány.
     
    53:54
    Košičania sa počas svojej presilovej hry dostali do šancí, naďalej však tomu chýba ten posledný krôčik, okúsiť trošku gólového korenia.
     
    52:02
    Jenčík mal na dosah druhý gól svojho tímu po presnej prihrávke od Stanislava Grona, Laco sa však stihol premiestniť a strelu košického útočnika zmaril, oceliari navyše vybojovali aj vylúčenie Houdeka.
     
    51:12
    Žilinský brankár mal teraz čo robiť s množstvom striel v podaní domácich hráčov, prvá formácia oceliarov teraz aspoň mierne potešila divákov v Steel aréne, ktorí sa už dlhší čas nudia.
     
    50:23
    Po dlhšom čase sa prebrali konečne aj diváci, ktorých potešili dve pekné akcie svojich hráčov, bránka Tomáša Laca však zatiaľ naďalej odoláva.
     
    48:54
    Stretnutiu chýba šťava, minimum striel, osobných súbojov, diváci len potichu sedia na svojich miestach, v metropole východného Slovenska sme už mohli vidieť aj atraktívnejší hokej.
     
    47:18
    Hra je momentálne prerušená, z ľadovej plochy sa odstraňuje špina, zrejme krv po nejakom osobnom súboji.
     
    46:12
    Žilina dala gól!
    Hostia sa dokázali nakoniec presadiť, keď krátko po buly získal puk na svoju hokejku TOMÁŠ SÝKORA, ktorý bez väčších problémov zasunul puk medzi betóny košického brankára
     
    45:03
    Žilina aj napriek početnej výhode o jedného muža nevie asbolútne nič vymyslieť v útočnom pásme, Slimák, ktorý sedí na trestnej lavici sa zatiaľ nemusí báť, že by práve jeho trest zmaril jednogólové vedenie oceliarov.
     
    43:44
    V tretej tretine hre pokračuje v úpadku z predošlého obdobia, dnes si diváci veľa hokejového umenia neužili.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 7. Gron (Novák, Šeda), 57. Gron - 47. Sýkora (Nemec)


    HC Košice: Hylák - Homér, Tabaček, Slimák, Šeda, Novák, Biro, Grman, Fabuš - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Vorel, Pašek - Gmitter, Piataka a Petruška.
    MsHK Žilina: Laco - Devečka, Kudělak, Staňo, Dlouhý, Bokroš, Houdek, Niník, Ďurkech - Sivák, Huna Ró, Huna Ri - Drábek, Nemec, Sýkora - Drevenák, Mikhailov, Smotrila - Stupka, Linet a Kubiš.

    Rozhodca: Gašparík - Holecký, Snášel.