HC Slovan – B. Bystrica 3:4 (po s.n.) | Poprad – Trenčín 5:0 (kon.) | Nitra – Skalica 0:3 (kon.)
Zvolen – Martin 2:3 (kon.) | Košice – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
MsHK Žilina
Nedeľa 20.11.2011, 17:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:16:16)
     
    59:02
    Osem sekúnd pred koncom košický brankár zachytil puk vo svojej lapačke a tak sa bude pokračovať vhadzovaním po jeho pravici.
     
    koniec oddychového času.
     
    59:33
    Košice oddychový čas.
     
    59:00
    Minútu pred koncom riadneho hracieho času je puk momentálne v strednom pásme pod kontrolou hostí.
     
    Hostia hrajú bez brankára! 6 na 4.
     
    oddychový čas Žilina.
     
    58:24
    1:36 pred koncom riadneho hracieho času si na trestnú lavicu odchádza sadnúť autor dvoch dnešných domácich gólov Stanislav Gron, hostia tak majú ideálnu príležitosť na otočenie nepriaznivého skóre.
     
    57:26
    Zvýšená aktivita domácich hokejistov zatiaľ slávi úspech, oceliari sa dostali do vedenia a momentálne to vyzerá, že to domáci zvládnu a necelé tri minúty pred koncom si náskok ustrážia.
     
    56:07
    Košice dali gól!
    STANISLAV GRON si zobral zodpovednosť na svoju hokejku, v útočnom pásme sa pekne zbavil obrancu aby následnou strelou z bekhendu vymietol pravý horný roh žilinskej brány.
     
    53:54
    Košičania sa počas svojej presilovej hry dostali do šancí, naďalej však tomu chýba ten posledný krôčik, okúsiť trošku gólového korenia.
     
    52:02
    Jenčík mal na dosah druhý gól svojho tímu po presnej prihrávke od Stanislava Grona, Laco sa však stihol premiestniť a strelu košického útočnika zmaril, oceliari navyše vybojovali aj vylúčenie Houdeka.
     
    51:12
    Žilinský brankár mal teraz čo robiť s množstvom striel v podaní domácich hráčov, prvá formácia oceliarov teraz aspoň mierne potešila divákov v Steel aréne, ktorí sa už dlhší čas nudia.
     
    50:23
    Po dlhšom čase sa prebrali konečne aj diváci, ktorých potešili dve pekné akcie svojich hráčov, bránka Tomáša Laca však zatiaľ naďalej odoláva.
     
    48:54
    Stretnutiu chýba šťava, minimum striel, osobných súbojov, diváci len potichu sedia na svojich miestach, v metropole východného Slovenska sme už mohli vidieť aj atraktívnejší hokej.
     
    47:18
    Hra je momentálne prerušená, z ľadovej plochy sa odstraňuje špina, zrejme krv po nejakom osobnom súboji.
     
    46:12
    Žilina dala gól!
    Hostia sa dokázali nakoniec presadiť, keď krátko po buly získal puk na svoju hokejku TOMÁŠ SÝKORA, ktorý bez väčších problémov zasunul puk medzi betóny košického brankára
     
    45:03
    Žilina aj napriek početnej výhode o jedného muža nevie asbolútne nič vymyslieť v útočnom pásme, Slimák, ktorý sedí na trestnej lavici sa zatiaľ nemusí báť, že by práve jeho trest zmaril jednogólové vedenie oceliarov.
     
    43:44
    V tretej tretine hre pokračuje v úpadku z predošlého obdobia, dnes si diváci veľa hokejového umenia neužili.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Prepáčte výpadok internetového spojenia, skóre sa v košickej Steel aréne nezmenilo, na ľadovej ploche sme nevideli navyše ani prakticky nič nové.
     
    29:49
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Ján Dlouhý.
     
    27:34
    Mám pocit, že tempo zápasu od začiatku tejto časti len klesá a klesá, posledné minúty sa môžem pozerať len na bezbranné korčulovanie v strednom pásme s občasnými príležitosťami.
     
    25:31
    Košického brankára teraz zachránila konštrukcia jeho brány, odrazený puk navyše priateľsky skončil medzi betónmi brankára Hyláka a skóre sa tak v košickej Steel aréne nemení.
     
    23:29
    Prvé vylúčenie domácich v tomto zápase, keď si na trestnú lavicu odchádza odsedieť svoj trest Michal Novák - hrubosť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5098 platiacich divákov.
     
    22:12
    Dvaja domáci hokejisti sa teraz rútili na jedného svojho protihráča, Gmitter však zvolil miesto prihrávky strelu, ktorá skončila mimo žilinskej brány.
     
    21:23
    Aj v druhej tretine vstúpili do hry aktívnejšie domáci hokejisti, chýba však naďalej presnejšia koncovka.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    10:05
    Necelú minútu delí hráčov od prvej prestávky, zápas nám v závere stratil tempo a mám pocit, že to už nieje to pravé orechové ako v predchádzajúcich minútach hlavne na začiatku.
     
    17:43
    Stále aktívnejší domáci hokejisti sa stále trápia na útočnej polovici, domáci by mali zlepšiť koncovku, hrá sa navyše aj v komornejšej atmosfére, diváci už odchádzajú na tradičné prestávkove pivko.
     
    16:30
    Žilina zlepšila obranu a domáci hokejisti majú momentálne problémy niečo vymyslieť pred Lacom.
     
    15:10
    Žilina hrá zatiaľ výborne počas tejto početnej nevýhody, hostia držia puk ďaleko od vlastnej brány a oceliari ešte nevystrelili smerom na Laca.
     
    14:37
    Pokiaľ budú hostia takto nedisciplinovaní ako doteraz tak sa o výsledok Košíc v dnešnom stretnutí nebojím, štvrté vylúčenie hostí - hákovanie - Juraj Ďurkech.
     
    13:20
    Košice pokračujú v tlaku smerom na bránu, chýba však presnejšia koncovka, ktorá by pomohla oceliarom streliť druhý gól a trošku ukľudniť seba aj divákov.
     
    12:03
    Košičania sa teraz vlastnou chybou pripravili o útočné pásmo a v tejto presilovej hre sa už zrejme nepresadia.
     
    11:23
    Košice prevažnú časť presilovej hry trávia v útočnom pásme, je to však z domácej strany niekedy až priveľmi pomalé a hostia sa stíhajú vracať na svoje miesta.
     
    10:43
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    10:16
    Tretie vylúčenie hostí v tomto zápase, keď si za držanie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Jakub Drábek.
     
    9:45
    Veľmi pekná akcia Draveckého so Zálešákom, ktorá aj napriek tomu, že nebola okorenená gólom určite potešila diváka v Steel aréne, ktorý sa odmenil potleskom.
     
    9:13
    Domácim hokejistom sa táto početná výhoda zatiaľ veľmi nedarí.
     
    8:14
    Nebezpečná príležitosť Košíc, Laco musel byť teraz poriadne na pozore, nakoniec však puk za svoj chrbát nepustil, tlak Košíc pokračuje.
     
    7:57
    Druhé vylúčenie Žiliny v tomto zápase, keď si za podrazenie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Dávid Kudělka.
     
    7:27
    Nepríjemná situácia na strane hostí, keď jeden z ich hráčov odpálil puk rovno do tváre jedného svojho spoluhráča, ktorý s bolestivým výrazom už odišiel do kabíny, dúfame, že všetko bude nakoniec v poriadku.
     
    6:02
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti otvárajú skóre dnešného zápasu 5 sekúnd pred návratom vylúčeného Bokroša, úspešným strelcom bol nakoniec STANISLAV GRON, ktorý rýchlo zareagoval na odrazený puk a bez väčších problémov ho poslal za už bezmocného Laca, asistencie : Novák a Šeda.
     
    5:04
    Hostia opäť vyhadzujú puk cez všetky čiary, zasahovať už musel aj Laco ale ten si naďalej drží čisté konto.
     
    4:32
    Prvá košická vlna v početnej výhode nedopadla podľa predstáv hráčov a tak sa musia po puk vrátiť až pred Hyláka, domáci však rýchlo zbroja na ďalšiu vlnu.
     
    4:07
    Vylúčenie hostí - za držanie si odchádza odsedieť dvojminútový trest hráč s číslom 11 - Tomáš Bokroš.
     
    3:54
    Pekná akcia Miklíka s Gronom, do útočného pásma vyviezol puk prvý menovaný, ktorý pekne obišiel obrancu súpera, pred bránou sa ešte snažil nájsť Grona, no ten bol bránený a už nedokázal efektívne zakončiť.
     
    3:02
    Kudělka sa po peknej individuálne akcii dostať pred bránou až do zakončenia, jeho pokus z väčšieho uhla však neprekvapil pozorného a vždy pripraveného Hyláka v bráne úradujúceho majstra.
     
    2:25
    Posledné sekundy sa hrá väčšinou v strednom pásme, puk držia väčšinou v moci domáci hokejisti, ktorí sa však nevedia dostať až pred Laca.
     
    1:56
    Košickí hokejisti sa snažia usadiť v útočnom pásme čo sa im zatiaľ nie príliš darí, dokážu však svojho súpera dostať pod tlak no chýba ešte presnejšia koncovka.
     
    1:18
    Domáci hokejisti dokázali vyhrať buly v útočnom pásme a rýchlo sa museli vrátiť po puk až za vlastnú bránu kde sa momentálne hráči Žiliny snažia niečo vymyslieť.
     
    1:05
    Zakázané uvoľnenie hostí, hra sa vráti na vhadzovanie pred Mareka Laca.
     
    0:13
    Krátko po úvodnom buly si domáci hokejisti dokázali vypracovať sľubnú streleckú príležitosť, Homérov pokus však neprešiel za chrbát žilinského brankára.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Všetko je už pripravené na začiatok dnešného stretnutia.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák - Homér, Tabaček, Slimák, Šeda, Novák, Biro, Grman, Fabuš - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Vorel, Pašek - Gmitter, Piataka a Petruška.

    MšHK Žilina: Laco - Devečka, Kudělak, Staňo, Dlouhý, Bokroš, Houdek, Niník, Ďurkech - Sivák, Huna Ró, Huna Ri - Drábek, Nemec, Sýkora - Drevenák, Mikhailov, Smotrila - Stupka, Linet a Kubiš.

    Rozhodca: Gašparík - Holecký, Snášel.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 7. Gron (Novák, Šeda), 57. Gron - 47. Sýkora (Nemec)


    HC Košice: Hylák - Homér, Tabaček, Slimák, Šeda, Novák, Biro, Grman, Fabuš - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Vorel, Pašek - Gmitter, Piataka a Petruška.
    MsHK Žilina: Laco - Devečka, Kudělak, Staňo, Dlouhý, Bokroš, Houdek, Niník, Ďurkech - Sivák, Huna Ró, Huna Ri - Drábek, Nemec, Sýkora - Drevenák, Mikhailov, Smotrila - Stupka, Linet a Kubiš.

    Rozhodca: Gašparík - Holecký, Snášel.