Zvolen – Košice 2:8 (kon.) | Žilina – HC Slovan 1:5 (kon.) | Poprad – Skalica 3:6 (kon.)
Trenčín – Martin 1:3 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 4:3 (po pr.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
HK VITAR Martin
Utorok 15.11.2011, 17:30Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    58:32
    Martin dal gól!
    Hotové, vymaľované. MACEJKA si svoju akciu dokončil po vhadzovaní v útočnom pásme domácich a strelou odskakuje jeho tím na rozdiel dvoch gólv, čo je pri streleckej potencii domácich v dnešnom zápase asi rozhodujúce.
     
    52:33
    Martin dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia, keď sa medzi kruhmi strelou po ľade k pravej žrdke presadil GALAMBOŠ, ktorý ani sám nevedel, že dal gól. Tešiť sa začal až potom, ako sa tešili jeho spoluhráči. Asistencia Markovič.
     
    50:30
    Trenčín dal gól!
    Zakliatie brány MHC v dnešnom zápase zlomené, dnešný solídny výkon korunuje Andrej ŠŤASTNÝ, keď do prázdnej brány pred ľavou žrdkou v dorážke vyrazenej strely Mikulu bez problémov posiela puk. Druhá asistencia Sojčík.
     
    45:15
    Martin dal gól!
    Paradox športu v plnej kráse. Hostia z hlbokej defenzívy dávajú šťastný náhodný gól, keď sa v spleti tiel pred Kováčom presadil IŽVOLT. Domáci golman mal zakrytý výhľad, puk započul až keď zazvonil o konštrukciu brány za ním. Asistencia Macejka.
     
    39:40
    V závere ešte veľmi pekná aktivita Vartovníka, spoza brány sa šikovne natlačil na bližšiu žrdke, nebezpečne backhandom zakončil, Kováč tentokrát aj so šťastím puk podržal niekde pod svojim telom.
     
    36:59
    Dukla, Tvrdoň, 2 min. podrazenie.
     
    31:11
    Pekný dramatický úsek, na oboch stranách po dve šance, najskôr domáci, potom hostia, keď Markovič založil útok, dobre prihral v pásme, aby pasáž zakončil svojou veľkou možnosťou pred ľavou žrdkou, strelu z prvej Kováč betonom vyráža.
     
    29:04
    Tyborova rýchla akcia po pravom krídle, do pásma, strela švihom spoza obrancu pravým betonom Šimka vyrazená, Daňo z prvej v dorážke netrafil ideálne poskakujúci puk, čo dalo Šimkovi dostatok času na presun a vykrytie.
     
    24:31
    MHC, Drgoň, 2 min. podrazenie
     
    24:21
    Vzápätí ešte väčšia šanca Tybora, samostatný nájazd na bránu, faul Drgoňa, ktorý mohol byť pokojne trestaný trestným strieľaním končí vylúčením.
     
    24:12
    Okamžite z protiútoku Tybor v podobnej pozícii ako Themár, z pravej strany strelou neprekonal Šimka, ktorý sa rovnako tak perfektne stihol presunúť pred strelou.
     
    24:00
    Tyborova hrubka za vlastnou bránou, Themár v obrovskej šanci, sám pred Kováčom dobre z prvej, Vynikajúci presun domáceho golmana a skvelý zákrok.
     
    21:33
    MHC, Sobota, 2 min. vrazenie na mantinel.
     
    20:32
    Obrovská šanca hostí, Markovič obkorčuľoval bránu, perfektne našiel pred opačnou žrdkou Výborného, ktorý však strelou z prvej nezastal svoje meno, nedôrazné zakončenie do brankára Kováča.
     
    18:31
    Dukla, Radulay, 2 min. hribosť + osobný trest do konca za zhodenie rukavíc.
     
    18:31
    MHC, Drgoň, 2 min. hrubosť
     
    16:24
    Hostia sa ozvali a pomerne vážne, keď Ižvolt z pravej strany strelou švihom z kruhu škrtol o žrdku Kováčovej brány.
     
    05:50
    Hostia vo veľkej šanci, Šišovský sa ocitol sám pred Kováčom, zakončil z tesnej blízkosti, puk po zákroku domáceho golmana ostal ležať 20cm pred bránkovou čiarou, nikto z hostí nebol na dorážku do prázdnej brány.
     
    03:28
    Prvá vážna šanca, domáci Mikula medzi kruhmi osamotený s dostatkom času na náprah príklepom vyprášil lapačku Šimka.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 51. Šťastný (Mikula, Sojčík) - 46. Ižvolt (Macejka), 53. Galamboš (Markovič), 59. Macejka


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Chovan, Trefný - Mikula, Sojčík, Šťastný 2. Hlubuček, Bolf - Tybor, Gašparovič, Tvrdoň 3. Gabriš, Bednár - Melichárek, Daňo, Filo 4. Štindl - Radulay, Kopecký, Koložváry
    HK VITAR Martin: Šimko - 1. Kozák, Výborný - Markovič, Galamboš, Važan 2. Zukal, Hriňa - Macejka,, Ižvolt, Sobota 3. Matejka, Drgoň - Kriška, Vartovník, Šišovský 4. Brcko, Tupý - Themár, Zeliska, Škumát