Lev – S.Moskva 2:3 (kon.) | Lev – S.Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Spartak Moskva
Nedeľa 06.11.2011, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Partner:
     
    37:06
    Spartak Moskva dal gól! Toto bola hrúbka aká sa nevidí. Grant Lewis s Jánom Lacom na pravej žrdi neudržali puk po tom, čo ho zľahka nahodil na bránu z rohu klziska ALEXANDR JUŇKOV. Puk prepadol Lacovi do siete medzi betónom a tyčkou. Bez asistencie.
     
    26:43
    Lev Poprad dal gól!
    Rýchly gól v presilovke a v nej sa nedal zahanbiť VÁCLAV NEDOROST, ktorý podobne ako Ľudučin na druhej strane dáva svoj druhý gól v zápase. Z medzikružia vypálil Ľuboš Bartečko a Pán dorážač Nedorost vedel čo s pukom. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Karel Pilař.
     
    21:04
    Spartak Moskva dal gól! Na ľade boli traja Slováci, dvaja z nich pripravili gól pre ROMANA ĽUDUČINA, ktorý sa presadil po druhý krát v dnešnom zápase. Ružička dával z rohu na modrú Barankovi, ktorý vystrelil, Laco puk neudržal a pre Rusa už nebol problém puk doraziť do siete. Asistencie: Ivan Baranka, Štefan Ružička.
     
    12:10
    Lev Poprad dal gól!
    Ubehla pol minúta a je vyrovnané! Kto iný ako s chuťou hrajúci VÁCLAV NEDOROST sa dobre postavil pred bránu a parádne tečoval jedovatú strelu Pilařa od modrej. Asistencia: Karel Pilař.
     
    11:38
    Spartak Moskva dal gól! Kapitán Spartaka Moskva Denis Bodrov točil puk za bránou Jána Laca, domáci si nevedeli upratať pred vlastnou bránou, kde sa k puku dostal ROMAN ĽUDUČIN a z blízka dáva prvý gól. Asistencia: Denis Bodrov.

    Marek Vaščura

    Góly a asistencie: 13. Nedorost (Pilař), 27. Nedorost (Bartečko, Pilař) - 12. Ľudučin (Bodrov), 22. Ľudučin (Baranka, Ružička), 38. Juňkov


    Lev Praha: Laco (Duba) - Mezei, Pilař - Sigalet, Hunkes - Mihálik, Lewis - Klouček - Nagy, Nedorost, Bartečko (C) - Kristek, Mikúš, Špirko - Chabada, Balán, Huna - Sekáč, Lundberg, Fabricius. Tréneri: Radim Rulík - Róbert Pukalovič, Vladimir Kapulovsky.
    Spartak Moskva: Kasutin (Jachin) - Baranka, Mamkin - Bodrov (C), Budkin - Makarov, Benoit - Ružička, Gubin, Ľudučin - Juňkov, Žukov, Marcel Hossa - Belokoň, Voronin, Denežkin - Nikoncev, Zavaruchin, Komaristyn. Tréneri: Viktor Pačkalin - Andrej Pjatanov, Vadim Jepančincev.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Jurij Cyplakov - Sergej Michaevič, Petr Alešin

    Diváci: 4500