Skalica – HC Slovan 2:4 (kon.) | Žilina – Martin 1:2 (po s.n.) | Košice – B. Bystrica 3:2 (kon.)
Zvolen – Trenčín 0:3 (kon.) | Nitra – Poprad 1:6 (kon.)
koniec
HC Košice
3:2 (2:0, 1:1, 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Piatok 30.09.2011, 18:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    43:26
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa opäť dostávajú na dostrel, keď od modrej vypálil smerom na bránu Cebák, jeho pokus ešte úspešne tečoval Kristoffersson, ktorý dáva svojmu tímu ešte nádej na prípadné vyrovnanie.
     
    37:50
    Košice dali gól!
    Domácim hokejistom sa nakoniec podarilo tretíkrát prekonať svojho súpera v bráne, keď od modrej vypálil prudkú strelu Ján Tabaček, pred bránou ešte zrejme stihol tečovať jeho pokus PETER BARTOŠ, ktorému bol pripísaný tento gól.
     
    34:56
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dokázali dostať na dostrel jedného gólu, keď sa k puku v útočnom pásme dostal TOMÁŠ MARCINEK, ktorý presnou strelou prekonal košického brankára, asistencie :Bambúch.
     
    14:42
    Košice dali gól!
    Košičania v priebehu minúty a pol posielajú do súperovej brány aj ďalší projektil, tentoraz sa trafil šikovným zakončením MATÚŠ CHOVA, asistenciu si pripisujú :Haščák, Piatak.
     
    13:40
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia, keď sa s pukom do útočného pásma vybral MIROSLAV ZÁLEŚÁK, ktorého nikto nedokázal zastaviť až kým sa domáci útočník nerozhodol pre strelu a tá nakoniec vymietla pavučinu v ľavom hornom rohu bystrickej brány, asistencie : Bartoš a Novák.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 14. Zálešák (Bartoš, Novák), 15. Chovan (Haščák, Piatak), 38. Bartoš (Tabaček) - 35. Marcinek (Bambúch), 44. Kristoffersson (Cebák, Kútny)


    HC Košice: Hylák - Homér, Tabaček, Novák, Deyl, Šeda, Grman, Biro, Nagy - Pašek, Vorel, Miklík - Bartoš, Zálešák, Fabuš - Jenčík, Mlynarovič, Dravecký - Chovan, Piatak a Haščák.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Kostúr - Cebák, Cuník, Haverinen, Kolba, Bambúch, Brňák, Jokila, Kubka - Kútny, Paľov, Kristoffersson - Kokavec, Kapuš, Sýkora - Marcínek, Češík, Themár - Hričina, Heizer a Nemček.

    Rozhodca: Kubuš - Rovenský a Snášel.