Žilina – Trnava 0:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:1 (-:-)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 21.08.2011, 19:00 • Pod Dubňom • Corgoň liga
     
    90
    Bežia poslednú sekundy riadneho hracieho času, Žilina bojuje, na pravej strane kombinuje s loptou Miroslav Barčík, jeho center preplachtil celou šestnástkou až na Ivana Lietavu, ktorý si ale nedokázal obhodiť hráča súpera a loptu získavajú hostia. Po tom, čo lopta opustia hraciu plochu, hostia realizujú avizované striedanie. Pavel Malchárek nahradí Mária Bicáka. Rozhodca bude nadstavovať šesť minút.
     
    82
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len osem minút. Tak ako zareaguje tréner Ľubomír Nosický? Reaguje podľa očakávaní a využíva aj svoje druhé striedanie a jednoznačne posilňuje ofenzívnu fázu. Nič iné mu už ani neostáva. Ihrisko opúšťa Jozef Piaček, ktorý nesklamal, ale vyžadovala si situácia. Na jeho miesto nastupuje Ivan Lietava.
     
    72
    Dopomôcť k zvratu a pokúsiť sa strhnúť výsledok na stranu Žiliny by mala aj výmena hráčov v domácom mužstve. Ľubomír Nosický sťahuje z ihriska Romana Gergela, ktorý si dnes zahral i na pozícii obrancu, i na pozícii záložníka, a svoju úlohu zvládol. Na jeho miesto teraz nastupuje Róbert Pich, ktorý by sa mal snažiť zrejme podporovať predovšetkým ofenzívu.
     
    69
    Niečo viac ako dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času pristupuje tréner Pavel Hoftych k druhému striedaniu a z ihriska sťahuje i druhého útočníka Ľubomíra Bernátha. Je pravdou, že hostia nastúpili s dvoma hrotovými hráčmi, ale nedokázali výraznejším spôsobom podkúriť domácej obrane. Uvidíme, ako sa presadia ich náhradníci. Po Tomášovi Oravcovi nastupuje i ďalší žilinskému prostrediu známy futbalista Martin Vyskočil.
     
    62
    Hneď o minútu pristupuje k prvému striedaniu aj domáci kormidelník Ľubomír Nosický. Z ihriska odchádza Tomáš Majtán, ktorý sa snažil byť aktívny a bojovať o každú loptu, brankára Rašku ale výraznejším spôsobom ohroziť nedokázal. Na jeho miesto nastupuje aspoň na záverečnú polhodinu Momodou Ceesay, ktorý momentálne drží Ramadán. Uvidíme, či na ňom zanecháva nejaké stopy.
     
    61
    Žilinskí futbalisti v ďalšej dobrej príležitosti. Tesne za šestnástkou sa uvoľnil Peter Šulek, pripravil si loptu na strelu a tvrdo vypálil. Na jeho nebezpečný pokus si Raška nesiahol, na jeho šťastie skončila lopta vedľa ľavej žrde. Následne tréner Pavel Hoftych po prvýkrát strieda. Z ihriska odchádza Ladislav Tomaček, ktorý sa dnes nedokázal presadiť. Na jeho miesto nastupuje Tomáš Oravec.

    Andrej Kuzmány

    Góly: 77. Čarnota

    Karty:   18. Pečovský (ZIL), 27. Šulek (ZIL) - 30. Bicák (TRN), 51. Hanzel (TRN), 80. Kaščák (TRN)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Patrik Mráz - Peter Šulek, Viktor Pečovský - Roman Gergel, Miroslav Barčík (K), Marcel Ondráš - Tomáš Majtán, David Střihavka
    FC Spartak Trnava: Martin Raška (K) - Patrik Čarnota, Jiři Koubský, Peter Čvirik, Ľuboš Hanzel - Marek Kaščák - Roman Procházka, Miroslav Karhan, Mário Bicák - Ladislav Tomaček, Ľubomír Bernáth

    Rozhodca: Ivan Kružliak - Martin Vindiš, Peter Bóllo

    Diváci: 4129