Žilina – Trnava 0:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:1 (-:-)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 21.08.2011, 19:00 • Pod Dubňom • Corgoň liga
     
    80
    K pomerne nízkemu počtu gólov sme v dnešnom stretnutí videli nepomerne vyšší počet žltých kariet. V ich počte sa do vedenia dostávajú desať minút pred koncom Trnavčania. Po Máriovi Bicákovi a Ľubošovi Hanzelovi ju vidí aj Marek Kaščák, ktorý si takisto bude musieť vo zvyšku duelu dávať pozor. Spartak tak vedie nielen na góly, ale aj na žlté karty.
     
    51
    Žilinčania rovnako ako v úvode toho prvého, tak aj v tomto sú zatiaľ v prvých minútach aktívnejší. Stredom poľa sa opäť pokúsil o prienik Peter Šulek, ktorého snaha bola ale tentokrát zmarená Ľubošom Hanzelom. Ten ho veľmi nešetrne poslal sklzom k zemi a je štvrtým hráčom, druhým v drese Spartaka, ktorý vidí z rúk rozhodcu Kružliaka žltú kartu.
     
    30
    Presne po polhodine duelu rozhodca siaha do svojej kapsičky aj tretíkrát. Veľmi zbytočne teraz v šestnástke domáceho mužstva pri útočnej akcii zakročil Mário Bicák, ktorý sklzom doslova skolil k zemi Patrika Mráza. Ivan Kružliak tak vyťahuje prvú žltú kartu aj pre hráča Spartaka Trnava. I on rovnako ako súperi Viktor Pečovský a Peter Šulek si bude musieť dávať pozor.
     
    27
    Po malej chvíli je stredobodom pozornosti opäť Peter Šulek. Tentokrát však nijakým spôsobom neohrozil brankára Rašku ani jeho bránu. V strede poľa si vyšliapol na jedného z hráčov súpera a stáva sa druhým napomínaným futbalistom. Po spoluhráčovi Viktorovi Pečovskom vidí aj žltú kartu aj bývalý hráč Dubnice, ktorý si tak rovnako bude musieť počínať v súbojoch opatrnejšie.
     
    18
    V týchto chvíľach sme svedkami prvej žltej karty. V strede poľa si na hosťujúceho Ladislava Tomačeka tvrdo vyšliapol Viktor Pečovský. Rozhodca hru prerušuje a bez váhania vyťahuje defenzívnemu záložníkovi družiny Ľubomíra Nosickému kartu žlté napomenutie. Vo zvyšku dnešného duelu si tak bývalý hráč Banskej Bystrice bude musieť dávať v súbojoch väčší pozor.

    Andrej Kuzmány

    Góly: 77. Čarnota

    Karty:   18. Pečovský (ZIL), 27. Šulek (ZIL) - 30. Bicák (TRN), 51. Hanzel (TRN), 80. Kaščák (TRN)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Patrik Mráz - Peter Šulek, Viktor Pečovský - Roman Gergel, Miroslav Barčík (K), Marcel Ondráš - Tomáš Majtán, David Střihavka
    FC Spartak Trnava: Martin Raška (K) - Patrik Čarnota, Jiři Koubský, Peter Čvirik, Ľuboš Hanzel - Marek Kaščák - Roman Procházka, Miroslav Karhan, Mário Bicák - Ladislav Tomaček, Ľubomír Bernáth

    Rozhodca: Ivan Kružliak - Martin Vindiš, Peter Bóllo

    Diváci: 4129