Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Košice – Dubnica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
B. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Nitra – Ružomberok 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Streda 11.05.2011, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Žilina dala gól!
    Tak to je neuveriteľné. Domáci to dokázali a zrejme ani sami nevedia ako. Štvrtý rozhodca ukázal, že sa dnes budú nadstavovať ešte tri minúty a hneď na to domáci udreli. Center Mabouku z pravej strany našiel Dominika Fótyika, ktorého hlavičku ešte Plánička loptu vyrazil, k dorážke sa však dostal STANISLAV ANGELOVIČ a hlavou dorazil loptu do siete.
     
    52
    Prešov dal gól!
    A vyrovnanie prichádza práve v tejto chvíli. Po Šourekovej snahe o odvrátenie lopty mimo brány, po ktorom musel zasahovať Dúbravka, získali hostia rohový kop. Center na bližšiu žrď jeden z hráčov predĺžil ešte za seba, kde sa lopta dostala na kopačku nepokrytého ĽUBOMÍRA MESZÁROŠA a ten z prvej bez prípravy prestrelil domáceho brankára.
     
    34
    Žilina dala gól!
    Tak Žilina to napokon dokázala a doslova dotláča loptu za bránkovú čiaru. Na pískanie divákov odpovedal Ivan Lietava tým správnym spôsobom, predral sa do streleckej pozície, jeho pokus zo 16 metrov Plánička len vyrazil pred RÓBERTA PICHA, ktorý už nemal problém loptu doklepnúť do opustenej brány. Žilina vyhráva 1:0.

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Pich, 90+. Angelovič - 52. Meszároš

    Karty:   74. Fótyik (ZIL) - 14. Petráš (PRE), 48. Vršajevič (PRE), 68. Katona (PRE)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Babatounde Issiaka Bello - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC TATRAN Prešov: Jakub Plánička - Peter Petráš, Marián Farbák, David Čep, Jakub Heidenrich - Martin Baran - Ján Papaj (K), Ivan Belák, Avdija Vršajevič - Ľubomír Meszároš, Mariano Jhonatan Bernardo

    Rozhodca: Peter Kralovič - Henrich Mikulaj, Dušan Petríček

    Diváci: 1262