Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Košice – Dubnica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
B. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Nitra – Ružomberok 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Streda 11.05.2011, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    74
    V posledných minútach sa nám to rozbehlo aj čo do počtu žltých kariet. Prešovčania ich v doterajšom priebehu mali na svojom konte už štyri. Potrestanými boli Petráš, Vršajevič, Belák a Katona. Tentokrát sa k nim pridáva aj prvý domáci hráč. Po faule na Martina Vyskočila dostáva žltú kartu Dominik Fótyik a takisto bude musieť ísť do súbojov opatrnejšie.
     
    68
    V dnešnom stretnutí sú s výnimkou niekoľkých okamihov najzaujímavejšími momentami len žlté karty. Jednu z nich teraz dostáva Peter Katona, ktorý tak odohral len 23 minút, ale dostáva napomenutie. Vo zvyšnom priebehu duelu si tak bude musieť dávať v súbojoch väčší pozor rovnako ako jeho spoluhráči Petráš, Belák či Vršajevič.
     
    48
    Žilinčania v úvodnej príležitosti druhého polčasu. Ondřej Šourek zachytil rozohrávku súpera, okamžite poslal loptu do kraja na Stanislava Angeloviča, ten sa predral do šestnástky a odcentroval, jeho pokus na vzdialenejšej žrdi ešte sklepol do ohňa Pich, ale odtiaľ ju obrana Prešova odvrátila. Následne v súboji v strede ihriska fauluje Avdija Vršajevič a dostáva žltú kartu.
     
    14
    Po takmer štvrťhodine sa na trávniku udialo niečo zaujímavejšie, ale nebola to príležitosť na jednej ani druhej strane. Ďaleko v strede poľa došlo v súboji ku kontaktu medzi dvoma hráčmi. Rozhodca píska faul na domáceho futbalistu. Potrestaným je Peter Petráš, ktorý vidí z rúk arbitra Kraloviča žltú kartu a vo zvyšku stretnutia si bude musieť dávať pozor.

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Pich, 90+. Angelovič - 52. Meszároš

    Karty:   74. Fótyik (ZIL) - 14. Petráš (PRE), 48. Vršajevič (PRE), 68. Katona (PRE)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Babatounde Issiaka Bello - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC TATRAN Prešov: Jakub Plánička - Peter Petráš, Marián Farbák, David Čep, Jakub Heidenrich - Martin Baran - Ján Papaj (K), Ivan Belák, Avdija Vršajevič - Ľubomír Meszároš, Mariano Jhonatan Bernardo

    Rozhodca: Peter Kralovič - Henrich Mikulaj, Dušan Petríček

    Diváci: 1262