Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Košice – Dubnica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 3:0 (kon.)
B. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Nitra – Ružomberok 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (1:0)
FC TATRAN Prešov
Streda 11.05.2011, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    84
    Šesť minút pred koncom riadneho hracieho času opäť obaja tréneri simultánne striedajú. Na domácej strane odchádza Ivan Lietava, ktorý sa znovu a zas nedokázal presadiť. Namiesto neho na záverečné chvíle nastupuje Michal Škvarka. Ladislav Pecko na druhej strane zasa sťahuje Ivana Beláka a na trávnik posiela Libora Žůreka.
     
    72
    Hra je opäť prerušená, ale tentokrát to môže byť vážnejšie. Na trávniku ostáva po jednom zo súbojov ležať český legionár David Čep, ktorý ale nedokáže odísť po svojich a na pomoc musia prísť nosidlá. Hráč hostí je tak už mimo ihriska a vyzerá to tak, že nebude schopný pokračovať. To sa aj v tejto chvíli stáva realitou. Na trávnik nastupuje Martin Vyskočil.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času dochádza k druhému striedaniu v domácom mužstve. Ihrisko opúšťa Štefan Zošák, ktorý sa dnes nedokázal vôbec chytiť a zo stredu poľa rozdávať lopty pre svojich spoluhráčov. Namiesto neho nastupuje Dominik Fótyik, ktorý sa posúva do útoku. V strede bude zrejme operovať Roman Gergel.
     
    46
    Cez prvopolčasovú prestávku došlo v oboch mužstvách k jednému striedaniu. Tréner Žiliny Pavel Hapal sa rozhodol z hry stiahnuť Momodou Ceesaya, ktorému to na pravej strane jednoducho nesedí a tak vyzeral aj jeho výkon. Na jeho miesto nastupuje Stanislav Angelovič. Kormidelník Prešova Ladislav Pecko zasa posiela na ihrisko Petra Katonu namiesto Mariana Jhonatana Bernarda.

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC TATRAN Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 34. Pich, 90+. Angelovič - 52. Meszároš

    Karty:   74. Fótyik (ZIL) - 14. Petráš (PRE), 48. Vršajevič (PRE), 68. Katona (PRE)


    MŠK Žilina: Martin Dúbravka - Ernest Mabouka, Ľubomír Guldan, Ondřej Šourek, Patrik Mráz - Babatounde Issiaka Bello - Róbert Pich, Štefan Zošák (K), Roman Gergel - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC TATRAN Prešov: Jakub Plánička - Peter Petráš, Marián Farbák, David Čep, Jakub Heidenrich - Martin Baran - Ján Papaj (K), Ivan Belák, Avdija Vršajevič - Ľubomír Meszároš, Mariano Jhonatan Bernardo

    Rozhodca: Peter Kralovič - Henrich Mikulaj, Dušan Petríček

    Diváci: 1262